Reklama

PANICKÁ PORUCHA PP10

Alča (So, 10. 4. 2010 - 09:04)

SILVO v Kohoutkách jsem kdysi bydlela a naše děcka chodily na Chalabalku do školy.Tak to tam moooc dobře znám.Já bydlela na Voříškové,tam jak bylo Grand Prix,tak dozadu k lesu.Znáš to tam trošku?

Silva (So, 10. 4. 2010 - 09:04)

Gábi, vidíš, tak to je bezva, že se lepšíš. ono to někdy chvilku trvá, než AD zaberou.
Já jsem se ptala na věk proto, jestli ti už nezačíná přechod a neblbneš z toho. Tak to tedy určitě v 39 né!!:-))
A bude to čím dál lepší, uvidíš!!!!

Zuzko, i v tom kabátě by se rýsovala bečka nebo by jsi byla jak mischelin, znám to:-))

Alčo:-))
Neli, Oleandry miluji, připomínají mě Krétu:-))
Za chvíli se obleču a jedu povracet ty bundy a jiné věci, co jsem si nakoupila a vybrala z toho jen to, co se mi líbí. Od jedné bundy jsem stratila lístek, tak nevím, jestli si ji nabudu muset nechat((((
Mrkněte na maily, něco jsem vám poslala.

Alča (So, 10. 4. 2010 - 09:04)

NELO on byl taky blbě rostlý,tak jsem ho prostě ostříhala až na zem.No,ale v bytě bych nic nekazila,venku mě to štvalo,protože děcka pořád řvaly babi vosa,babi sršeň,tak bude klid.

No a v sobotu znásilňovat manžela NELO to je tedy síla,děvče.Hned takhle po ránu.Ahoj.

Nela (So, 10. 4. 2010 - 09:04)

Alčo ten venkovní ibišek na ten dlabu,ale přesazuji pokojový a jsou to už stromy 20 let staré.Pokaždé na jaro je oškubu na ježka/to by se líbilo vému muži/ a přesazuji jednou za 3 roky.kdo by se s tím tahal:-) Oleandry mám v obrovských kýblech od Primalexu,nebo jinde nevlezou. Máme to všechno na zimu uskladněné v naší velké chodbě a na jaro dáme na dvůr.

Zuzi 100 lidí 100 názorů ,že je to tak ??:-)

Jdu přesazovat už jsem "znásilnila "muže tak zatím !!

Alča (So, 10. 4. 2010 - 09:04)

SILVO vždyť jsem přece "rybářova žena" a to do slova a do písmene.Ahoj.

zuzka (So, 10. 4. 2010 - 09:04)

NO, JO SILVOUŠKU ALE TO JSEM MĚLA ČERNÝ ZIMNÍ KABÁT((((

Gábina (So, 10. 4. 2010 - 09:04)

Taky jsem zapoměla na Zuzanku,která mi radila-

Gábina. (So, 10. 4. 2010 - 09:04)

Ahoj moje holky.Já přes týden moc nepíšu,ale každý den pravidelně čtu.Silvi,ptala ses kolik mám.Bude mi 39 roků a mám 17ti-letého syna /zasraný puboš/
a ještě moje nehodné a neposedné zlatíčko Lauru/4 roky/.Je mi trochu líp/ťuky ťuk/,
snažím se cvičit,chodím na rehabky,no a pořád se musím přesvědčovat,že ten hrudník mám tak posraný od té páteře.Jinak Zdeničko,je fajn,že už je ti líp.Beatka je asi pořád na záchodě,taky jsem to absolvovala.Jinak zdravím i ostatníNelinku,Jitušku a další.
Ještě jsem chtěla napsat,že jsem byla 11 dní bez mého manžílka,takže expozice jako prase.Když člověk musí,tak prostě musí a nic jinýho nezbýváPřežila jsem bez úhony,a už ho mám zase doma.A to jsem si myslele,že bez něho nedám ani jeden den.

Silva (So, 10. 4. 2010 - 09:04)

Čau Alóšku, piji to tak skoro celý život a žádné vředy nemám:-)))Jen chronický zánět žaludku:-))
A víš, že Ibišek kvete tam, kde je dobrá zóna??Pravil mi jden "proutník":-))
Ale chápu, vosy u bazénu by mě taky štvaly.

