Reklama

PANICKÁ PORUCHA PP10

zdena (St, 31. 3. 2010 - 08:03)

kočičky díky moc já zkusím chvilku přemýšlet,víte mě to chvilku trvá než se rozhoupu tak se nezlobte jste moc hodné a važím si vaši pomoci dneska se rozhodnu co dál,vím jen určitě že už to takle nechci.

Beata (St, 31. 3. 2010 - 08:03)

ZDENI,jesli ti můžu radit,nEváhej a objednej se k te HÁJKOVÉ,podívej jak dala JITULKU PĚKNĚ DO POŘÁDKU,ta jen kvete,opravdu ZDENI a JAK SE OBJEDNÁŠ TAK VEM SEBOU TŘEBA DĚDÍKA,V DNEŠNÍ DOBĚ NEMUSÍŠ NIKOMU VYSVĚTLOVAT PROČ A KAM JEZDÍŠ A Z JAKÉHO DŮVODU PŘECHÁZÍŠ JINAM PROSTĚ PŘECHÁZÍM A TEČKA,POPŘEMÝŠLEJ O TOM.

Beata (St, 31. 3. 2010 - 08:03)

SILVINKO,U NÁS TAKY ŘÁDÍ NĚJAKÁ TA STŘEVNÍ MRŠKA,VE ŠKOLE JE MÁLO DĚTÍ A V OKOLÍ SE TO PERE O ZÁCHODY,U NÁS DOMA ZATÍM NE ALE CO NENÍ,MŮŽE BÝT,AT JE TI LÍP A MŮŽEŠ UŽÍVAT TĚCH VOLNÝCH DNÍ CO SIS NAPLÁNOVALA.

Jitka (St, 31. 3. 2010 - 08:03)

Beat je to tak, jak jsem psala, kdo jinej by měl Zdenku pochopit než dr?
Teda Zdeni, takže jezdíš prostě do Ltm. Takže já chodim k Ivoně Hájkový a mám pocit, jak píšeš o tom Drahozalovi, tak ten je snad vedle ní v kanceláři. Takže být tebou vyměním a zkusila bych tu Hájkovou, za to opravdu nic nedáš.

Beata (St, 31. 3. 2010 - 08:03)

jsi moc hodná JITUŠ,andílek....

zdena (St, 31. 3. 2010 - 08:03)

Jitulko já chodím k Pišvejcové ta psychina v nemocnici v LITÁKU je jejich mají to s manželem a jejím bratrem Drahozalem,to je celý klan.

Beata (St, 31. 3. 2010 - 08:03)

ZDENI,NEBOJ,ZAHÁJÍME AKCI.....HON NA PSYCHOUŠKU....NEBOLI ....ŠPINAVÁ TLAPKA.....A NAJDEME TI NĚJAKOU A BUDE LÍP,JEN SE NEBOJ,MI TĚ V TOM NENCHÁME SAKRYŠ KRUCIŠ.

Beata (St, 31. 3. 2010 - 08:03)

Jo JITULKO,rozjela ale protože mě to štve,vím jaké je to být pořád vyklepaná a mít ty hnusné ataky a bát se kdy to zase přijde a ta psychouška místo aby byla ráda že se ZDENULA konečně odhodlal se vypovídat a otevřít tak ji takhle shodí a uzemní,,,,to né,to je moc špatně,musí přece vědět že je ZDENULA uzavřený člověk a bojavá povaha a jít vstříc a néééé takhle.

Jitka (St, 31. 3. 2010 - 08:03)

Beat ahooj, díky moc, Tobě taky.-)). Přesně to mě napadlo, že by třeba mohla Zdenička jezdit do Ltm nebo do Roudnice, to je blíž, určitě by se tam našel někdo mnohem lepší, Tu doktorku fakt nechápu!!!!

Beata (St, 31. 3. 2010 - 08:03)

Ahoj ty naše zatoulaná třicítko,tak to je super jak se máš fajn,já ti tak přeju,ani nevíš,taky jsem si říkala že se ZDENULOU bydlíte asi 40km od sebe tak by mohla třeba k té tvoji dr,nebo tam znáš někoho jiného v okolí vás,nevím,jen mě to tak napadlo,jinak taky super den přeji,ten nejsuprovější.

Jitka (St, 31. 3. 2010 - 08:03)

Ahooooj všem.-). Taky neprdím na diskusi, jen není zase čas, ale vždy vás aspoň přelítnu.-)).
NELIKU ahoooj, tys mě pobavila hned po ránu, prej necvičíme, abychom nezhubly:-).
ZDENI teda a z tý tvý dr. jsem teda vyřízená. Prosim Tě ke který chodíš? možná jsem se na to už ptala ale nějak ted nevim. Já bych jí taky načutla:-)). Jenže já jsem držkatá a Ty jsi jiná povaha:-(. S tim mejlem to není špatnej nápad, ale asi bych šla rovnou k někomu jinýmu, neměla bych k ní vůbec důvěru. Sakra kdo Tě má pochopit když ne ona?
Zuzko no a tys mě dostala s tim chlápkem:-))). Bože to je debil. Podle mě též nějakej zamindrákovanej blbec.
Silvi manželovi dodatečně všechno nej k narozkám.-)) a Tobě je líp?
Beat ahojky, jůů ty jsi se ale rozparádila, nechtěla bych být teď poblíž tebe:-))))))).
Holky včera jsem vytáhla švagrovou a frčeli jsme nakupovat do Ústí. Super strávený odpoledne, pěkně nákupy bez chlapů, nikdo nás netlačit, babička nám hlídala dětičky, tak jsme si to užily. Koupila jsem si plísňový rifle a musela jsem se smát, jak se to všechno vrací...
Mějte všichni prima den

