Reklama

PANICKÁ PORUCHA PP10

Beata (Ne, 28. 3. 2010 - 14:03)

Právě ten Pražko to tam perfektně popisuje jak rychle se člověk může zase do toho stavun bleee dostat a jak z něj ven a přesně jak píše SILVINKA tak to tam je,důležité je nebát se a snažit se nějak spokojeně žít ale né každý je tak silný aby to hned s prvníma AD dokázal ale jde to,já troska si zase zpívám a to hned po ránuuuu,šalalala....

Lucka (Ne, 28. 3. 2010 - 14:03)

Nejsi

Beata (Ne, 28. 3. 2010 - 14:03)

Taky to říkám SILVI sama na sobě cítím,AD jsou takový odraz a utlomení toho svinstva ale musí si člověk sám tu pohodu umět udělat a být dost silný to nějak zvládnout,je pravda jak psala ZDENIČKA že mě hodně ta knížka o pp pomohla,hodně mě uklidnila a pořád vní čtu a uklidnuju se učím,opravdu je perfektní se takhle uklidnovat,léky základ a potom člověk musí ještě bojovat ale asi to hodně záleží na povaze a síle bojovat a snažit se žít beze stachu a klepání,u nás vykukuje sluníčko,to je krása a kluci už zdrhli ven,aspon se unaví,loupežníci,jinak všem moc děkujui.

zdena (Ne, 28. 3. 2010 - 14:03)

Silvinko zlato,jsi opravdu silná ženská ,přestože tě neznám osobně tak tě obdivuji,mám rada tvoji přímost a vlastně i přímočarost ,někdy dokážeš toho druhého i zaskočit ale hlavně ho dotlačíš přemýšlet o sobě a to je moc dobře.Držím ti palečky at se ti daří a je ti co nejlépe.

Silva (Ne, 28. 3. 2010 - 14:03)

Dodatek-ano AD mě dala jen sílu, vzít do do vlastních rukou!!
To je ta správná formulace.
A zdá se , že se to daří.
Měla jsem te´d silnou virózu, docela velké starosti se svoji prací a starosti se synem přetrvávají, myslím pracovní a ustála jsem to.

Silva (Ne, 28. 3. 2010 - 14:03)

Zuzko, napiš, jak bylo ve škole, až dorazíš!!

Zdeni, čumím, jak jsi byla akční!!Škoda, že už to tak nejde((
Mrknu na fota a napíši!!Měla jsi plný život.
S děckama to holt nevyjde, jak bychom někdy chtěli.Každý si nějaké to zklamání neseme, jak vidíš. Já jsem docela ráda, že mám jen jedno dítě, nelituji.
A je to stejně dáno geneticky. Máš dva syny a podívej , jak ten druhý bezva! Studuje a je to pohodový kluk. Takže za to nemůžeme my!!Vlastně ani ten tvůj. Jednak se "potatil" a pak ta výchova ze strany otce.
A je to tak jak píšeš-ať jsou naše děti jakékoliv, jsou naše, vlastně za to nemůžou, nesou si to geneticky a k tomu to , co jim bylo anebo nebylo dáno((
A my je nikdy neopustíme!

Kocourku, řešíš to dobře, uprav si léky podle sebe, jak to cítíš. Hlavně, že jsi funkční!!

Tak mám "odfajfknuto":-))Vše co jsem vám chtěla napsat a honilo se mi hlavou, je napsáno a já jdu pokračovat v práci.
No nejsem já vůl?:-)))))

Teď čekám, že mě někdo napíše, že jsem:-))

Silva (Ne, 28. 3. 2010 - 13:03)

Tak jsem dnes velice akční, v Brně zubaté sluníčko až pošmourno, tak využívám energie a vrhla jsem se na úklid a že už bylo třeba.
Mám umytá okna, lednici a te´d dogruntuji zbytek a pak sebe:-))
Na chvíli jsem si dáchla, tak pokračuji v krasojízdeě:-))

Gábi, dávku snižují lidé, co jsou v pohodě a né nepohodě, pořád to nechápu?((
A polední dávka AD na tebe nemůže nikterak působit,negativně ani positivně/tedy myslím bezprostředně/, to jen tvá psychika(((
Hrozné sny jsou bohužel vedlejšáky AD, mám to občas taky. Ale jak říkám, lepší blbé sny, jak život. Cos e dá dělat.
Jo a ta viróza nepřidá!!Tak ať je líp!!

Oliku, určitě napíši mail, dík za zájem.
Jsem ráda, že je ti relativně líp.
A to co jsi napsala Zdeni, absolutní souhlas.
S Lazarem jsem mluvila telefonicky minulý týden o víkendu ale strefil se, když jsme byli u mladých, tak jen krátce.
Škoda že nechodí .

