Reklama

PANICKÁ PORUCHA PP10

Silva (Pá, 9. 4. 2010 - 20:04)

Lazáro už zase perlí, tak je to dobré, už je zase v lajně:-))
A kdepak je ta naše Lucipera? Ještě se nevrátila z cest nebo na nás jen háže bobek??:-))
Tak dnes mi volal syn, že se mu vše pracovně rozjíždí a začíná být úspěšný a vydělává. Ale já mám o něj strach aby se při těch dvou zaměstnáních nesvalil a pak by neprodal ani kadibudku((kdyby dopadl jak my.On říká, že by tak nikdy nemohl dopadnout, že je jiný. Ale to jsem si říkala taky.

Holky, já jsem ščastná jak ten Venclovský, že nemusím zítra do práce a nemusím vařit nic jen ty prsťáky z ryb:-))

Silva (Pá, 9. 4. 2010 - 20:04)

Alčo, já jsem měla zase jedno ucho červené:-))Naštěstí jsem včas zjistila. Čím si tu hlavu natíráš? Barvou na plot? Že jsi na to musela vzít odlakovač??Já jsem to prostě jen opláchla vodou, i když to bylo zaschlé:-))
A nepomýlila jsem se. Když jsi se mohla vyfotit ve zmijovce, tak v plavkách taky:))
A Zdeni a Neli, Zuzka taky:-))Vlastně všichni!!Táák:-)))
A jak jsi zvládla toho řezníka? Stačila jsi koupit aspoň to maso k rajské?:-))

Zdravím i Beuš , naši srágorku. Snad se ti to už podařilo stopnout?:-))
Děkuji za foto, teď ti napíši své vyhodnocení:-))
A proč dáváš do seznamky fotku, kde jsi jako PRDOLA a né fotku kde jsi sexy woomen??:-))

Zdeni, nevím, jestli tě budu zrovna inspirovat ale já udělám zítra "dědíkovi" rybí prsty s hranolky:-)))Je to rychlé a výživné:-)))))A on to potřebuje, protože dnes celé odpoledne klusal za kolem s Micinou a je jak přejetý parním válcem:-))

Zuzko, ty fakt dobře radíš, né nadarmo budeš ta Bc:-))Je vidět, že to máš zmáklé:-))Myslím upřímně, tu psychologii mezilidských vztahů. Cítím to taky tak, jak jsi psala,chlapy mám,za ty roky, zmáklé:-))
To si libuješ, že? Je pošmourno a i přes víkend bude:-))
Neli, tobě i Alče přeji, ať vám ten dobrý rozmar vydrží.
Je fajn, že jsi šla do kina ale já si ten film představuji nějak jak ten Román pro ženy u kterého jsem se upřímně nudila. Já nemám ráda Vievegha, jeho psaní mi připomíná romány od Párala.
Ale že nemám tento styl ráda já, ještě neznamená, že je to špatné!Ženský ten film chválí.

Betty, závidím ti to vaše krásné toskánské "léto" a posezení na terase, odkud máte určitě krásný výhled.
A ten křeček, ať vám to potrubí pod vířivkou neprokouše!!:-))
Já už mám to zažívání zklidněné a ty kyseliny ti můžou blbnout po pomerančích.

Jituš, taťka je asi nervák(((
Pokus se někoho sehnat nebo si připlatit třeba tři jízdy s instruktorem.
A co sestry , ty nejezdí??
Nebo Aleš by tě mohl přijet rozjezdit až pojede na tu vaši přehradu:-))

Alča (Pá, 9. 4. 2010 - 20:04)

Máme tichý večer.
Pán je nasratý,tak ať je.Já zítra taky nebudu vařit.Ha ha a jeto.

Marek (Pá, 9. 4. 2010 - 20:04)

Ahojte všichni, zak jak tady píše ZDENIČKA tak tak pracovně makam každej den od rána do večera. Jinak dneska byla celkem pohoda, ale teď mě to nějak roluje je to asi tím, že přijde změna počasí mám rád když je sluníčko, abych prvdu řekl, tak už se těším na ráno abych mohl jít zase do práce, tam se soustředím na práci a nemyslím na nesmysly.. Doufám, že už se všichni cítíte lépe než na začátku.. Ten boj s tou pepinou je hrozně vysilující už aby to bylo za mnou a mohl jsem zase žít pohodový život jako před tím než to začalo..

Všem přeji krásný zbytek večera nerušený panickýmy ataky..