A ten jazyk a hrdlo:-)), je fakt možné, že jsi překyselená, tchýni to taky dělá. Zajdi pro nějaký medikament jak Zdeni a uvidíš. jestli to přestane po týdnu, tak máš jasno.
Anebo to máš z toho, jak pořád spíláš chudáčkovi rybářovi:-))))

Zuziku čau,já bych to asi zvládla i bez Neurolu. Neobávám se ataky ale těch prasat řidičů. Takže asi raději vlakem. No uvidím.
A když jsme tam byli autem, to už je tedy nějaký pátek a te´d si to už vůbec nedovedu představit.
Pak jsme parkovali na ulicích před Prahou. teď bych si to vůbec nelajzla:-))A ta záchytná aby nebyla dražší na celý den, jak jízdenka na autobus?:-))
Naposledy jsem byla v Praze na výstavě KarlaIV. a bylo to famózní, krásný zážitek.
Taky závidím zkoušení v kabince bez totálního znechucení:-))
Zuzko ale jestli ty to nepřeháníš??Vždyť jsi mě přišla , že jsi zhubla, jak jste se fotili s Renčou, tak jsi vypadalal moc pěkně.

zuzka (So, 10. 4. 2010 - 08:04)

Čau všem po ránu)))) Tak tady se zatahuje, ale ještě před půl hodinou svítilo slunce. My se dnes jedeme do Strakonic neboť muž tam objevil na inzerát levné pneumatiky, takže to pojednáme jako výlet - dáme si někde oběd a podívám se na net, jestli je cestou něco zajímavého ke zkouknutí.

SILVO - vždyť z Brna je to po dálnici necelé dvě hodiny - to bys zvládla ne? Třeba s Neurolem. A je fakt, že lepší je nechat auto na záchytných parkovištích a cestovat metrem. Navíc teď už v mnoha čtvrtích se nesmí parkovat bez rezidenční karty - Dřív jen Praha 1 teď i Praha 2,3,7, takže to je hrozně nepříjemný.
DÁŠENDO - to budování ti nezávidím, zkoušení v kabince bez totálního znechucení ano, a to velmi)))))))))))
RENČO ahoj, tak sázej umělé kytky - s těmi živými asi ještě budeš muset počkat, když hlásí, že na horách bude sněžit ne???
DITUŠ???
NELO, vidíš já zas tak nadšená z toho filmu nebyla - druhou půlku jsem se dost nudila...

Alča (So, 10. 4. 2010 - 08:04)

SILVO silného turka na snídani,no to teda klobouk dolů.To je tak akorát na žaludeční vředy.Babo jedna.Briošku taky kupuju,ale turka nedělám.Čau

Alča (So, 10. 4. 2010 - 08:04)

Tak zdar děvčata.
SILVO uši stááále černé,já barvím černou a to jde špatně dolů.Ani ten odlakovač nepomohl.Včera jsem to dřela kartáčkem,uši červené,ale ty konečky ještě trochu černé.

NELO,ZUZKO,BETTY keře obrostou,ale ibišek ten už vzal za své,protože já ho tam nechtěla,je to u bazénu a pořád tam lítaly vosy a tak jsem ho prostě dala pryč.No řev jak sviňa,ale mě to nevadí.

Jinak dneska ráno,bolí mě v krku jen na levé straně a ještě k tomu,aby toho nebylo málo tak mě bolí celý jazyk,jako když máš podjedy,tak jinak dobrý.Já se z toho nevyhrabu,když nebuším a netřepu,tak zase obrostu sviňárnou.Co toto zase je.Buď mám málo vitamínů,což si myslím,že né protože na to docela dbám,nebo jich mám moc a ono se to vyvalilo na ten jazyk a krk.Jsem zřejmně překyselená.Nevím poraďte staré babičce.

Silva (So, 10. 4. 2010 - 08:04)

Dáši ahoj, už delší dobu hledám tu tvoji fotku ale je to dost dlouho, co jsi mě ji poslal a asi s emi už samam vymazala.
Tak budeš muset poslat sama a mě taky:-))
Takovou tu, jak jsi tam tak vnadná:-))

Neli, my jsme to taky tak pak dělali. Nechali jsme auto naokraji Prahy a jeli metrem.Ale lepší je do Prahy cestovat autobusem.
U nás se začíná zatahovat.
Přesazování u nás dělá muž, zvlášť ty velké kousky:-((
Tak zdar a sílu!!
Já jsem si udělal silného Turka a k tomu kousek Briošky a pak jsem nevydržela a v v rámci hubnutí jsem sežrala ještě rohlík se šunkou a rajče(((

Nela (So, 10. 4. 2010 - 08:04)

Ahoj do deštivého dne.Chtěla jsem přesazovat kvítka na dvorku,ale asi budu muset na chodbě.Nechtěla jsem si tam dělat binec:-( Mám obrovské oleandry a ibišky a musím zapojit i muže,nebo je nevytáhnu z květináče.

Silvi myslím,že se ti bude film líbit,já takové ráda. Odpočinu si při nich.

Zdeni heřmánkový čaj mám moc ráda.-) Občas si dám i mátový na odplynování.

Praha-nám teta poradila nechat auto někde u metra a cestovat metrem. Myslím,že je to jediné řešení,pro ty co se tam nevyznají.Je zajímavé,že do Ostravy jezdíme docela často a nevyznám se tam a bloudím:-)Nemám se podle čeho orientovat.Vidím panelák vpravo,panelák vlevo a jsem namydlená:-))

Tak a už mám udělanou kávu a chlebík se salámkem a jdu snídat.

