Reklama

PANICKÁ PORUCHA PP10

zdena (Po, 29. 3. 2010 - 21:03)

JEJDA
AT se ti daří,jinak to máš blbý

jejda (Po, 29. 3. 2010 - 21:03)

to je hezká diskuska :) si s tou pepčou tykám už 8 let (na měsíc přesně) a vona holka, mě má ráda, ne a ne mě nechat - zato všechny ostatní mě vždycky po roce kopnou do hýždě, se jim nedivim ostatně... asi by to nějak šlo korigovat, ale já to v podstatě tajim (profese, i když to přímo vliv nemá tak nedovolí) Tak to ještě chvíli poklepu a pak se uvidí....

zdena (Po, 29. 3. 2010 - 20:03)

Houby,jsme holky šikovné a citlivé jen nás nesmí rozčilovat,jinak jsme úplný beránci.

Dášenda (Po, 29. 3. 2010 - 19:03)

Jejda Zdeni,úča už je asi zralá do důchodu!!jo jsme jankové hysteričtí:))

zdena (Po, 29. 3. 2010 - 19:03)

AHOJKY Dášenko,já takle jančím taky už mě zná celá rodina tak když se zdržejí volají do předu.JSME HOLT STAROSTLIVÉ KVOČNY.
Já hysterčila dnes v práci,jedna úča furt řve a mě to tak rozčílilo že jsem řekla šéfové jestli budu mít v práci pepinu tak z ní,chudáci děti.Byla k vůli tomu zas bez osobního ,ale nepomáhá zítra jde na školení o komunikaci to je jak házet hrách na zet, má rok do důchodu.Dřív odpadnu já.

Dášenda (Po, 29. 3. 2010 - 19:03)

SPECIÁLNĚ CHCI POZDRAVIT OLINKU A PODĚKOVAT JI ZA PODPORU OHLEDNĚ MÉHO MINULÉHO HYSTERČENÍ :))

Dášenda (Po, 29. 3. 2010 - 19:03)

DITO,vypadáš hezky ,nevím co se ti nezdá:))
ale já vím člověk se může cítit blbě,že to cítí sám na sobě.

SILVI,myslím že jsi se rozhodla dobře zůstat,našincům velké životní změny zrovna nedělají dobřea těch pár roků už to vydržíš!!

Dášenda (Po, 29. 3. 2010 - 19:03)

HOLKY ZDRAVÍM,

LUCKO maminka je super,jak se nebojí narkozy:))jinak zkušenosti s dr.máme ruzné...pozi i nega!

ZUZKO,MĚ SE DNES NAŠE lAURA VYCHCALA NA DRAHOU KABELKU!!MROUSKÁ SE A ZÍTRA JEDE K ŽENICHOVI K BÉŽOVÝMU BRIŤÁKOVI,SNAD SE ZADAŘÍ A BUDEME MÍT KOČIČÍ DĚŤÁTKA!!

zdena (Po, 29. 3. 2010 - 18:03)

Marku ,chtěla jsem ti napsat žes frajer zvládáš a to je paráda jen tak dál.

Beata (Po, 29. 3. 2010 - 18:03)

Jo holky a tet o prázdninách se chystám na lov do konírny,se těším a jsem hrozně zvědavá co je ten kluk ušatá zač,jupiii to bude sranda,posílám vám dobrou optimistickou náladičku .

Beata (Po, 29. 3. 2010 - 18:03)

Ahoj holky a kluci,jen fofrpozdrav protože jdu chystat véču,mamča už odjela a užily jsme si pěkný den,fakt super,nějak jde do sebe a bylo to moc příjemný,počasí nic moc ale nálada super takže ideální stav,dnes je modré pondělí a to je den,kdy by se nemělo chodit do práce a nic dělat a jen lenošit protože je to r¨prý podle pranostyky DEN BLBEC a lidem prý bývá blbě a na co sáhnou to pokazí,nestíhám vás přečíst tak jen pokud někdo dnes zoufáte tak nezoufejte,zítra bude líp kotátka moje,je to jen to pitomé pondělí,všem přeji pohodičku,usměv a co nejvíce klidu,myslím na vás a ráno jsem tu,moc se na vás těším a zdravím i naši TŘICÍTKU...opatrujte se mi,paaa vaše šalala a stále vysmátá.

zdena (Po, 29. 3. 2010 - 18:03)

Čauky lidičky tak jsem dorazila z práce a šla odpočívat.Dočetla Lucinku alá Vinohrady,pak horor od Zuzanky,dorazila mě Alča jak je nasraná na celý svět.
Ještě že nás Lazárek obštastnil kočičí poezii.

