Reklama

Je to psychické týrání?

taky blbec = Yo (Út, 20. 10. 2009 - 21:10)

POZOR!!! taky blbec=Yossarian

Poslední dva příspěvky od "taky blbec" jsou od zlé Yossarian, takže, prosím, ingnorujte!

P. (Út, 20. 10. 2009 - 20:10)

Psychicky SVEPRAVNEHO cloveka nedonutis se lecit, musi na to prijit sam! Nemuzes ho capnout a nasilim dovlect k lekari! Problem je, ze vetsina psych. nemocnych si mysli, ze jsou OK, ale nemocni jsou ti okolo!

noname (Út, 20. 10. 2009 - 19:10)

Právě proto,že vím velmi...ale ona se nehodlá léčit.....to je taky v pořádku, že vpodstatě nutí své nejbližší setrvávat v nevyhovujícím vztahu??? To zase přijde nefér mně. Nemyslím si, že tu jde o pomluvu... jen nevěděl, co s tím. To je rozdíl.

taky blbec (Út, 20. 10. 2009 - 18:10)

Právě proto,že vím velmi dobře,o čem je řeč,tak mu píši,ať jí zařídí léčení a ne ať ji na veřejném fóru pomlouvá.To je odporné.A také zbabělé,když ona se nemůže bránit.

Mončaaa (Út, 20. 10. 2009 - 17:10)

Jak můžeš vůbec takhle mluvit...To taky blbec: Žil jsi někdy s někým, kdo je psychicky nemocný a neléčil se? Např. konkrétně s BAP? Z tvého psaní je jasně vidět, že ne. Takže nesuď druhé, když absolutně netušíš, o čem je řeč...

taky blbec (Út, 20. 10. 2009 - 15:10)

Jak můžeš vůbec takhle mluvit a psát o nemocném člověku a ještě navíc o své partnerce a matce svých dětí?Jsi odporný,víš to?Tady se chlubíš,co všechno děláš a co čekáš?Že tě bude někdo litovat?Lékaře potřebuje a to velmi nutně.

frankie1 (Út, 20. 10. 2009 - 15:10)

frankie1, tak o tomhle neco...Já a dokonalý ? Dokonalý blbec! S tím souhlasím. Všechno co doma dělám nedělám proto, že by mě to nějak bavilo. Ale spíš protože je to potřeba. A děti jsou pro mě vším. V lednu půjdou děti do školky a žena by je tam měla vypravovat. Neumím si to zatím představit.
K té její BAP (bipolární afektivní porucha) - samozřejmě že se neléčí. Když se léčila po návratu z psychiatrie tak to bylo docela dobré. Ale pak otěhotněla a léky přestala brát. Ale ona stejně svoji nemoc nikdy nepřiznala a myslí si, že to bylo jakési spiknutí. Takže těžko léčit někoho, kdo si myslí, že je zdravej.

Líza (Po, 19. 10. 2009 - 19:10)

frankie1, tak o tomhle neco...já nevím některé příběhy cítím ,jsou mi podobné jako bych je prožila.Někteří chlapi jsou fakt silnými osonostmi,jak mi ženy a opačně.Někde onemocní dítě žena,chlap odejde neunese to,nebo začne pít,taky opačně myslím.

P. (Po, 19. 10. 2009 - 17:10)

frankie1, tak o tomhle neco vim...
Presne takhle si predstavoval nase manzelstvi muj manzel...
Sam citis, ze chovani tve manzelky je odvozeno od jeji nemoci a je to tak.
Muj manzel (dnes uz ex) se choval presne takhle, vsechno bylo super do te doby dokud jsem fungovala,ale potom jsem onemocnela a prestala zvladat a zacal teror (peskovani, posmech). Ano, muj exmanzel ma taky BAP (maniodepresivni psychozu).
Tvije zena se poctive leci nebo neleci?

taky blbec (Po, 19. 10. 2009 - 16:10)

Bez urážky,vážím si muže,který se umí postarat,ale upřímně - jí se ani nedivím.Třeba jsi moc dokonalý a to jí nestojí za to,motat se ti v kuchyni.Tohle je trošku účet bez hostinského,chtělo by to slyšet i jí.Nějak se mi to nezdá.

frankie1 (Po, 19. 10. 2009 - 15:10)