Lucko,taky souhlas s tím, co jsi napsala Zdeni. Jsi už stará "mazačka" a v obraze.
Jo dr.jsou jen teoretici a ještě většinou na hovno, jen zapisovači bodů.
S klukama to tak neprožívej, buď ráda, že máš klid a věnuj se svému štěstí. Na stáří se vybodn ještě pořád to jde a vypadáš dobře, tak si ještě užívej:-))

Neliku, verandu závidím, udělala bych si tam brloužek a zalezla si tam v létě:-))
Manžela "huliče" nezávidím:-))
S karboškamam jsi mě inspirovala, už dlouho nebyly.
Jituš, zdravím a jsem moc ráda, že jak Beatka, jsi taky happy:-))
Holky, prosím vás, jen předčasně nevysazujte!!!!!!!!To je největší chyba, na kterou plno lidí dojede.
Třeba by mohl někdo říct, že jsem měla štěstí, že mě zabrala AD. Ono to tak úplně není. Myslím si, že kdyby to byla pro mě ta pravá, tak bych tak dlouho netrpěla. Ale nakonec jsem to zlomila. A dala mi JEN SÍLU SE ODPICHNOUT, to ostatní už je práce člověka sama na sobě a způsob života. A to člověku holt v té smršti bez léků nešlo.

Beuš, moc ti to přeji, že jsi v pohodě. A drž se těch AD.Nenech si je vzít!!
A jsi šikulka, jak jsi krásně vymalovala:-,

zdena (Ne, 28. 3. 2010 - 13:03)

Ahoj lidičkové,Beatko to je fajn že se takle držíš,myslím že ti i pomohla ta knížka od Praška od té doby jdeš horem pádem nahoru z celého srdíčka ti to přeju.

Maro,ty to zvládneš si silný bojovník,za poslední týden si udělal obrovský pokrok,ADti pomůžou a bude dobře.

Marek (Ne, 28. 3. 2010 - 12:03)

Ahoj NELI dík za dobré zprávy, taky doufám, že se to urovná je to už po třetí a myslím si, že nejhorší to bylo poprvé to byl hnus hnusnej.. dnes je to 31 dní co beru AD, tak doufám že a pohoda už přijde co nejdřív.. Jinak zdravím Beatku a děkuji jí za tu pozitivitu co ze mě údajně cítí moc mi to pomáhá děkuji a všechny vás zdravím Mára.

Beata (Ne, 28. 3. 2010 - 12:03)

Já jsem z toho včerejšího šílenstvím a běhaní na štaflích tak rozlámaná,to je mazec ale podit skvělej.

Beata (Ne, 28. 3. 2010 - 12:03)

Mě je zatím fajn,cítím se v pohodě a vyrovnaně ale ven pěkně krůček po krůčku at mě ta mrcha někde nedostihne,začínám sma chodit skoro všude ale ta obava že se ta mrcha zase jednou vrátí už ve mě bude asi na pořád,na ty stavy se nedá zapomenout ale je to dobrý a ikdyž mě odněkud pp vyžene tak tam stejně půjdu znova,nic se neděje,jen tomu zase nepropadnout a neutíkat do kouta,snad už to s těma AD nějak zvládneme a ukočíruju,hlavně že mi není v jednom kuse tak mizerně a mám v sobě jakousi radost a chut do života,to bych moc přála uplně všem.

Beata (Ne, 28. 3. 2010 - 12:03)

Ahoj NELI,taky moc zdravím a přeji pěkně proválenou neděli,taky bych to tak nějak viděla ale ti moji partyzáni jsou dneska tak rozjetí že musíme jít někam ven nebo je zruším ale pěkně to utíká jak se nám posunul ten čas a MARKU je jasné že jsi nervozní jestli jdeš ráno do práce,já bych byla taky a ráno budeš taky ale nezoufej a nedej se zastrašit,ono se to srovná a pokud to krůček po krůčku zvládneš a to ty zvládneš,protože z tebe cítím že se tomu chceš postavit zuby nehty,když ti bude zítra ouvej tak příště bude určitě líp,neboj.

Nela (Ne, 28. 3. 2010 - 11:03)

Nazdárek:-)

Zdravím do pěkného dne,zatím neprší,ale asi bude spíše svítit sluníčko moc se mu zatím nechce :-)

Kocure no sláva !!:-))
Maro jak píše Beatka to se urovná :-)
Zdeni to musely být krásné časy,aspon máš na co vzpomínat :-)

JITUŠ ,VÍM ŽE AŽ ZÍTRA ALE RÁNO MI TO MOC NEMYSLÍ:-) TAKŽE HODNĚ ZDRAVÍÍÍÍ A ŠTĚSTÍÍÍ !!

Taky zítra má svátek Táňa a ona už ví která takže taky hodně zdravííí !!!!

Pozdravení Evči a fazolce,taky Lucce,Zuzce,Silvouškovi,Alči,Miss XXX,Dituš,Dášence,Betty,Aleškovi,JitušB,Duchmery,Hance,Renči,Lazarovi,no prostě všem ..........

