Reklama

PANICKÁ PORUCHA PP10

Silva (So, 10. 4. 2010 - 07:04)

Hlásí se ranní ptáče, vlastně spíš stará vrána:-))
Dáši , ono je to vše o zvyku ale stejně jsi šikulka, že jezdíš po Praze. My když jsme tam byli s autem, tak děs((Nic mě nepomohla mapa na klíně, protože člověk nezná uzavírky a jednosměrky. Manžel na mě pořád řval, že má špatného navigátora((((Takže jsme jeli na Smíchov a skončili jsme na Malostránské u těch ambasád:-))Tak jsme to tam nechali, jeli metrem ke známému na Smíchov/u kterého jsme přespávali/ a on nám s tím pak přejel přes Prahu:-))
To ti věřím, že ti všechno padne:-))Taky jsem si to minulý rok vychutnávala.Člověk si může koupit skoro cokoliv, zatím co teď skoro nic:-))Tak si to udrž!!!
Chtěla jsem holkám poslat tu tvoji fotku ale neozvala jsi se na moji žádost o povolení:-))
Neli, tak když ten film tak chválíš, tak ho budu muset taky zhlédnout:-))Třeba se pletu a bude se mi líbit.Taky se mi moc nechtělo na Vratné láhve a pak mě to docela mile překvapilo.
Jituš, já bych to zkusila s tím instruktorem. Myslím, že by jsi se domluvila na to svoje auto.
A Lazar psal, že jsi před tím na černo jezdila a teď se bojíš. Ale chápu, psychika je sviňa.

Zdeni, tak kde jsi? Ještě chrundíš??

zdena (So, 10. 4. 2010 - 06:04)

Evičce přejí at je Péta zas o něco lepší a věřím že to zvládne je to ještě mládátko a ty se dost rychle vzpamatovávají.držím palce

zdena (So, 10. 4. 2010 - 06:04)

Dášenko,to jsi tedy frajerka já bych v Praze nejela ani kdyby mě platili,já tak u nás po okreskách a do Roudnice ,Litoměřice tam už mám respekt.
no prostě piánko a pomalu.

zdena (So, 10. 4. 2010 - 06:04)

Příjemné ráno všem kočičkám i kocourkům,ty co máte volno si ho pěkně užijte a pracujícím at to utíká.
Dnes se mě nějak dobře vstávalo,ptáčci už zpívají tak jsem si dala heřmánkový čaj,včera jsem se stavěla u obv.dr.tak mě dala na ten žaludek OMEPRAZOL a přesvědčila jí aby jsme z hadicí ještě počkali,tak mám přijít dvacátýho na kontrolu.Tak doufám že samoléčba zabere.

Renča (Pá, 9. 4. 2010 - 22:04)

Daši,tak to klobouk dolů,jízdu po Praze....ale když člověk musí :-)
Jitka to zvládne. Jako skoro vše.
Můžu poprosit o to foto?
meil: [email protected] ....díky.

Dášenda (Pá, 9. 4. 2010 - 22:04)

PĚKNÝ POZDNÍ VEČER,

JITKO,neboj to zvládneš halvně musíš jezdit a jezdit,taky jsem se bála a jak !!a dneska normálka jezdím po Praze a tam to fakt žádná sranda není :))to víš,že sr taky někdy bojím hlavně když vozím malou,ale takhle se moc přemýšlet nedá,to by jsi vůbec nemohla vlézt za volant,já jsem nucena jezdit,protože muž je pořád v práci,bude to ještě horší až začne malá chodit po prázdninách do 1třídy,budu ji muset vozit na kroužky atd.bez auta bych to nezvládala u nás ženský jezdíme všechny já,sestra i velká dcera ta je opravdu skvělá řidička,má i hondu motorku a jezdí jak kluk :))

Dnes mám za sebou náročný den,blázinec v práci,blázinec doma..měnili nám okna v přízemí domu,tak už konečně máme všechna eurookna,bordel to ani tak hrozný nebyl,jelikož ty stará okna vybourával muž sám,tak tak nenadělal.
Pak jsem byla v Praze po nákupech,udělat si nějakou radost nějakým hadříkem a musím říct,že mi teď všechno hezky padne,jak jsem zhubla,ani ty kabinky mi nevaděj:))

Tak pa a dobrou noc a Pepka ať dá všem z nás pokoj!

