Reklama

PANICKÁ PORUCHA PP10

Beata (St, 24. 3. 2010 - 16:03)

Jo s tím že jeden den je tak a potok stačí prkotina nebo u mě třeba jen se špatně probudit a je to takový nijaký ale tak blbě jak bývalo mi není,je to zatím dobrý a snažím se hned ráno dobře naladit a radovat se a zatím se daří a pepina je asi u sousedúúúú

Beata (St, 24. 3. 2010 - 16:03)

Pěkné odpoledne,dnes to bylo super,nikam jsem moc nemusela tak jsem ani nemohla potrénovat pepinu,možná to bude lepší MARKU,ráno tě to i více nakopne a přez den možná víc podrží a podpoří ale nevím jestli zrovna ty co bereš,radši to prodiskutuj s dr.at ti není náhodou hůř,gratulu ke zdolání města,tam já taky občas bloudím jako měsíček na hnoji,jinak zatím se držím na stejné hladině takže dobrý.

K. (St, 24. 3. 2010 - 16:03)

Určitě je dobře, že tady fungují diskuze na společná témata. Člověk se alespoň zeptá (a teď se neuražte prosím!) "zkušenějších", a zjistí, že není zdaleka sám, co má podobné potíže.

K. (St, 24. 3. 2010 - 16:03)

K. všichni odtud můžem...Ditušo, díky. Přišlo to z ničeho nic, zhruba před 3 měsíci. Nikdy jsem podobné problémy neměl. Nechci to ale protahovat, protože zde asi platí také pravidlo, že čím dříve se s tím začne něco dělat, tak tím lépe to bude možné odbourat. K.

Marek (St, 24. 3. 2010 - 16:03)

Tak ahoj lidičky, Jakpak se dneska kdo máte?? U mě celkem pohoda, byl jsem dneska dokonce už i ve městě a celkem to šlo pepina po mě sice šla taky, ale já se bránil jako pes.. BEATKO, asi si ty AD přeordinuji na ráno faktec se nevyspim.. Jsem zvědavej na zejřek, myslim, že jeden den je to lepší a pak tu máš na guláš:-)

Dituša (St, 24. 3. 2010 - 16:03)

K. všichni odtud můžem poreferovat vpodstatě to samé.Pády,vzestupy,leckdy opětovné pády,ale ne už tak hluboké,jak před zjištěním,co nám je a že se to dá léčit.Klidně piš víc,dle potřeb a ptej se.ahoj a vítej tady..

Dituša (St, 24. 3. 2010 - 16:03)

OLIKU ahooj, no samej prouser,to jo,holka,a tož ty kopeš vleže?No sakra odpočívej taky někdy,ju?
letím k jedné paní,vyzvedla mi s dcerou od pí.učitelky naší Julčí sešity,,tak zatím ahojte

Betty,jen néé sama,to jsem zanal velmi důvěrně, nidky jsem nechápala,co to vlastěn o samoté cítím,ale dnes už to vím, je to ÚZKOST JAK ZA DĚTSKÝCH LET,JAK BY MI BYLO LÍTO,ŽE MUSÍM JÍT NEKAM SAMA,PROČ PROBOHA, PROČ ZROVNA JÁ,smutek a z toho rozjezdy pro hvězdy==fyzické obtížemprojevy-srdeční skoky atd.

K (St, 24. 3. 2010 - 16:03)

K. ano jde zmírnit...Ditušo, děkuji. Je to až podivuhodné, co ta psychika dokáže udělat. K.

Dituša (St, 24. 3. 2010 - 16:03)

K. ano jde zmírnit krátkodobě zabírajícími anxyolitiky-Lexaurin,Neurol...nebo s pomocí psychiatra nasadit antidepresiva na delší čas a pokud zaberou,je téměř vyhráno.Doporučuje se i kobincase psychoterapií.

Ahoj holky,teploty zatím zmizely!!Pupeny se zdají téměř zahojeny.Venku léto,co?

K (St, 24. 3. 2010 - 15:03)

Dobrý den, rád bych se zeptal, zda jde PP zcela "odstranit", či alespoň podstatně zmírnit. Děkuji za odpověď. K.

Beata (St, 24. 3. 2010 - 11:03)

Ahoj zdechlinko ALENKO,tak to je super že už jsi bez teploty,brzo si půjdeš pro ten svůj vlašák a dáš si do nosa,taky moc zdravím.

