Reklama

PANICKÁ PORUCHA PP10

zuzka (Út, 30. 3. 2010 - 15:03)

No jo LUCKO, ale já absolutně netušila co mi je? Myslela jsem, že mám minimálně mrtvici nebo nádor v hlavě! O nějaké PP jsem neměla ani šajn. A oni asi taky ne.

Nakopat do zadku jsem myslela autora toho článku, který vlastně navádí i ty chlapy, který byli doma docela spokojení, aby se nad sebou zamýšleli jestli nejsou náhodou dost divný, když nemají doma modelku((((((

Lucipera (Út, 30. 3. 2010 - 15:03)

holky já vás asi zklamu ale mám zkušenost,že 99 % chlapům dělá dobře,když se se svou ženou můžou pochlubit,mám to ověřené a prodiskutované :-),oni prostě takový jsou...hezkou ženskou vedle sebe berou jako svůj vlastnhí úspěch,hned po výší konta...bohužel

Lucka (Út, 30. 3. 2010 - 15:03)

hmmm Zuzko,já to říkám pořád,že špitály jsou jen pro normální nemoce:-)...když jde to takového prostředí člověk labilní se špatnou psychikou,ještě mu to přihorší!!
Já dokud budu z posledních sil vládnout rozumem nikdy se nikam zavřít nenechám,stejně jak píšeš je to na nic,vědí o mozku pořád hovno,jen tě to rozhodí....věřím na vlastní netušenou sílu a ten pud sebezáchovy
takže pokud si nezlomím nohu nebo mě nezkolí infarkt apod. tak ne ne ne

Beata (Út, 30. 3. 2010 - 15:03)

tam mělo být že mají PIVAS a FAKT,JÁ JSEM TAKOVÝ VEMENO.

Beata (Út, 30. 3. 2010 - 15:03)

Tak to jsi napsal hezky ZUZI,taky mě s tímhle chlapi fykt štvou,sami mají povas a po ženské budou chtít aby by,a pořád jak v 18letech,hovada,to nenávidím a kdyby mi tohle někdo řekl tak ho pošlu k šípku,nezáleží přece na kilech ale na povaze a vnitřní kráse,nerozumím chlapům...

zuzka (Út, 30. 3. 2010 - 15:03)

NELO já 2!!! Myslela jsem, že omdlím, jelikož jsem šla na váhu s dobrým pocitem, že jsem zhubla - no nevěřila jsem svým očím. Venku jsem potkala dceru, která mi říkala, že četla jakýsi článek v MF dnes, kde nějaký šovinistický prase tvrdilo, že žena má být pouze krásná a víc se od ní nechce a že je-li tlustá, je to největší obludnost, které se může dopustit. A hned druhý den, poprvé její přítel měl jakousi netaktní poznámku na její stehna. Prý ten článek taky četl. Nakopat takového paznehta do zadku. Moc bych mu přála krásnou, štíhlou ženu, co ho bude podvádět, buzerovat, štěkat na něj a celkově mu udělá ze života peklo.

Beata (Út, 30. 3. 2010 - 15:03)

NELI,tet jsem se od srdce zasmála až mě bolí břicho,jejda to mi nedělej nebo si cvrknu,prý mrazák...ty jsi fakt číslo a ten tvůj manža taky,veselá kopa,tak to má být,já se pořád držím na svých 57kg a to žeru v noci sladký jako tasemnice.

Beata (Út, 30. 3. 2010 - 15:03)

to PSAL silvinko tady zase nějaký vtíravý element,já se vždycky podepisuju.

zuzka (Út, 30. 3. 2010 - 15:03)

No ta sestra jí na to odpověděla, ať se jde léčit do střešovické nemocnice, když jí tady ta péče není dost dobrá, že tam by platila 1000 Kč denně. Na to jí tato dáma řekla: Takže to znamená, že když si tady neplatím, tak mě klidně můžete zabíííííít!!!! A ta jí bez mrknutí oka řekla, ať není hysterická, že taková bublinka zabije možná kojence, ale jí určitě ne a vyprdla se na ní. Takže tato paní si druhý den opět stěžovala primářce, což rozlítilo staniční sestru a vyslíchala nás jako zločince, kteří se na nebohou sestřičku domluvili a pošpinili její čest a dobrou pověst, ale to už byl naštěstí den před Vánocemi a všechny, krom té paní po mrtvici - nás vykopali domů i když nám bylo všem dost zle. Ale jak už to chodí, všichni jsme si přísahaly, že až dojdem domů, budem si stěžovat a asi jsme se na to všichni v domácím prostředí, vyprdly.
LUCKO to bylo tehdy jak jsem skončila se svou první atakou PP v nemocnici. A kde zjistili totální hovno.)))))
BEAT, tak NELA ti odpověděla, ale já bych to stejně nevěděla))))
Jak si teď s váma píšu, tak je mi přece jen lépe)))))

Silva (Út, 30. 3. 2010 - 15:03)

Tříska v prdeli:-))
To jsi napsala ty Beatko??