Nela (Pá, 9. 4. 2010 - 21:04)

Jdu spát nějak se mi zavírají víka :-))
Zítra zdarec berušky a berušáci :-)

zdena (Pá, 9. 4. 2010 - 21:04)

Renči ty jsi šikulka máš hotovo,tak osad a nafot,hezkej večer

Renča (Pá, 9. 4. 2010 - 21:04)

Neli, v poho,nevadí. Těším se. Chystáme se s babama,že si uděláme dámskou jízdu,kino,pak zajdem na vínko. Budou to u nás hrát příští měsíc. Máme to vždy tak s 2měsíčním zpožděním.

Nela (Pá, 9. 4. 2010 - 21:04)

No Reni to je pravda konec jsem nemusela vykecat,ale stojí za vidění vážně :-))

Renča (Pá, 9. 4. 2010 - 21:04)

Krásný večer všem.
Navařeno,vyžehleno,uklizeno....zítra chci jít na zahradu-stříhat,Ali :-).
Ale mě do toho naštěstí nikdo nekrafe,neboť vše jsem si zasadila sama a je to moje království.
A chci si osazovat truhlíky muškáty,ale umělými,jsem si poprvé koupila,protože živé mi moc nejdou. Máme okna na jihozápad,kde celý den praží slunko a já to zalívání nějak nestihám. Chce to alespoň 2x denně.A když jsem celý den v práci....na máti se už moc spoléhat nemohu.
Tak jak to namrskám do truhlíků,tak vám to nafotím,jestli se vám to bude líbit. Vypadají fakt jak živé.
Jituš B.,mladá ted začala taky sama jezdit. Koupila na zadní sklo "Z" jako začátečník a jezdí si pomalinku,svým tempem. Určitě to zvládneš. Dnes tě to rozhodilo,ale zkus si to v klidu sama,kousek. Půjde to.
V telce prd,tak půjdu asi číst.
Doufám,že bude zítra trochu obstojné počasí.
Neli,na film se taky chystám a těším....i když už vím konec :-))))
Tak dobrou všem.

zdena (Pá, 9. 4. 2010 - 21:04)

Nelinkoto je fajn že sei film líbil ,snacha na něm byla a líbil se jí.

Nela (Pá, 9. 4. 2010 - 21:04)

Jituš B v tom ti neporadím jsem neřidič:-)
Ale taky si myslím,že musíš sehnat někoho klidného a odjet někam trénovat.

Alčo ty křáky dorostou,ale chlapi musí vždycky všechno obkecat.

Betty takovou migrénu jsem ještě neměla :-(( Naštěstí šla k šípku a ty tvé cviky natrénuji a prubnu.:-))

Nela (Pá, 9. 4. 2010 - 21:04)

Holky tak po dlouhé době se mi zase líbil nějaký film.Byl tam humor,láska i smutek.Eliška Balzerová hraje moderní sexuchtivou babču ,Lenka Vlasáková její dceru -rozvádějící se a opuštěnou a Veronika Kubařová dceru.Ze začátku jsem se smála a pak i slzičku uronila -Balzerová má rakovinu a umře.Já mám ráda takové odpočinkové filmy a ten mezi ně patří a dala bych mu 100bodů. Toť můj názor :-))

zdena (Pá, 9. 4. 2010 - 20:04)

Jitulko to jsme se bály všechny,to je uplně normální ,ty už si tedy jezdila tak to určitě zvládneš vždyt je to jen hromada plechu i když drahého.
Sedni,vyřad,zmáčkni spojku a nastartuj pak už to půjde samo

zuzka (Pá, 9. 4. 2010 - 20:04)