Alča (St, 24. 3. 2010 - 11:03)

Všem pěkný pozdrav od zdechliny.
Už mě to v posteli nebaví,ale beru ATB a manžel mě nadává když vylezu.Tak holt musím ležet.Jsem jako když mě někdo nakope do ...... a do břicha.Venku krásně a já čumím doma,okna špinavá jako sviňa,byt když zasvítí sluníčko,taky jako prase no co vám mám povídat,hlavně že není teplota a už mě nebolí v krku.
Dneska si dělám čočku na kyselo a vejce,chleba.To je žrádýlko co?Ten můj nakupuje takový blboviny,že už se těším až vypadnu ven a koupím si vlašák a jiné dobroty.
Tak se mějte a všem moc pozdravů,vaše zdechlá Alča.

evakrk (St, 24. 3. 2010 - 10:03)

Ahoj , na víc nemám čas, jen hlásím, že další den v suchu )

betty (St, 24. 3. 2010 - 09:03)

Ja pitomec si nevsimla te kraviny-spocitat a pak odkliknout, kdo to sem dal?

Proto mi vse mizelo:((

betty (St, 24. 3. 2010 - 09:03)

Krasne slunecne dopoledne vsem, uz podruhe napsany roman nekam zmizel-grrr:((

Tak v kratkosti, dnes jsem doma, uklizim,peru, susim a prevlikam a na 12hod letim do skoly pro mou berusku.

Jsem celkem v pohode, az na momenty pracovniho stresu, kteremu dost podleham.Zvladam vse, akorat,ze ne sama a to je muj problem, takze porad uvazuju o nasazeni AD, ale moc se mi do toho nechce.

Pak jaro asi vsem dava pekne zabrat, nejen nam citlivkam:(

Zkusim odkliknout, ozvu se pozdeji, snad to zas nezmizi.

Jeste jsem nemela vubec cas si vas precist, vcera jsem zas padla unavou do pelisku:))

Beata (St, 24. 3. 2010 - 09:03)

Nazdárek OLINKO,tak mladej bude zase brzy běhat jako srnka,to je super,zahrádka ti asi dělá radost,tak se opatrujte a mějte co nejlíp,ahoooj.

olga (St, 24. 3. 2010 - 08:03)

ahoj všem,

hlásím, že žiju. Syn stále doma, pajdá o jedný berli, pomalu zatěžuje nohu. Zítra ho vezou na kontrolu, tak se uvidí, jak dál. Moc vás nečtu, jen tak prolítávám, když se dostanu na počítač, tak se mi to v hlavě všechno plete. Jenom jsem zahlídla Dášendu, že už bere znovu AD, tak ti přeju, ať brzy zaberou a chmury přejdou!!! Taky držím palce Evikrk a její snaše, a´t se fazolka drží.
Ditušo, ty lítáš z jednoho průseru do druhýho, moc přeju, ať všechny nemoce dětiček zvládneš co nejlíp.
Zdravím nově objevenou Bettynku, taky Alču, pořád ještě marodíš? AZdenu, ať je brzy taky líp.
Zuzko, máš pravdu, my jsme staré ostřílené panikářky a agorafobičky, už víme, co od tý potvory můžeme očekávat.
Silvo, ty jsi společenskej člověk, možná by ti nový zaměstnání prospělo. Kdybych měla volit já, zvolila bych to dosavadní, ale já jsem samotář a velký kolektiv zrovna nemusím.
Taky jsem "vyjela do polí", včera jsem ¨se zakuklila jako obvykle a postříkala broskve proti kadeřavosti, dneska ráno jsem rozhodila po záhonech sušenej kravskej hnůj a zakopala ho. Při tom kopání mě tak bolely záda, že jsem přemýšlela, jestli by nešlo kopat vleže.
Zdravím taky Lazara, co se objevuje nějak málo, Beatku, Jitku, Marka, dřevěnýho kocoura, Janu a vůbec všechny panikáře a panikářky. Zase někdy ahooooj

Beata (St, 24. 3. 2010 - 08:03)

Ahoj MARKU,no z tebe čiší elán a enerdie,to je super,tak si ten pohodový den moc užij a dávej na sebe pozor,paa.

Marek (St, 24. 3. 2010 - 08:03)

Ahoj zlatíčka, jsem dneska v jednom kole už od 6 práce.. Jinak to celkem jde včera nic moc a dneska zatim ok doufám, že to tak bude celý den. Teď musim odjet, tak na oběd jsem tu mám Vás rád a přeji pohodičku zatim ahoj Mára.

Beata (St, 24. 3. 2010 - 08:03)

Věechno mu šlo dobře a poslední dobou je nepozornej a hrozně se zhoršuje,asi má nějaký stres nebo nevím,nechci ho pořád trápit nějakým výslechem ale znám ho jako máma a poznám že něco není v pořádku,chjo...

Reklama

Přidat komentář