Lucipera (Po, 29. 3. 2010 - 18:03)

Lazárku ahoooooj
ty brdo..to není scifi to je minulý pátek Vinohradská nemocnice Praha..fakt..neuvěřilelé!!

jinak už zase perlíš a já se tu tlemím....:-)))))))))

LAZAR (Po, 29. 3. 2010 - 17:03)

NELO, tak muselo být hrozný...Zuzi to mas kliku jestli Anca nemoc'i vsude jako Rozina,ta kocicarna hrozne smrdi a co myslis ten koberecek co tak smrdel uz byl pochcanej od kocek a proto ho nevzala zpatky....tedy vlastne vzala ale te predesle,no ale to sezrala jednou... :-))) No a kocicarna z toho citila wc tak to mela na chcani,myslela ze ji to pohodili aby na to chodila! :-)) To NELA dopadla hur kdyz ji srala do postele to aby se vystehovala! :-(( Luciperko kde je ten privetivej lazaret to vypada jako sci-fi......a naopak to desne kontrastuje s hororem Zuzi jak babce jedna SSmanka nalomila rameno a druha ji ho dolomila.....to je vetsi hustota jak story SILVUSE..,. a jak to dopadlo s tou gramofonovou babcou? Dostala tu embolku kdyz ji to SS...hlasila,ze ji musi fouknou bublinu jinak ze jede do Stresovic.........ZUZI ty mas hafo matrose na to seniorske tema to tam budes psat? Pis-pis-pis......ma to stavu kam se hrabou grepy :-))

Alča (Po, 29. 3. 2010 - 17:03)

NELOUŠKU co mám napsat,že mě všechno sere,že bych se chtěla rozběhnout do ulic a nejde to?Tak závidím,jak si chodí sem a tam a já jen v úprku.Dneska v obchodě u pokladen plno,tak jsem vrátila zboží do regálů a odešla.No a co mám psat,že jsem pako a že nevydržím ani frontu?Už mě to všechno leze krkem.Tak jsem byla alespoň umýt a vysát auto,když už se nikam nepodívám,tam jsem u benzinky sama a mám klid.
Chtěla jsem si koupit boty,ale přešla mě chuť.Proč je kupovat,když nikam nejdu.
Děcka dneska je nějaký špatný den,ne že bych se motala,ale nejsem nějak ve své kůži.V noci jsem byla v jednu už vzhůru a dívala se na televizi.To je bordel.
Tak jsem napsala co cítím a jinak nic nového pod sluncem,nebo lépe řečeno pod mrakem.
Stále kvokám,stále kvokám.Jen Chocholoušek nic neříká.Tak ahoj.

zuzka (Po, 29. 3. 2010 - 16:03)

NELO, tak muselo být hrozný s tou kočkou. Mě se ta původní mouratá Týna, jednou vyčůrala do baťoho!!! No to bylo dílo - baťoh jsem vyhodila, peněženku a ostatní věci co se daly tak taky, ale doklady smradlavé, drahé pouzdro na brýle... to všechno páchlo ještě hrozně dlouho...Od té doby nenechám baťoh nikdy otevřený i když tahle Anča je fakt vzorná, ta to mimo své WC udělala akorát do přenosné tašky a po narkoze - jinak nikdy nikam.

zuzka (Po, 29. 3. 2010 - 16:03)

No LUCKO asi je to opravdu o lidech, ale já moc optimistická nejsem(((( Já zase zažila s matkou podobné martirium, když potřebovala zubaře - obvolala jsem jich snad dvacet a nakonec jí byl ochoten přijmout jeden soukromej, u kterého vyšpulila pouze za vyčištění jakéhosi kanálku naprosto nehorázné prachy. Pak se tak bála, aby tam nemusela znovu, že si zuby až do smrti čistila snad 8x denně. A v nemocnici? Byla jsem svědkem, jak sestra nutila těsně před večerkou už po prášku na spaní totálně zfetlou babičku chodit, ta upadla a nalomila si rameno. A pak asi za dva dny, kdy se ta nebohá stařenka, nebyla schopna vyčůrat na mísu - kvůli odebrání vzorku moči, tak sestra - jiná, s ní flákla do postele, že jí teda vycévkuje, takovým způsobem, že jí to rameno dolomila. Už jsme to nemohly vydržet a sestru jsme napráskaly primářce. Načež tato se nám pomstila tak, že té paní iniciátorce píchla infuzi s bublinou, ta když se bránila, že určo dostane embolii tak jí opáčila, ať si tedy jde lehnout do střešovické nemocnice, kde za den bude platit 1000 Kč. Nechala nám svítit až do 11 bez léků a pak, jako třešinku na dortu - paní po mrtvici, která měla těžkou cukrovku a bylo teprve 50 let, donutila zvednout poté, co už skoro spala a byla zblblá, aby si preventivně došla na gramofon, aby se jí v noci nechtělo a ta nebožačka taky upadla a celá se pobila, takže pak měla po těle modřiny, jako by jí tam ztloukli železnou tyčí. (Tu paní jsem pak asi za dva roky viděla, jak jí manžel vezl na vozíčku - už zůstala nepohyblivá) Mluvím o neurologii ve Viničné ul, která patří pod nemocnici na Karláku. To nebyl špitál, ale sing sing. Sestry, ne zdravotnické pracovnice, ale normální gestapačky.

