Reklama

PANICKÁ PORUCHA PP11 :-)

zdena (So, 11. 9. 2010 - 17:09)

Aleši,já bych s tebou vůbec nestrácela čas,ale mám ti něco vyřídit.
Děda ti vzkazuje,že kdybys byl chlap,tak vůbec nebudeš obtěžovat ,tam kde víš určitě dobře že skoro nikdo o to nestojí.
Jako chlap to nemůže pochopit,rozeštvávat partu lidí,jen proto abys na sebe upozornil.Snažíš se psát už slušně a pokud o to Jituška stojí určitě tě odpoví.
Přesně řekl,at jdeš něco dělat u roupy tě přejdou.Budeš asi reagovat,ale já už nemám co říc promin,

zdena (So, 11. 9. 2010 - 16:09)

Haničko vítám tě,naše kočinda má taky kotátka,ale někam si je schovala,potvora přijde jen na žrádlo.Máme tři číči a kocoura,ale ten rošták pes je honí ,bojí se ho,dědík se na něj pořád zlobí a hubujemu,to je Lucinky pes toho přivez synek.
Jinak jsem ráda že ses ozvala,to je moc dobře,piš piš.

zdena (So, 11. 9. 2010 - 16:09)

LUCINKO to je jen málá část,toho stavení,nedělej si srandu,tam bydlíme už dvacet let do toho strkáme peníze.
Nahoře bydlíme mi a dole Lucinka.Já ti ještě vyfotím vstupní bránu,to něco uvidíš.Mělo to jen dvě místnosti dole ,tet tam Lucka tři a příslušenství,samostatný vchod.
Nahoře šest,dělali jsme střechu.okna,nahoře byl špejchar na obilí,vodu,topení a to je asi všechno co už zvládnem poslední akce okapy.momentálně jsme na nule ,tet už jsme oba v ze zdravím v prd... ,tak uvidíme jak to dopadne.

Lucka (So, 11. 9. 2010 - 15:09)

Zdeničko..to je fantastický stavení!!!Za kolik mi to prodáte??? :-)Tam jezdíte jako na chalupu?Nebo tam jsou příbuzní?

Lucka (So, 11. 9. 2010 - 15:09)

no nádherně jsi to popsala,četla jsem jedním dechem...a Natál je fakt bezvadná :-)..kdepak na chalupu,naše koči je členem rodiny,a neumím si představit,že bych tam nechala nějaké svoje stvoření na pospas a někde by tam žebrala a čekala až laskavě přijedu :-)...já bych si druhou vzala hned ale je děsnej problém,když někam potřebuju jet i s tou jednou..takže snad jim najdete hodné páníčky!

Hanka 1 (So, 11. 9. 2010 - 15:09)

Luci jsou barevně kozelná,prostě mimina,huděra kočka takových dětí,no 5 už je zamluvených a 4 hodím na inzerci a holky se poptají ve škole.............

Náta jí domlouvala,byla jsem smíchy mtrvá,no vidíš,užívala jsi si a nemyslela na následky ,tak ted tlač,4dobrý,ale pak už nic ,tak Náta přestřihávala šnůru,kamarádka odstranovala blánu otevřela jim tlamičku a šoupla je k cumlání,no dvě porodní báby hadr,obě gomové rukavice,vše nacvakané na mobil,a já pak odjížděla se synem pro děti a to už jich bylo 8 a najednou vidím,že tam je cosi,tak přiskočil můj muž a ono ještě jedno,dnes už je kočka dobrá dala jsem jí za odměnu rybu a malinký dumlaj.2 jsou šedý jemně mourovatý ,1mourovatý + černo bílý,zbytek černo bílý.Kdybys chtěla na chalupu stačí říct??????????????????????

Holky jely do Tábora na slavnosti a já pracuju,tedy spíš si hraju

Lucipera (So, 11. 9. 2010 - 15:09)

no jasně Hanko,kdybych byla sprostá(jako že nejsem :-))))),řekla bych,že tady jde o hovno a je třeba tuto diskuzi brát jako uvolnění a zdroj informací....
tak piš a neber to tady tak vážně,i když někteří šmejdi,co se tady občas vyskytnou mi taky dovedou hnout žlučí:-)))))to je fakt !

těším se na foto kotátek,co s nimi bude?

Aleš (So, 11. 9. 2010 - 15:09)

Já bych věděl proč se Jitka B. a LAZAR rozepsali. Podle mého názoru prostě měli kvalitní(např. mě) partnery do diskuze!

Hanka 1 (So, 11. 9. 2010 - 15:09)

omyl Lucko moc ustupuju

Hanka 1 (So, 11. 9. 2010 - 15:09)

Ahoj holky o toto se s Vámi musím podělit i kdybych nechtěla,naše kočka matka včera .................................9kotat,pošlu fota,vlastně je odrodila Náta s kamarádkou,vůbec už nemohla,no tak máme nadělenííííííííííííííííííííííííííííííííííí

Jinak u nás dnes slunce ,Zuzko máš pravdu moc ustupuju,tak jsem tady.
V uterý interní vyšetření,ke kontrole na důchod a všem píšu meil.Hezkou sobotu jdu malovat

Nela (So, 11. 9. 2010 - 14:09)

POslala jsem vám fotečky :-)

Nela (So, 11. 9. 2010 - 13:09)

Tož já nevím poupata děláte si ze mne pr....??? Kde je to sluníčko ???? :-(( Tady hnusně mrholí už od rána a proto ani nejedeme dělat pořádek s tím stromem. Možná zítra.
Dala jsem rozmrazit 8 prsních řízků /po rozkrátí 16 a 8 malých/at nemají chlapi hlad,když nám pomůžou a tak smažím a smažím .