Jitka B. (Pá, 9. 4. 2010 - 20:04)

Lazare - máš pravdu, že jsem jezdila bez řidičáku a bála jsem se jen policajtů.
Teď je to jiné. Bojím se všeho, že do něčeho narazím a co pak budu dělat, že budu blokovat provoz, protože mi to desetkrát chcípne,...to byl problém i dneska. Na rovince jsem se rozjela v pohodě, ale do kopečka to vůbec nešlo. Když jsem se konečně rozjela, tak táta zařval "sloup" já jsem se lekla, cukla jsem volantem, táta zařval "auto." A byl konec!

Alča (Pá, 9. 4. 2010 - 20:04)

BETTY všiml si toho až dneska odpoledne,no to byl řev,co jsem to udělala,že toto ještě neviděl,takhle zkurvit zahradu,to řekl doslova.
A řekl,mě ať na ni vůbec nechodím a ani se z oknana na ni nedívám.Tak jsem řekla,že to vykopu všechno a bude klid.No a byla hádka.Jak jinak.Až nebude doma tak nafotím.

evakrk (Pá, 9. 4. 2010 - 20:04)

Ahoj z hor.
U nás nic nového, tak snad už nebude hůř.
Jitko, já jsem řidič samouk. Vždycky mě někam na polní cestu vyvezli auto, tam jsem sama trénovala, pak jsem šla až ke zkouškám. Dřív to takhle šlo. Vyhlášku jsem měla našprtanou, ale jezdit jsem moc neuměla. Ale musela, tak šel strach stranou. Když jsem si nevěděla někdy radost s předností v jízdě, počkala jsem. Kde jsem si nebyla jistá s couváním, parkovala jsem tam kde to šlo a zbytek došla. Nikdy tě nenaučí jezdit nikdo vedle tebe, musíš to dostat do ruky sama. To se naučíš, neboj. Kašli na tátu, jezdi třeba jen kolem baráku, abys dostala odhad, pak se pusť dál a za chvíli uvidíš, jakej budeš řidič. Jen se neboj.

betty (Pá, 9. 4. 2010 - 20:04)

Tak dnes uz po veceri(chlapi jeli na koncert) a my zensky jsme doma:))Ja si to strasne uzivam,kdyz nekam nemusim:-)
Sice me premlouvali,ale uz me znaji, hodne lidi, binec.....blee.

JITOB.vybrec to a kasli na spolujezdce.Nekam blizko a sama pomalinku.Opravdu to zvladnes a kdyz budes mit krizi,jednoduse se zastavis a pockas.Poslouchej u toho neco,co mas rada,nebo taky jak rikala ZDENI(asi pro zacatek by to bylo nejlepsi),rikej si co prave delas....uvidis zvladnes.Me taky tata nervoval-to jsem pro nej musela jezdit do prace a to byli nervy pres cele mesto v plnem provozu:( Pamatuju si to velice dobre.A logicky cim vice, jsem se nervovala,tim vice kravin jsem delala.
Kdyz jsem udelala blbost sama, tak jsem to presla lehceji.Drzim pesti:)

NELINKO napis jaky to byl pribeh,o cem a nazor na to dik.

ZDENI:-)

ALCI, takze manzel si nevsiml prostrihane zahrady? Ja jdu kosit zahradu zitra-mam novy rucni sekacku-ekologickou bez motoru(ale stala stejne jako ta stara motorova,co sice funguje, ale sra...me porad ta snura:-)

SILVI:-)

Holky cekam na telefon od kamaradky,neco potrebuje,tak se jdu napojit na skype.

Hezky vecer vsem.

LAZAR (Pá, 9. 4. 2010 - 19:04)

Sama se bojím a nikoho...Ta Rebelka je zase sama legranda....kdyz nemela svuj kocar,tak nacerno vozila mamku bez ridicaku po vecerech v cizich priblizovadlech! :-)) Ted uz zhavi gumy do fachy aby nemusela cichat pot a smrdalave haksny ruznych desperad v MHD a mohla jet solo v poho a prodlouzit si chrupku,coz je jeji achilovka...........*** :-)

Alča (Pá, 9. 4. 2010 - 19:04)

JITKO B děláš fakt chybu,když si někoho bereš protože je zkušenější a začne ti do jízdy kecat.Nejlepší je když si zajedeš někde na odlehlé místo a jezdíš si sama,nikdo tě nenervuje.Věř mě já taky dělala řidičák a nejlepší bylo,když jsem se pustila sama,nikdo mě neříkal"ježíš co to děláš",Tak nebreč a na všechny se vybodni.Jezdi pomalu sama,to zvládneš,nejsi přece blbec.

zdena (Pá, 9. 4. 2010 - 19:04)

jAK SE ZAČNEC MOC BÁT TAK TO JE ŠPATNĚ,MYSLÍŠ ŽE BZ SI TO SAMA NEZVLADLA POSTUPNĚ DELŠÍ A DELŠÍ TRASU

Jitka B. (Pá, 9. 4. 2010 - 19:04)