Lucka (Po, 29. 3. 2010 - 15:03)

takže pak při celkem radostném odchodu nám pan doktor řekl,at zkusíme urologii tamější,tedy špitálovou...ale že netuší, jestli uspějeme..po zdařilém transportu jsem si před budovou urologie,která je spojená s internou uvědomila,že tady zemřela před lety moje nejmilejší babička a taky se tady léčil táta,po již zmíněné nemoci...mami přesně podle teorie o věkem mizejících emocích(co psala Zuzka)si tuhle skutečnost snad ani neuvědomila nebo aspon nic neříkala...na urolog.ambulanci mě čekalo další milé překvapení..tedy nejprve šok,při pohledu na nekonečnou frontu před přijímacím okýnkem,než jsem si všimla,že tam stojej samí muži...(ach ta prostata) ale my jsme šli naštěstí k jinému,kde si sestřička opět s úsměvem! přečetla zprávu z gyn.a řekla... no měly byste sice jít na polikliniku ale když už jste tady,pan doktor se na mam.určitě podívá!!!!!!:-)Za 10 minut vyšla sestřička jiná,opět mi povolila,že můžu dovnitř,sama mi s mami pomohla a pan doktor pak potvrdil předpokládanou diagnozu z gyn.,že jde o nějakou nezhoubnou cystičku na moč.trubici,která občas krvácí,je prý velice citlivá a mladší ročníky podstupují bezproblémovou operaci,ovšem v celkové narkoze,kdy se cysta odstraní...mamince s úsměvem a trpělivě vysvětlil,že jí ale vyléčí lékama,ATB atd.,protože jí samozřejmě vzhledem k věku nechce zatěžovat narkozou...no a ona ho úplně šokovala,když řekla,že jí narkoza vůbec nevadí,že je to v pohodě a klidně na to půjde:-)))).....no vidíte,já mám paniku jen ze slova narkoza(protože to byl tenkrát jeden z velkých spouštěčů těch mých stavů) a jí by to nedělalo ve 100 letech vůbec problém....
takže v pátek jedu ještě pro výsledky stěrů na gyn.,což bude určitě v pohodě a máme to za sebou..já tedy až s neuvěřitelně dobrým pocitem a přímo v šoku z toho vstřícnýho přístupu....tak se snad ten svět do záhuby tak rychle nežene,tohle je alespon pro mě senzační poznání
možná naopak ta nová,mladá,vzdělaná generace tomu zabrání..
jsem hodně naivní???

Nela (Po, 29. 3. 2010 - 15:03)

Zuzi naše kočka,když nedostala co chtěla a nebo jsme jí něco zakázali se vysr...do postele.Tak letěla na dvůr a pak si asi dala rande a už se nevrátila. Byla obyčejná-tříbarevná,ale my jí měli rádi a ona nás asi nesnášela:-))
Kočky jsou samorosti a proto raději psa.

Alčo a ty nám nic nenapíšeš??:-)

Lazar vyšel z brlohu a bručí :-))

Zatáhlo se asi sem táhne studená fronta z Čech :-)Klidně jste si ji mam mohli nechat Zuzi,Lucko,Oli,Jituš..........!!!!

zuzka (Po, 29. 3. 2010 - 14:03)

LAZARE)))) všechno je správně, akorát, že holtra nedostala, jelikož jiný doktor řekl, že má srdce naprosto v pořádku!!! Tam ten chtěl možná nějaký prachy za ekg a pravidelnou péči o kočku invalida(((( Nevím. Taky říkal, že by nepřežila narkozu a přežila. Vředy měla, proto jsme jí nechali kastrovat, takže zatím lepší. Akorát, že teď chroptí jakoby měla záduchu nebo alergii nebo já nevím co. Jinak je fakt totálně odcizená, nemazlí se, nevrní, nesedá na klín, když jí pohladíme, tak chvilku drží, ale pak se celá olíže, jakoby se nás štítila, ale je krásná)))) a dosud mladá))))) a máš pravdu, co neschovám to oslintá, nejvíc miluje pít ze sklenic vodu - takže, zapomenu-li skleničku už vím, že se z ní nesmím napít, jelikož stoprocentně z chlemtala ona.))))

Jo a DÁŠENDO vzpomněla jsem si na tebe - má sestřenice mi volala, že si koupila nedávno krásný vlněný koberec, dovoz z orientu ,ale že divně smrděl, tak ho šla reklamovat do obchodu, ale prodavačka říkala, že si dosud nikdo na smrad z koberce nestěžoval, takže jí reklamaci neuznala a ona pak za pár dní nachytala kočku, jak spokojeně na něj chčije)))))) Takže koberec letěl na smeťák)))))a prachy v prd...))))

Reklama

Přidat komentář