Ahoj večer, ještě jsem na vás nakoukla)))) JITKO vzala bych si kondiční jízdy, jak ti radí Silva, protože jsi z toho prostě vypadla. A nevím, proč bys nemohla jezdit ve svém autě. Najmi si toho chlápka a řekni, že se musíš zžít s autem svým - řidičák už máš, takže ať vedle tebe sedí pro pocit jistoty a nekafrá ti do jízdy - od toho si ho zaplatíš.))))
LAZARO, ty mě přirovnáváš ke Colombovi, ale víš kolik je filutů, co by se rádo nakvartýrovalo a vyžíralo hodnou a hezkou ženskou???? Opatrnosti není nikdy nazbyt, navíc když Beat zatím neměla na muže moc šťastnou ruku!!!
ALČO ať manžel neřádí, vždyť ty keře zase obrostou a navíc zhoustnou, tak o nic nejde!!!! Jestli on si to nevzal jako záminku, aby tě taky jednou mohl sprdnout on, co?))))
SILVO též jsem dnes nahodila barvu na hlavu, koupila kulatý kartáč, tak zas vypadám trochu jako člověk.
Víte co jsem si uvědomila, že po dlouhých měsících jsem byla tento týden každý den venku!!!! Přece jen to jaro člověka nějak nutí k aktivitě...
MARKU je vidět, žes na těchto stránkách nováček.Většina z nás co sem chodí, tak bojuje s PP už leta a někdo dokonce od dětství nebo útlého mládí, takže určitě nám je líp než na začátku, ale motáme se v tom tak nějak s peripetiemi celoživotně. Ale tobě samozřejmě moc gratuluju, že se ti stav rapidně zlepšil.

EVI, tak zítra syna pozdravuj i od nás, že mu držíme palce, aby mu už bylo jen a jen líp.

zdena (Pá, 9. 4. 2010 - 20:04)

Evi to je moc dobře že je u vás klidno,bude líp uvidíš.

Máro ty si prostě bojovník,za tak krátkou dobu jsi se sebou udělal obrovský pokrok.

Silvinko inspirace výborná jen místo hranolek udělám kaši.

BETTYNKO HEZKÝ VEČER.Upíři to je na mě moc strašidelný .

Alenko,nevím co ten tvůj chlap trucuje,vždyt to všechno obroste,já to taky vždy oškubu.

Jitka B. (Pá, 9. 4. 2010 - 20:04)

Silvo - sestry nejezdí. Potkala jsem sestřenici, ale nemůže, protože se stěhuje. S tím instruktorem z autoškoly by to asi šlo, ale nejsem si jistá, jestli můžu jezdit ve svém autě.

betty (Pá, 9. 4. 2010 - 20:04)

SILVI, bylo opravdu krasne i s vyhledem na daleke zasnezene vrcholky hor:)
Holciny kdybychom nebyli tak daleko,tak bych vas vsechny pozvala na kafco a dlouhe vecerni pokecy....to by byla nadhera:-)takhle vsechny pohromade))

Cekam,cekam na ten telefon, a jeste nejsou napojeni.

Mala jezdi jeste pred barakem v dzipu,ale uz ji nazenu domu.

Umyt a zapnem si film o upirech:)))

betty (Pá, 9. 4. 2010 - 20:04)

ALCI, s tebou se vzdy dobre zasmeju:)) i kdyz mi do smichu neni. To jsi fakt oskubala tak hrozne,nebo to vidi prehnane manzel? Mel by byt rad,ze jsi mu pomohla,ne? Ale vy se asi takhle postuchujete radi, vid? Pripominate mi trochu filmy s Janzurovou:))(doufam,ze se neurazis)ale ona se mi vzdy ve(starych)filmech hrozne libila-to byla opravdu pani herecka.Ted uz nevim,zda jeste a jak hraje.

MARKU, vidis tobe pomaha prace(jako napr.SILVE):)to je fain,ze to tak je.Me nekdy naopak,zvlast kdyz musime pracovne dal,to nedela moc dobre. Ale ve vetsine pripadu, me to pomaha reagovat na zivot:-)

EVIKU moc te zdravim a objimam.

LAZARE:))

Reklama

Přidat komentář