Jsem dnes líná jako veš,asi se celý den proválím :-)))

Marek (Ne, 28. 3. 2010 - 10:03)

Ahoj Beatko,
Moc ti děkuji za povzbuzaní, doufám, že to bude ok.. No uvidíme.. Možná už teď na to myslím a není mi s toho moc dobře. Snad to přejde.. Koukám, že tobě už je fajn, tak to jsem rád a přeju ti aby to tak bylo pořád když už spíš v tom růžováku:-) přeji krásnej den..

Beata (Ne, 28. 3. 2010 - 10:03)

Ahoj MARKU,určitě se vyrovnávají ty hladina ale srovná se to neboj,jsi super bojovník a opravdu věřím že budeš v pohodě brzy,jinak zítra ti budu držet palce at ti to v práci vyjde a zase se začneš dostávat do normálu,pěknou neděli.

Marek (Ne, 28. 3. 2010 - 10:03)

Ahoj všem co tady píší a jedn druhému tím pomáhají.. Dneska jsem se probudil a jsem jak na trní, možná to je tím, že jsem přehodil ty AD na ráno, tak se asi srovnávají hladiny. nebo to je tím, že se přehodil čas. nevím.. Zítra se pokusím jít už do práce, tak doufám, že to zvládnu.. jinak vám všem přeji krásný den.. a děkuji za vaše povzbuzení zatím ahoj Mára...

Beata (Ne, 28. 3. 2010 - 09:03)

Moc děkuji za fotečky ZDENIje to pěkné jak si tam tvoříte,fakt díky moc,jsi hodná a šikovná jen kdyby tě ta pepka tak netrápila mrcha jedna protivná,taky mám někdy problém u psychošky mluvit ale jak se uvolním a vím že mi pomůže a neublíží tak se to ze mě vysype a je to super,to pochopení je k nezaplacení a hlavně nasazení léčby která fakt sedne a pomůže,máš to těžký ale snad se zase dostaneš na tu hladinu klidu,moc ti to přeji a věřím tomu,AHOJ SILVINKO,tak to je super že už byla micka zase c pohodičce,hned je člověku líp,vid?Super jste si to užili a jaro tě zatím nepostihlo takže ideální stav,taky mi dělá moc dobře mít pořád co dělat,hlava potom nemá čas na blbosti a je to super,užívejte necěle a snad se i vyjasní at se můžeme cournout po venku.

zdena (Ne, 28. 3. 2010 - 09:03)

Silvinko zdravím,to je fajn že jste si to včera tak užili,to hned člověka dobije.Já vím že je to můj problém,ale nevěřím že mě neurol vrátí je striktní,já ji tři měsíce říkala aby mě vrátila prothiaden že je mě po něm lépe než po tom solianu a bohužel to prý nejde.Tak to bylo vždycky.

zdena (Ne, 28. 3. 2010 - 09:03)

Ahojky Betinko,ty si holka pracovitá ,hned po ránu,to já tak hodinku přežívám než zaberu.Poslala jsem ti fotky,abys věděla že by se mě ten tvůj konák asi taky líbil.

Silva (Ne, 28. 3. 2010 - 09:03)

....život a nebude to určitě čím dál lepší((Teď mi napadá, u tebe ještě taky ta blbá přechodová léta ti nepřidají.

Lucko čau, fakt ráda tě tady vidím. Já jsem viděla, že se tady objevíš, že nejsi malicherná. Strhne se tady nějaká"řež", vše si vycinkáme ale "karavana jede dál" jak říkal Joóóó´hanz?:-))
S tím autem máš pravdu. Je to fakt sázka do lutrije.Já se ojetých aut bojím. Raději si koupím obyčenější ale nové. Před dvěma roky jsme dali za fábii combi tolik, jak bysme dnes dali za nějaké cizí dnes. Tak to je holt už o smole, že člověk netušil jaký nastane pokles. Ale jsme moc spokojení a pro naše účely beze zbytku slouží. Syn měl štěstí, koupil asi před dvěma roky focus.Měl už hodně najeto, ač vypadá moc dobře. Co jsme se do něj nahučeli, ať to nekupuje. Šel s ním odborník, na slovo vzatý a DOBRÝ kamarád. Zaplatil za auto 170 tisíc a vrazil do něj dle odborníka ještě dalších asi patnáct a jezdí jak král. Takže jsme se vlastně spletli((No je to ještě krátká doba..tfuj, tfuj...
A na to psaní vzpomínek se vybodni...Každý si musí vykoumat jak na mrchu.

EviK. je fajn, že jsi se ozvala. Fazolka bude o.k. , to už je jasné, jsou pod dohledem.Horší u nás, snacha děsně dodělaná(((Nechci přemýšlet.
Syn je mladý, operaci zvládne pohodově.Jinak jste už zdraví, takže bude zase dobře. Jen co se malá narodí, vlije ti mízu do žíl:-)))To ti garantuji. na mě malá funguje jak AD, včera nádherný den...

Holky, já musím končit, pokračování později. Jestli to půjde tímto tempem , tak mám do zítřka co dělat:-))))))

Reklama

Přidat komentář