Sama se bojím a nikoho jiného asi nenajdu. Máma bude určitě nutit tátu, aby se mnou jezdil, ale já se budu bát ještě víc.

zdena (Pá, 9. 4. 2010 - 18:04)

jITUŠKO NENÍ TATÍNEK TROCHU RAPL V AUTOŠKOLE SE NAUČÍŠ UDRŽET AUTO NE SILNICI OSTATNÍ SE MUSÍ POMALU VYJEZDIT ,NEBREČ TO ZVLÁDNEŠ,HLAVNĚ V KLIDU,JÁ TAKY BRÁZDILA ŠKARPY,TŘEBA NAJDEŠ NĚKOHO KLIDNĚJŠÍHO,NEBO POMALU SAMA,ŘÍKEJSI NA HLAS CO BUDEŠ DĚLAT A UVIDÍŠ ŽE TO PŮJDE

Jitka B. (Pá, 9. 4. 2010 - 18:04)

Ahoj všem.
Omlouvám se, že nebudu na nikoho reagovat, ale pár dní jsem nečetla. Musela jsem zařizovat věci ohledně auta. Už ho mám doma, ale bude asi jen na koukání. Táta se nabídl, že se se mnou půjde projet na odlehlé místo a já blbá souhlasila. Momentálně sedím u počítače a brečím. Vzdržel to jen 10 minut, pak řekl, že nechápe, jak jsem mohla dostat řidičák, a že se mnou už jezdit nebude!

zdena (Pá, 9. 4. 2010 - 18:04)

NELINKO ty se máš.
Lazarku snad to nebude tak hrozný,že by u tebe nastal taky rychlej příběh.
Marek se dnes neozval tak je mu určitě dobře pracovně.
HOLKY ZÍTRA JE VOLNÍČKO A JÁ NEVÍM CO K OBĚDU JSME Z DĚDÍNKEM SAMI TAK NĚCO RYCHLÉHO.

Nela (Pá, 9. 4. 2010 - 17:04)

Nestíhám vás přečíst,jdu do kina na Ženy v pokušení až se vrátím přečtu a odepíšu:-))

Pa:-)

LAZAR (Pá, 9. 4. 2010 - 17:04)

Jo holky,ještě než se...Pozoruji ze na me jde nejakej prujem........mozna ze po precteni 'tahaku' jak spravne proklepout 'VLC'AKA' mi to krom mozku namasirovalo i koncak,.... :-)) Teda COLOMBO by mel mindrak a i kdyz se rad vraci s nejakym dotazem,radeji by s 'hadrakem'rychle ujel :-(( To je vic vymakany jak test na Typka co Rebelka dostala od mamky! :-))) Obzvlaste cumenda na separe a event.bokovky vcetne fachy a alimentacnich pohledavek dava deji spravny drajf........nevim jestli by se s'alali-s'alali........nezmenily na halali-halali........ Zuzi uz makas na tech 100 psycho-stranek...,to psal nejaky diletant....ty mas na vic,neni to ztrata casu? :-))

zdena (Pá, 9. 4. 2010 - 16:04)

ČAUKY děvčátka Beatko to je dobře že to řída ví a bude s tou účou něco dělat,hlavně aby brzy.Doufám že ti ta tvoje běhavka brzy přejde,hlavně pij at ti není blbě.
Bettynko úplně ti závidím to snídání venku,ale přeju ti to.Unás je chladno a fouká studený vítr.
Nelinko zdravím a doufám že máš příjemný den.

Silva (Pá, 9. 4. 2010 - 13:04)

Jóóóóó holky:-)) teď jsem si všimla, že mi v práci pod okny už nasadila na květ ta magnólie. Až rozkvete, tak vám ji nafotím.
Na víc už dnes nemám čas, přečtu vás až doma.
Tak zatím!
Betty ahoj!!

betty (Pá, 9. 4. 2010 - 12:04)

JO a slupla jsem taky 2 pomerance,to na tu zahu,asi taky neni nic moc,ze?

Nez dorazi synator, pujdu se trochu i odbloknout i ja, dlouho co uz necvicim:((

ALCI, posli foto zastrihnute zahradky:))

Vcera jsme si vsimli,ze nam nadherne rozkvetla tresen a broskovnik,a litaj vcely a zpivaj ptacci:)) ....a litaj i mouchy:(( takze budu muset nasadit i zavesy proti hmyzu do oken(nesnasim je-blee-je to prace navic).

No uz mazu, DOBROU CHUT VSEM UCASTNIKUM DISKUZE:-)

Reklama

Přidat komentář