Beata (St, 31. 3. 2010 - 08:03)

BETTYNKO já beru AD jen ráno,poslední tři týdny beru 15mg cipralexu a je super že nemá,teda aspon pro mě žádné vedlejšáky,možná jen že se culím jak jojo a je mi pořád do zpěvu,začínala jsem, mezi vánocema na 5mg,po týdnu na 10mg a s nástupem jara radši těch 15mg a je mi pořád skvěle.

Beata (St, 31. 3. 2010 - 08:03)

ZDENIČKO jediný čím si pomůžeš tak opravdu co nejdřív najít jinou psychoušku,vím že se bojíš a už asi nevěříš ale díky správné léčbě by ti bylo líp,jen překonat ten strach a opravdu jít jinam,jinak se budeš pořád takhle trápit a bloudit jako bludná ovečka,vím že se mi to mluví ale za to zlepšení tvé psychiky to určitě stojí ale bojíš se,já vím,ach jo,uvidíš,popřemýšlej a pokus se nějak ten strach překonat at je ti líp.tolik trápení co zažíváš,to mi rve srdce ZDENIČKO,NELOUŠKU AHOJ,JA JDU CVIČIT K PLOTNĚ,ALENKO tak vzhůru do ulic ale je to bordel,máš recht.

Alča (St, 31. 3. 2010 - 08:03)

Všechny zdravím a vyrážím do velkoměsta.Dneska u nás blokové čištění,tak už musím pryč.To je ale bordel co?
Tak ahoj všem.

zdena (St, 31. 3. 2010 - 08:03)

Beat si zlatíčko díky

zdena (St, 31. 3. 2010 - 08:03)

AHOJKY Neloušku ,Beatko ještě že vás mám,mám se kde vykecat a vím že víte o čem mluvím,je mě z toho všeho smutno a zároven mám ne sebe vztek že s tím nedokážu něco udělat.Bojím se aby to už takle nebylo na pořád,chtěla bych si pomoct a nevím jak.

Beata (St, 31. 3. 2010 - 08:03)

BYCH JU NAKOPLA AŽ BY SE VRÁTILA ZASNĚŽENÁ S BANÁNEM V RUCE,TAK A TET JE MI O PÍDÍNEK LÍP.

Beata (St, 31. 3. 2010 - 08:03)

je to ta nejsmradlavější koza z toho nejsmaradlavějšího chlívku,ju cítím až sem,bleeeeee,tak a je mi o pídínek líp.

Beata (St, 31. 3. 2010 - 07:03)

teda holky ta mi po ránu hnula žlučí,mrcha jedna teplá,já bych ji dala takový kapky a to myslím smrtelně vážně,místo aby už konečně ZDENULI pomohla tak ji takhle odbyde,kurna nemůžu ani ve vzteku najít vykřičnííík,přece není možný aby ses po tolika lékách takhle trápila,CHCE TO VELKOU ZMĚNU A VÍM ŽE TĚ TO BUDE STÁT HODNĚ NERVU A STRESU,UZKOSTI A STRACHU ALE ASI JINÁ MOŽNOST NENÍ,TAHLE PIXLA TI NEPOMŮŽE.MOC MĚ TO MRZÍÍÍÍ,ANI NAVÍŠ JAK,JDU NA CIGÁRKU NEBO NEVÍM,JSEM JAK PENDOLÍNO A NEVÍM KDE JAK ZASTAVIT.

Beata (St, 31. 3. 2010 - 07:03)

Ahoj holky moje zlatý,ZDENIČKO ani nevíš jak mě to mrzí a já tě k té krávě ještě tak tlačila ale vůbec jsem natušila že je to takový nelida a dobytek,chjo,taky bych co nejdřív vyzkoušela jinou dr.a to honem rychle,vím že si tet asi říkáš že na to prdíš a že bude třeba stejná nebo ještě horší ale třeba ne,mě je tě tak líto,tak dlouho tě to trápí,tolik léku na tobě otestovla a to je možná ta chyba,chce to pořádného odborníka a léky co ti sednou at se ustálíš na nějak hladinu klidu a potom se i ty občasné ataky jinak snáší a nejdůležitější je pochopení od psychoušky a né ještě větší stres,to je fakt krááááva blbá a asi jalováááá,ty jsi totiž hodně uzavřený človíček a potřebuješ jemnou péči a hrozně chápavou dr. a né takovou a tet mi to prominte...PÍ.U.

Reklama

Přidat komentář