Dášenda (So, 10. 4. 2010 - 08:04)

EVIKRK,co se vlastně synovi stalo,nějak mi to uniklo,měl nějaký úraz?
Hlavně ,že už má nejhorší za sebou!!!

Dášenda (So, 10. 4. 2010 - 08:04)

SILVI,ahoj ty ranní ptáče:))
mě tahá Anča z postele neboť chtěla snídani:))
Klidně Silvi pošli tu fotku holkám.

Nemyslete si holky,že jsem nějaký extra řidič:))fakt jezdím z nutnosti a i se někdy bojím,hlavně některých řidičů:))

Dnes je u nás hezky budeme sestavovat nové skříně do ložnice,které jsme si v týdnu koupili,pořád makáme na baráku,to snad nikdy neskončí.

Příští víkend zas budem makat na chalupě,Silvi to znáš!

Silva (So, 10. 4. 2010 - 08:04)

Zdeni, určitě ti to pomůže,uvidíš. Tedy pokud je to opravdu žaludek a né třeba špatně se vyprazdňující žlučník. Ale to ti stejně nikdo neřekne a ni s tou hadicí(((Leda kdyby jsi měla vřed, to by ti šmejdi MOŽNÁ uviděli.Takže jez ten Omeprazol, při hutnějším jídle dej Pancreolan a jedna důležitá věc-jez malé porce!

Silva (So, 10. 4. 2010 - 07:04)

Evi, tak vám držím celé rodině palce, ať už nejsou žádné špatné zprávy. Jak se synem , tak s fazolkou!!A ty se taky drž!

Betty, taky bch s tebou ráda na terásce poseděla a dívala se na zasněžené vrcholky. Myslím, že Toskánsko je kraj, kde by mě i vyhovovalo bydlet.Ale ,holt, na to kafe je to trochu z ruky:))

Zdeni, to jsem napsala z legrace, že ty prsty jsou výživné:-)) Je to ale rychlé a to hraje roli.A taky je to sázka do loterie, někdy jsou fakt dobré a někdy stojí za prd. Zvláštní je, že cena nerozhoduje. Koupila jsem jednou hodně drahé a nestály za nic.

Zuzko, nejsi Colombo,moc dobře jsi to napsala Beatce.
A jaké jsi měla uši ty?:))Alča černé, já červené a ty žluté??
A tak si říkám,že to s tebou není špatný, když jsi každý den venku a zvládáš.
Já být tebou, tak si vytýčím každý den trasu a chodím a chodím. Jé , mě by to bavilo!!Napřed bych zkoušela ty klidnější ulice a pak na Malou Stranu a k hradu.
Holky, já bych tak jela do Prahy. Ale ta dálnice, kde se teď dějí ta zvěrstva a strach, že to mé nohy nevydrží, mě odrazuje((
Ale asi v létě zajedeme Pindolínem:-))

Renčo a ty pošli vyfocený váš domeček i s muškáty!!:))
Táák a jdu se ještě chvíli natáhnout.

Ještě jsem chtěla napsat, že by mě zajímalo, co dělá Rena, Lilly, Hanka, Inez,Ta druhá Lucka,já už si ani nepamatuji ty holky, co psaly a nasazovaly AD.A Gábině už je snad lépe??
Jituška naše mladá už je v pořádku a nemá čas ani náladu sem chodit, což značí, že je v pohodě a to je bezva!!!!

A Dituš se nějak dlouho neobjevila.
Dituš, holky už v pořádku? A ty? A ještě vám hlučí pod okny ta putyka??

zdena (So, 10. 4. 2010 - 07:04)

AHOJKY SILVINKO,HEZKÉ RANO.DOUFÁM ŽE TY PILULE ZABEROU ,DÍK JAK TO PŘEJDE VYSADÍM.
Tak tady zase strašíme ostatní ještě v pohodě chrupčí,to jim přeju.Taky bych byla v pelechu jen kdyby to šlo,tet půjdu nakoupit,zapla jsem pračku a budu něco činorodit.

Silva (So, 10. 4. 2010 - 07:04)

Zdeni, já jsem si nevšimla, že jsi to psala ráno, ještě dřív, než já:-))
A ten Omeprazol ti určitě pomůže. Pokud máš ty potíže od žaludku, budeš v něm mít jak v pokojíčku. Já jsem brala Helicid skoro dva roky, až jsem si odvápnila , společně s menopauzou, kosti.A teď ho už dlouho neberua zjistila jsem, že ho vlastně ani nepotřebuji(((
Tak opatrně, neber to moc dlouho, jak s e ti to srovná, tak vysaď.
Pěkný den!!U nás slunečno ale asi kosa((

Reklama

Přidat komentář