Reklama

PANICKÁ PORUCHA PP10

Silva (Ne, 28. 3. 2010 - 15:03)

Mám taky moc ráda Enyu:-))

A Beatko, já se nedivím, že se na tebe chlapi na ulici dívají a usmívají se.Taky jsme to tak měly, že Lucko??:-))
Myslela jsem, že se bez toho nikdy neobejdu ale příroda myslí na všechno, nějak to tak zařídila, že je mi to naprosto šumafuk:-))
A počkej Beatko, až vyrazíš až bude teplo a nahodíš dekolt:-))To bude nápadníků:-))
Jinak mám asi z devadesáti procent zkušenost, že jak se chovám k lidem já, tak s echovají oni. Příjdu třeba do kšeftu, usměji se na prodavačku, hodím s ní kamarádskou řeč a vše jde v prima tónu. Ale smaozřejmě , že někdy to nezabírá a narazí člověk na pahnáta zapšklého.

Kruciš nezdržujte mě,nebo nebudu hotová.:-))
To jsem si myslela, že když budu doma, budu zase odbíhat k počítači:-))
Manžel šel plavat a reklamovat drahou tříkolku. Ludry jedny, tak drahé a ještě to stojí za prd!!!

Silva (Ne, 28. 3. 2010 - 15:03)

Neli, máte ten dvorek moc fajn. A tu verandičku si úplně dovedu představit.
Děcka u nás rakovina nikdy v rodině nebyla z žádné strany!! To čučíte, co? Jednu jedinou, měla sestra mého otce. Dostala v 48 letech rakovinu prsa, chycené už uzliny, tak ji je vyoperovali a pak ji během let ořezávali jak tužku, pak i druhé prso atd.
Ale zázrakem umřela až v 70 letech a to na prasklý žaludeční vřed. Byla to krásná ženská, na úrovni, mladě vypadající a strašně na sebe držela. Žila ještě i s tou rakovinou kvalitní život.
Možná jsem vám to už psala?:-)) Jo ta skleróza!
To je právě to, co v naši rodině naopak bujelo:-))
Babky umřely na mrtvici a takové to pletení se , snad Eizhlmayera?:-))Teď jsem zapoměla jak se ta svině jmenuje, samozřejmě to co jsem napsala, jen z legrace.
Moji rodiče oba úplně bezva zdrávi, otec 78, matka 76. Babička, o které jsem psala umřela v 80 na již výše jmenované , ač umírala, co jsem ji znala a rozum brala:-))Pořád měla nějaké nádory a já jsem ji z práce nosila léky, skoro opiáty, které by mi dnes nikdo nedal ani omylem.
A ta druhá, otcova matka , taky na mrtvici , skoro v 80.

Ovšem , toto vše, neznamená, že já bych toho raka nemohla mět, při mém způsobu života, kdy dělám s karcinogeny.

Beata (Ne, 28. 3. 2010 - 15:03)

Ahoj NELOUŠKU,UŽ ANI NEVÍM JESTLI JSEM TĚ UŽ DNES POZDRAVILA ale enyu mám taky moc ráda ale tet jsem vyhrabal D.J.BOBA Z ROKU 1998 A TO SE MI TO VČERA MALOVALO,jedna básen,joj to jsem tancovala i na štaflích.

L. (Ne, 28. 3. 2010 - 15:03)

Silvo,já vím,prej to někomu zmodrá i z dietní chyby(vitamín C atd)ale já ted jsem v takovým rodinným vyšetřovacím období..na jaře to vždycky všechno u nás propukne ..prevence atd..ale řeknu ti jedno pozitivum,prostě příjemnou zprávu pro každého,že to naše zdravotnictví není tak prohnilý a šílený,jak každý říká...mě to tedy naladilo úžasně..promin za chvíli,mám telefo

Beata (Ne, 28. 3. 2010 - 15:03)

Je LUCI,moc děkuji,jsi zlatíčko,asi je ta energie cítit protože se občas na mě někdo venku pousměje,zrovna v pátek jsem to pozorovala ale já se asi culím jak jojo tak to se mi spíš vysmívají,ale to je jedno,chlapa najdu,nechci zestárnout sama a mám potřebu se o někoho starat a taky to ochrané křidýlko mi chybí,všechno bude holky moje milovaný hlavně když je zadek na hrnci jak píše SILVINKA,ty jsi taky číslo ale supr,fakt vám moc děkuju a dávejte na sebe pozor.

Nela (Ne, 28. 3. 2010 - 15:03)

Luci nedej se vyplašit !! Bude to O.K. a basta :-) Babičky mi umřely na rakoviny /děloha,plíce/ kdybych nad tím moc uvažovala skončila bych ne v blázinci ,ale v krematoriu. A do Pelhřimova se mi nechce,je to dost z ruky :-)))

Silvoušku já tam /na verandě/ vegetím celé léto a mám tam válendičku,kytičky,knížky a pejsany:-)Hned ze začátku jsem poslala i fotky s dvorkem,ale to už je dávno tak někdy zase nafotím a pošlu.

Beatko ty jsi naše sluníčko :-)

Zuzik ještě studuje ?

Vyhnala jsem rodinu s pejsanama ven a jdu si dát Enyu a gaučink :-))

Silva (Ne, 28. 3. 2010 - 15:03)

Holky, tak zase na minutku přerušuji. Teď právě vyvářím nerez konvičku v octu a v bytě smradu, jak v hradu.

