Reklama

PANICKÁ PORUCHA PP10

Silva (Ne, 28. 3. 2010 - 08:03)

Ahoj miláčci moji.
Včera jsem byla celý den v pohybu,v Brně krásný den a my jsme měli celý den Micku. Absolvovali jsme naprosto vše, co se dalo, byla moc milá, tak jsme si to užívali, po těch dnech, kdy s ní nebylo k vydržení:-))
Ale na to konto jsem dnes spala dlouho a ještě k tomu ten posunutý čas(((To zase bude nablito v áleji:-))
Ještě se mi zdál nad ránem děsný sen, že jsme cestovali celá rodina i s mladými karavanem z Chorvatska. Všude zbořená města a v každém úseku nás chtěla zabít, okrást nějaká horda těch jejich "banditů"Uf já jsem z toho tak nadřená(((

Teď jsem vás začala číst a došla jsem jen k Evikovi, tak rychle napíši a ostatní asi až večer, za chvíli přijde máti.

Zuzko, s Pajkou máš asi pravdu a dělá dobře.
Jinak co se týče těch tvých pocitů-naštěstí takové ty pocity štěstí, všichni víme o čem mluvím, mě taky občas zalejí. Ale semotamo i ty pocity marnosti. Ale jsem přesvědčena, že to je zcela normální , obzvlášť u ženských po padesátce, co už mají hodně za sebou.AKORÁT MY O TOM VÍC PŘEMÝŠLÍME.
Máme tady všechny společnou tu pepku ale přeci jsme každý "kus od kusu" trochu jiný.
Já můžu říct, že se mě ZATÍM letošní jaro nějak moc nedotýká.A myslím si, že za to vděčím tomu, že jsem neustále v poklusu. V tu zimu to bylo horší. A taky ta honička v práci, ač nadávám, my svědčí. Taktéž ty problémy , co jsem teď měla, mi paradoxně dělaly dobře. Teď myslím, že mě zaměstnávaly mysl natolik, že jsem vůbec nějaké blbé pocity"nepociťovala":-))Ty to zase řešíš tím, že jsi zaměstnaná školou a děláš různé domácí práce.
Já se docela "děsím" důchodu, protože mě to doma baví tak týden((
Doufám, že už nemáš "cyanotického" synka?

Dituš,fakt jsi se mě jevila dost positivní, ty jsi taky takový adrenalinový typ, jak já.Jsem přesvědčená, že v klidu máš těch potíží víc.
A tady to zhoupnutí u tebe přisuzuji jaru a taky té asociaci toho, co se odehrávalo loni((((Určitě to bude lepší, zvlášť když jsi navýšila. Jsem o tom přesvědčena.

Zdeničko, škoda, že se u té psychoušky neuvolníš a "nevyžaluješ " ze sebe všechno.To asi ta zasr..soc.fobie. V tvém případě bych razantně žádala zpět Neurol.Jednak jsi zkoušela vše možné, což se cení ale jsem přesvědčena, že za těch deset let si tvoje tělo muselo natolik zvyknout na Neurol, že už další život bez něj, nemůže být kvalitní.
Musíš být nesmlouvavá, když tak řekni dědikovi, ať jde s tebou a žádej ho zpět. Přeci se v tom nebudeš do smrti tak potácet, to není ....

Beata (Ne, 28. 3. 2010 - 08:03)

Ahoj ZDENIČKO já už jsem dávno vzhůru jen jsem byla venku s pejskem a udělat kaši klukům a chystám se na balkon na kafíčko a cigárko,tady prší a je zataženo ale celkem teplo,jen topit se trošku pořád musí,u nás v přízemí je chladno,jsem ráda že ti je zase o pídínek líp,snad už to bude jen lepší bonbonku,užívej neděle a odpočívej,pozdrav dědíčka a opatruj se,ahoj KOCŮRKU,teda ty jsi ale jelítko,to musí bolet ale snad se to brzy zahojí.

zdena (Ne, 28. 3. 2010 - 08:03)

Jé je Kocourek za námi dorazil to je moc dobře.Chtel si si hrát na paragána a žebro to nevydrželo, to musíš mít padák.
Vidím že se moc nechce nikomu z vyhřátého pelíšku jen si to užívejte.To jen já tady blbnu do foroty.

Drevokocúr (Ne, 28. 3. 2010 - 07:03)

Neliii, já žiju :-) I když tento týden přinesl hodně bolesti a nervů. Mezi takové perličky - rozhněval jsem se na ponožky z polyesteru, neboť díky nim jsem sklouzl na schodech a nalomil jsem si žebro, a sedací polštáře jsou zmožděné tak, že jsou hezky barevné. Žebro bolí jak fras, ale semtam je to k přežití. Stresu je tolik, že AD, co beru to nestíhaly už vykrývat a musel jsem čím dál tím víc brát Neurola...což samozřejmě nechci. Tak jsem preventivně (asi dočasně) zvýšil dávkování Citalecu z 10mg/den na 15mg/den... a zabírá to! :-) Takže super... jen ještě to pak Chocholouškovi vysvětlit. :-) Zatím se držím, což je myslím fajn, když přijdou úzkosti a musím jít na jednání, prášky jsou jediným řešením... tak zatím to funguje. A do budoucna? Uvidíme. Velmi dobře rozumím Markovi, neb se zatím trápí ale jak prášky zaberou, bude jak rybička :)
Určitě jsem na diskuzi nezanevřel, průběžně ji pročítám jak je chvíle času a jsem rád, že tu jste. Máte porozumění a víte jak mi bylo.. a neopouštím vás, i když mi je podstatně líp, než jak mi bylo. Mějte krásný zbytek víkendu a hezky odpočívejme, ať ten další týden dobře zvládnem. Pa, vaše dřevokočka.