Dobrý den.
Dlouho jsem se odhodlával popsat svoji situaci. Ale už melu z posledního. Mám problémy se ženou. Jsme spolu už 13 let a máme teď třiapůlletá dvojčata. Problém je v tom, že žena se o ně a vůbec o celou domácnost prakticky nestará. Když byly děti malé - prakticky od narození u nás byla přes týden tchyně. Takže to šlo. Ale postupně se její přítomnost u nás zkracovala. Takže krize narůstala. Já jsem totiž takovej vůl, že jsem vždy většinu povinností bral na sebe. Dělal jsem to vždycky, ale než jsme měli děti, tak to bylo celkem v pohodě. Žena je zvyklá, že má připravené jídlo pro děti ode mne, oblečení připravené. Stejně s nima nechodí ven, s kočárkem nebyla ani jednou. Jakmile přijdu z práce domů, jde většinou spát. Podotýkám, že v noci spím s dětma já v jejich pokojíčku. Víkendy a ostatní dny, když jsem doma automaticky přehazuje vše na mě. Když ji něco vytknu, začne se vztekat, např že se jí dostatečně nevěnuju, že se k ní nechovám pěkně atd. Upřímně řečeno, opravdu pořád nevrkám jako holoubek. Ono když vstanu s dětma v 7 h ráno poměrně nevyspalý, protože v noci několikrát k dětem vstávám (přikrýt, nebo třeba začnou brečet..), děti vyčurat, ustrojit, udělat jim snídani, snídat s nima, protože sami špatně jedí, začít třeba připravovat oběd atd a dáma vyleze z postele o půl desáté a čeká že ji přivítám s úsměvem. Já už v tu dobu docela lapu po dechu. Pak většinou jezdím s dětma na výlety. Ona s námi většinou nejezdí. Musela by brzo vstávat. Někdy jede, to pak musíme na ni čekat, já obleču obě děti, připravím svačinu a pak na ni stejně musíme dlouho čekat. V poslední době když se s dětma vrátím, našel jsem ji doma opilou. Měla už s alkoholem problémy dřív, byla i hospitalizovaná na psychiatrii (maniodepresivní psychoza). Tchyně je z toho také nešťastná, u nás pořád být nemůže, má ještě jednu dceru a musí hlídat její dítě. Nevím co dál. Děti ji mají rády, je to přes to všechno jejich máma.

saba (Ne, 18. 10. 2009 - 21:10)

Magdo....kdybys v této diskusi listovala až někam do doby před rokem a půl, zjistíš, že tam je mnoho podobných příspěvků.... takže psychický nátlak podle mě to určitě je. Aby se takhle chlap choval, je nenormální. Prostě si tě vzal a jsi jako jeho majetek, a jestli máš svůj názor na něco, tak se sakra snaží ti ho změnit na ten svůj....Kam až dovede takový člověk zajít...Potlačuje tvou osobnost, vnucuje ti svoje názory a náhledy, to přece není normální. Tohle jsem si už prožila a zodpovědně říkám - UŽ NIKDY!!! Podle zkušeností to bude pokračovat, jeho sebevědomí a chuť tě ovládat bude sílit...To není partnerství. To je teror.:-(

Lucie (Ne, 18. 10. 2009 - 19:10)

Vlevo uplne nahore na liste...díky,já se teprve učím uděla přesně histotie nástroje procházení odstranit.zase umím krok víc.

* (Ne, 18. 10. 2009 - 16:10)

Vlevo uplne nahore na liste je kolonka Historie.

Lucie (Ne, 18. 10. 2009 - 15:10)

Smaz historii!jak se to maže nevím ani já též psala problém

* (Ne, 18. 10. 2009 - 14:10)

Smaz historii!

magda (Ne, 18. 10. 2009 - 13:10)

No asi ted zle bude, přišel k...jde to smazat?

magda (Ne, 18. 10. 2009 - 13:10)

No asi ted zle bude, přišel k pc a já to měla shozené na liště, nahlédl přes rameno, pohladil mě a řekl, ale miláčku neměla by jsi své problémy řešit se mnou, já tě psychicky týrám? A to neměl brýle.Najde to co jsem psala, vím to a nepochopí, bude zle...

Lucie (Ne, 18. 10. 2009 - 13:10)

nekám kam se svěřit,při...odejdi než začneš vlastně jsi majetkem to nebude dibré asi ty dvě věděli a udělali dobře

magda (Ne, 18. 10. 2009 - 13:10)

všechny byly hloupé, a na otázku jestli by nemohl posekat zahradu odpoví, že neví co by měl dělat, když ho nemiluji, vyžaduje neustále pozornost, už jsem se naučila hladit ho, pochválit ho, nicméně, asi je znát, že to nejde od srdce, neumím dávat city najevo, ale to neznamená, že ho nemám ráda.Navíc mi neustále tvrdí, že naše podnikání se odvíjí od mé lásky /sexu/, a ještě po mě vyžaduje praktiky, které jsou pro mě opravdu bolestné, nepříjemné, a to tvrdí, že neumí se odvázat, nemiluju ho. Pokud předvedu úžasný vzrušující sex, nahraju obrovskou vášeň, vydrží to cca do druhého dne, já ale fakt nezvládá ráno orál, potom práci, pak povinnosti a posléze hodinový sex, kdy ještě musím navodit atmosféru že o ten sex stojím já sama, mensez nemensez, zdraví nezdraví, prostě bez sexu u nás pohroma, a pokud nastanou problémy, může za to můj přístup k sexu, protože když já budu šlapat, tak on taky.Že já se starám o domácnost a syna, ale ne, už škoda psát, to stejně nejde vypsat.

Reklama

Přidat komentář