Holky, já furt jedu, protože si chci vzít v pátek"náhradní volno":-)) a mít tak čtyři dny volna, jupííí!
Tak fofruji, aby mi ten pátek nechyběl a tudíž ani nenakukuji.
Včera jsem se už neobjevila, byla jsem se podívat na tom "novém místě", protože už to bylo domluveno dřív, než jsem se rozhodla zůstat.
Raději budu sedět na zadnici, kde jsem. Je to tam docela fajn,fajn lidi ale děsně chaotické. Tady sice teď taky ale aspoň se už"orientuji" a jsem" ve svém."
Pak jsem se prošla po městě a je mi docela fajn.
Největší "bejčák" na pepku je velká aktivita,nemít čas přemýšlet o hovadinách, tedy aspoň na tu moji svini:-))

Akorát včera před polednem se mnou cosi trochu mávlo, polilo mě horko ale kousek čokolády a čerstvý vzduch to spravil-
Holt to už asi starým babám dělá, jak mi říkala ta moje hnusná bývalá kolegyně, co se mnou seděla 14 let v jedné místnosti a pak šla naštěsti v r.20oo do důchodu, jinak by mě umořila svoji pitomostí a zlobou.
Podotýkám, že mě to říkala už v 35 letech, když jsem si náhodou na něco postěžovala.Urazit a nasrat za každou cenu, to bylo její krédo.

Všem pozdravení a večer vás přečtu a napíši. S

Nela (Út, 30. 3. 2010 - 15:03)

Jo a ještě vás potěším :-))
Přibrala jsem další 3 kg!! Jsem už jako mamut a jak dosáhnu 100kg seberou mi občanku a dají porážkový list :-)

Manžel už chystá mrazák .-)

Nela (Út, 30. 3. 2010 - 15:03)

Beat já myslím jenom na to žrádlo :-))

HODNĚ DŘEVA A MÁLO MASA? to je houbař v lese:-))))

Nela (Út, 30. 3. 2010 - 15:03)

Lazare :-))))))

Zuzko začínám se bát stáří :-(( No snad jsem vychovala děcka aspon trochu k úctě a nešoupnou mne do ústavu,kde vyfasuji plenky a v5 spát,nebo dostanu místo na prdel injekci :-(( Brrrrrrrr
To raději přijedu do Prahy i po čtyčech a skočím z Nuseláku :-((

Lucko byla jsem mile překvapena tvou příhodou a snad máš pravdu a někde jsou i LIDI !!

Zuzi je škoda,že tak na jaro trpíš,ono je tak krásné a plné pučících stromů,pylových alergií,hovínek trčícíz z trávy,kyselých deštů,výfukových plynů a kdo ví ještě čeho :-))) Trošku humoru-poločerného :-))

Zatahuje se,že by spláchlo??

... (Út, 30. 3. 2010 - 15:03)

VEVERKA NA STROMĚ

Beata (Út, 30. 3. 2010 - 15:03)

Jo to by mohlo být taky NELINKO ,ale prý je to fakt ta tříska v pr...ty myslíš na takové dobroty až jsi mi udělala chutě a opačně,co je to HODNĚ DŘEVA A MÁLO MASA?

Lucka (Út, 30. 3. 2010 - 15:03)

a cos tam dělala,s číms tam byla?

... (Út, 30. 3. 2010 - 15:03)

TŘÍSKA V PRDELI

Nela (Út, 30. 3. 2010 - 15:03)

Beat to vím jitrnice a nebo klobáska:-)

LAZAR (Út, 30. 3. 2010 - 15:03)

Tenhle jarní smutek jsem...Zuzi ale porad nevim jak na tu babcu terapeuticky pusobila ta bublina....jestli natahla krovky.....nebo tu sestru SS kopla do prdele? :-)) Ale jinak tam mohla byt desna prdel........vlastne jich tam bylo hafo a k tomu gramofony........bomba**

Beata (Út, 30. 3. 2010 - 15:03)

Hele ZUZKO,že nevíš co je HODNĚ MASA A MÁLO DŘEVA?s tím přišel malej ze školy.

Reklama

Přidat komentář