Včera přišla přítelkyně syna a donesla bílé vínko a krásně jsme si pokecali.Je to hrozně milá holka ,snad jim to vydrží !! Jsem taková podezřele spokojená,musím si dát bacha,to pak následuje rychlý držkopád!! Raději VŽDY VE STŘEHU !! :-))

Světluš moc ti to sluší !!

Zdeni těším se na foto dortu.

Dituš no to mi povídej s tím houpavým,nejistým krokem,to už jsem párkrát uvažovala,že by nebylo špatné tlačit před sebou po ulici nákupní košík :-))

Silvi vidíš,vidíš stále říkám ,že máte cvičit :-)))))

Lucko čekám na mejlík :-))

Zuzo ty se nám nestrhej !!

Alošku pěkný den .

To není možné jak se tam rozpršelo :-((((((( Hnus !!!!

zdena (So, 11. 9. 2010 - 11:09)

AHOJKY HOLKY MOJE.
Silvi ptala ses na ty AD že by mě startovaly to zrovna né,ale tak do hodinky se orosím a mín se klepu.Nevím jestli sugesce nabo AD.
Kdepak si se včera večer s chovávala?

Alči užij si to.

Beuško,tobě at se to vydaří dnes ,celý den i večer.

Dituško to mě mrzí,že ti pořád ty potvory znepříjemnují život.Nemáš to holka jednoduchý a držíš se perfektně.
Tak se nám opatruj,a dávej na sebe pozor.

Včera ,jsme Julce sehnali,rifle,mikinu,šustákovou soupravu, samotný kalhoty a oteplený,vybrala si beránkový pantofle a botasky.
Dědínek si koupil rifle,já chtěla botasky ale měly bud velké nebo malé,tak jsem si koupila pižamo.Byli jsme na zmrzce a pak courali.

Jinak celkem to jde k obědu máme rybu s bramborem,
já vztváří opět kytičkovej dort Julinky brababča má devadesát.pak pošlu fotku.
Hezkej den všem.

Beata (So, 11. 9. 2010 - 10:09)

joooo DĚCKA,JEŠTĚ JSEM VÁM CHTĚLA NAPSAT

TO JE ALE KRÁSNÝ DEN,ŽEEE????ALE UPLNĚ NÁDHERNÝÝÝÝÝ

Beata (So, 11. 9. 2010 - 10:09)

joooo LUCI A ty fotky z LIDIC jsem nedostala,tak až budeš chvilku čásek tak prosííííím a děkujiiii

Beata (So, 11. 9. 2010 - 10:09)

DITUŠ teda na tebe je toho asi fakt moc a doma s holkama taky asi neodpočneš,to znám,to je hdání,a mamiiii sem a mamiiii tam a pořád něco,to je mi líto že tě ta mrcha tak sejří a taky vzpomínám na super chůzi s kočárkem,však já pořád přemýšlím nad nějakou kárkou nebo něčím takovým,když nemám nějaký doprovod tak nic moc ale na vaškovi to zvládám celkem v klidu,at je ti brzy líp a není toho na tebe tak moc,já bych to určitě nezvládla...

Beata (So, 11. 9. 2010 - 10:09)

Alčo čauuu MĚJ SE HEZKY A OSLAVTE TO......

Beata (So, 11. 9. 2010 - 10:09)

ahoj treperendy,už se tady povídá od samého rána,to je skandál ale já jsem taky vstávala brzy ale musela jsem nakoupit,rozvařit a kluci mi vzaly můj notásek,miláčci moji,jinak tady nádherně slunečno až božsky tak půjdu taky na procházku a rozně ale uplně šíleně moc se těším na večer,,,snad to bude takové jak si představuji,zítra napíši víc

SILVI ahoj ty tajnůstkářko,já jsem vás četla teda jen na fofr ale myslím že jsi neprozradila tu tvoji včerejší tajnou misi????je fajn se po ránu protáhnout,vid???já si někdy pustím hudbu a zaskáču si a je mi taky báječně a ten pocit nakopnutí po požití AD asi nemám,je pravda že kdybych je brala na noc tak bych asi moc nespala ale jinak žádný pocit jako u neurolu nebo tak něco,ne ne ne,klidnou sobotu přeji

LUCI ahoj,děkuji moc za meilik tet jsem ho zhltla jedním dechem,už tomu rozumím a je to super,nechápu,to jsem vůbec netušila,já si tě představovala jako tady naši HANKU1,někde v dílně ale toto je paráda,užívej krásného den a měj se krásně

SVĚTLANKO teda ty jsi kočka,moc ti to sluší,krásné šaty.....děkuji za fotečky

ZUZKO ahoj,ty máš dnes rodinou sešlost tak at se ti řízky povedou a užijete si to a mladým at se hezky bydlí

sakryš,kdo tu ještě dnes byl????musím to dočíst,jsem nedbalá dívenka

jooo naše ZDENIČKA,květinová babička,ahoooj a krásnou sobotu Zdeni

Alča (So, 11. 9. 2010 - 10:09)

Tak jsme scivilizovaní a odcházíme k vnučce na oběd,dneska má svátek.Tak se ozvu večer.

Silva (So, 11. 9. 2010 - 09:09)

...Polreicha:-))

Reklama

Přidat komentář