Děkuji moc za schovívavé posuzování své osoby:-))Zdeni, Lucko:-))

Zdeni ty obrázky moc hezké, musela to být prima práce. A ta štramanda s děckama jsi ty??
Beatko, tobě ten Cipralex sedl, jak zadek na hrnec:-))

Lucko, test jsem absolvovala asi před půl rokem.A jelikož mám prazvláštní potíže a už jednou po operaci konečníku, někdy krev ve stolici, byla jsem přesvědčena, že tam něco bude. Nechápu, že nic.
Vůbec jsem se nezaobírala výsledkem, dřív bych úplně vyšilovala.
Tak jsem jen řekla doktorovi-tak dobrý , jedeme dál. Bylo to v rámci preventivního celkového vyšetření, na které mě pozvali, jak jsem vám tady tenkrát psala.
Ještě jsem ti chtěla napsat, že i kdyby ti to "zmodralo", tak to nic neznamená, znám pár takových a byl to jen malý polyp ve střevě!! Tak se nelekej, kdyby náhodou!
Ten polyp byl samozřejmě nezhoubný!

Lucka (Ne, 28. 3. 2010 - 15:03)

ty jsi hodná ..
přeju ti toho nej chlapa na světě..ted když jsi tak krásně psych. rozkvetla, patřičně se oblékneš,protože jsi úžasná kočka a vyrazíš do světa.....budeš mít hromadu nápadníků,ta energie je z tebe totiž cítit i na dálku,natož tě potkat :-)))..
tak to budeme sledovata držet ti palce

Beata (Ne, 28. 3. 2010 - 15:03)

Je zajímavý že když mě chytla pepina a hnali mě po všech těch vyšetřeních a já myslela že budu mít infark nabo nádor na mozku tak jsem se smrti jako takové nebála,jen toho,co bude s dětma ale už je to pryč a všechno bude dobrý protože ne světě je krásně a vám bude taky lidičky,já vám to totiž přeju a moc.

Beata (Ne, 28. 3. 2010 - 15:03)

To mělo být ve středu

Beata (Ne, 28. 3. 2010 - 15:03)

Já vím LUCI,taky bych se bála a jak,nikdy to není příjemné čekat na výsladky ale určitě se budeš ve střecu usmívat,jako sluníčko co se u nás vyklubalo.

Lucka (Ne, 28. 3. 2010 - 15:03)

Beatko,preventivně ale známe to,čím víc o tom přemýšlím,tím víc mám pocit,že akutně..chjo...at žijou příznaky nemocí,at žije internet,at žije dědičnost..
to je u mě to stáří,Silvo,nikdy jsem neřešila nemoce,možná proto jsem se tenkrát tak bezvadně dostala z PP ?

Beata (Ne, 28. 3. 2010 - 15:03)

Já vím se mi to mluví,to je jako bych tady někomu napsala ohledně pepiny,neboj,vždyt je to jen psychika tak se neklep a běž v klidu nakoupit,tramvají atd.to jsou silná slova a není to tak jednoduchý.

Beata (Ne, 28. 3. 2010 - 15:03)

Neboj,to bude dobrý,uvidíš,mi to máme taky v rodině,babička a děda z mamčiné strany oba,mamčini tři sourozenci už taky bohužel a mamka má tyhle všechny prev.testy za sebou a dobrý tak se neboj a držím palečk?.

L. (Ne, 28. 3. 2010 - 15:03)

kopyto klopýtat třpytit se pýr..

a ve středu se mi ten test zbarví do modra a budu mít taky vymalováno..sakra,proč mám najednou strach..stačila jedna věta doktorky..tak si to miláčku taky udělej,když ten tvůj táta....hmm

patřím sem :-))))))))))))na tyto stránky

Beata (Ne, 28. 3. 2010 - 15:03)

fakt LUCI já to taky nechápu ale mám tolik energie,elánu a já nevím čeho všeho,už se mě i tady jedna sousedka ptala....HELE,BEO,TY V NĚČEM JEDEŠ?myslela asi nějaký fet,nebo něco a on je to jen cipralex,se picnu ale je to bomba,jo,jsem ráda že to mám hotové a vlastně i předjarní uklid,i v pokojíčkách takže jak já říkám ideální stav,jsi dobrá že to zvládáš bez AD,klobouk dolú,já byla jak blázen a neschopná ničeho,ty máš nějaký problém LUCINKO,nebo jen preventivně abys měla jistotu,trošinku mě děsíš.

Lucka (Ne, 28. 3. 2010 - 15:03)

specielní pozdrav do N.J.!!!
Ty jsi taky sluníčko...Nelo...pohodářka :-)

Lucka (Ne, 28. 3. 2010 - 15:03)

já si teda nezpívám,protože si dělám test na rakovinu tlustýho střeva a to je teda síla..blééééééééééééé,tři dny v ho....

Zdeni,bylas hodně akční,šikovný,pomáhající,tvůrčí atd. člověk....klobouk dolů...můžeš s klidem hodit kopyta na stůl a už jen odpočívat ale neboj,ještě nekončíme,zas se dáš dohromady!!

Beat,ty se máš,že máš vymalováno,mě to tento rok taky čeká...já snad začnu jíst poprvé v životě AD,:-)abych měla tolik radosti ze života..úplně se usmívám,když tě čtu...:-)

Silvo :-)

Beata (Ne, 28. 3. 2010 - 14:03)

Ahoj LUCINKO.

Lucka (Ne, 28. 3. 2010 - 14:03)

vůl :-)

Reklama

Přidat komentář