zdena (Ne, 28. 3. 2010 - 07:03)

Kočičky tak jsem vám poslala fotky mejch dětiček,bylo to krásný období a moc mě to bavilo je to ve mě do dnes ale bohužel už na to nemám sílu.Byli jsme jedná velká parta,dědínek mě pomáhal a hlavně i rodiče dětí.

zdena (Ne, 28. 3. 2010 - 06:03)

S POSUNUTÝM ČASEM KLIDNÉ A PŘÍJEMNÉ RÁNO A CELÝ NEDĚLNÍ DEN.NOC BYLA KLIDNÁ TAK MÁM RADOST ŽE
MĚ NIC NETRÁPILO.NĚJAK MĚ TY PÍSMENKA SKÁČOU TO JE TÍM RÁNEM.
PO TĚLE JE DNES ZAS O TROCHU LÉPE A TAK PŘEJU VŠEM KTERÝM NENÍ DO SKOKU AT SE TO ZLEPŠÍ.BUDE LÍP..

Miss (Ne, 28. 3. 2010 - 00:03)

Ahojte, pekný uz viac menej jarny vikend prajem vsetkym :)

Dita Ty mas narodkyyyyyyyyy? vidis emajly piseme a ani to neviem! tak dodatocne vsetko najlepsie, zdravie na maximum a k tomu aj tie peniazky, nech dobru robotu mas :)

Sandy - ja som taky pripad co by Dita najradsej nakopala ;))) neeechcem brat AD a pocit blbeho dychania najma vo velkom priestranstve furt..ale aj doma hocikedy

zdena (So, 27. 3. 2010 - 22:03)

Dobrou noc všem beruškám i broučkům.Jdu do pelíšku snad budu mít klidnou noc papa

Nela (So, 27. 3. 2010 - 21:03)

Lucišo už posílám:-)

zdena (So, 27. 3. 2010 - 21:03)

Evi tak jsem ti fotky poslala,ano ta hvězdičkováná jsem já.
Luci až budu mít mail tak pošlu.

Lucka (So, 27. 3. 2010 - 21:03)

mně taky nechoděj!!! Nelušo pošli i můj..děkuju
Eviko :-)!!

Nela (So, 27. 3. 2010 - 20:03)

Evi pošlu jdu na to :-)

evakrk (So, 27. 3. 2010 - 20:03)

Jo, taky bych mohla psát romány. Zmetci.
Holky písněte některá Zdeně můj mail, mě žádný fotky nechodí. Dík.

Nela (So, 27. 3. 2010 - 20:03)

Zdeni to si děcka užily co?:-) Škoda,že nejdou sehnat bílá vajíčka ty slepice snad vymřely ?
Ty jsi na 3 fotce v té halence s hvězdičkama?
A kdo si hraje nezlobí:-)

zdena (So, 27. 3. 2010 - 20:03)

Evi ahojky,jo je to lotr ,ale je můj a co nadělám z pětatřicetiletým chlapem že ho ještě jeho tatínek podporuje mě zranuje o to víc a on mu trouba věří.

zdena (So, 27. 3. 2010 - 20:03)

Fotky ze zdobení jsem vám poslala doufám že došly.

evakrk (So, 27. 3. 2010 - 20:03)

Nelo, tobě taky ahoj.

evakrk (So, 27. 3. 2010 - 20:03)

Tak jsem trochu poklidila, udělala velkej nákup, naložila maso na zítra, pozvala druhý mladý a teď si naleju dvojku bílýho a padnu.
Zdeni, teda ty sis užila s klukem. Jsou to holomci mizerný.
Beat, teda ty jen záříš. To ti moc přeju, úplně z tebe sálá pohoda.
Zuzko, jsem doma. Teď bylo zle i mě, tak jsem jen tak k večeru byla porovnat doklady na stole, poplatit a zkontrolovat poštu. Udělat jen to , co hořelo. Po neděli bude ráno hlídat druhá snacha, udělám to nejnutnější a jdu domů. Daně mám hotové, mzdy až po velikonocích, tak to zvládnem.
Tady padaly odpoledne kroupy, akorát jsem vyházela kytky opršet. Ještě mě to nedalo, tak jsem omyla pár oken.
Dnes spíme o hodku míň, blíží se nám jaro, léto, podzim a fazolka bude říkat "bába".

Nela (So, 27. 3. 2010 - 19:03)

Zuzi tady zatím bez černoty a snad i blesků. Bojí se bouřky :-(

Zdeni tak jsi tam šla a zvládla!! Paráda !!

zdena (So, 27. 3. 2010 - 19:03)

DĚVČÁTKA mám pro vás na zítra fotky,když jsem vedla country kroužek ,dělala jsem to dvanást let.Ale jak jsem začalamarodit a šla do důchodu a ve škole se vyměnilo vedení tak jsem zkončila,,bylo to moje dítě i motor,prošlo mě tam devadesát dětí,tak zuzam na mladším synkovi at mě to oskenuje a da do počítače,tak to snad pude.Šila jsem pro ně kostýmy a vydělávali si na doplnky vystupováním,dědínek mě pomáhal pouštět muziku.
Beat ke koníčkům a k country mám blízko je to pro mě srdeční záležitost,country plesy paráda.

Reklama

Přidat komentář