Reklama

Je to psychické týrání?

saba (Po, 22. 12. 2008 - 18:12)

Aha, to bdue asi tím, že jsem v tom sama zamotaná....a jako na houpačce.... jednou nahoře a pak dole... hlavně abych nespadla a nenatloukla si čumák.....:-))
Víš ... nejde ani tak o problémy, spíš jen pocity, který mám před vánoci....

P. (Ne, 21. 12. 2008 - 21:12)

Ted jsi mi nejak zamotala hlavu. Jake problemy mas na mysli??? Problem je u tveho ex, nikoliv u tebe! Ted okolo Vanoc jsme vsechny trochu precitlivele a nervozni, ale zase to PREJDE! Uvidis...
Ja osobne jsem dala prednost pokojnym a klidnym Vanocum pred uklizenymi Vanocemi... :) At si o mne kazdy mysli co chce, je mi to fuk! Za posledni rok a pul jsem si uzila tolik nervaku, ze bych to NIKOMU neprala a ze vseho jsem se musela vyhrabat sama!

Znovu opakuji, napis mi na mail. Tady pises trochu tajemne a ja moc nerozumim, co tim vlastne chces rict...

saba (Ne, 21. 12. 2008 - 21:12)

Ahoj P.,....jo, tvou novinku jsem nějak pochápla....děsný..A já.. no .... plácám se v životě... zrovna před vánoci je to takový smutnější a víc mě to bolí....klidně to napíšu i sem...ale ne proto, aby mi někdo radil... já si nedala poradit celej rok....Miluju někoho, s kým zatím nejsem...a nemůžu s ním být...a tak moc bych chtěla.Asi si řekneš, máš kluky, věnuj se jim...ale nemůžu se pořád točit kolem dětí... taky potřebuju něco jen pro sebe... trochu lásky....vztah....a když tu situaci vidím, že to prostě nejde, je mi z toho smutno...strašně smutno.. možná proto si myslím, že bych mohla mít nějaké problémy, snad je to jen vypětím a stresem....ale unést to... je těžký.

zdenka (Ne, 21. 12. 2008 - 20:12)

Postizeneho chlapa bych nechtela. Proste netrpim samaritanskym komplexem. Kdyz mam na vyber mezi zdravymi, proc brat postizeneho? A hlavne ti postizeni maji ruzne psychicke problemy sami se sebou kvuli tomu postizeni, vzdyt marek je toho dukazem. Je nastvany na vsechny zdrave zenske, ktere ho nechteji a citi se ukrivdeny. Zdravou najdes jedine v pripade, ze bude silne verici a bude trpet samaritanskym komplexem, ale nediv se, kdyz te bude opecovavat jako male dite nebo tezkeho pacienta. Nebude to laska, ale laska s litosti. Ty postizenou nechces-ten duvod, ze jste mala komunita a pomluvy-to je jen racionalizace, skutecny duvod je uplne jiny. Tak proc by tebe mela chtit zdrava? zamysli se nad sebou.

P. (Ne, 21. 12. 2008 - 19:12)

sabi, u tebe jsou zrejme nejake novinky, ze?
Pokud mas naladu, napis mi na mail! Budu moc rada.
U nas je taky novinka :(, ale tu zrejme uz vis odjinud.

Preji vsem krasne proziti vanocnich svatku, at se vse v dobre obrati!!!!

saba (Ne, 21. 12. 2008 - 18:12)

....A nenechte se prosit o věnování úsměvu, pohlazení nebo o pronesení pár slov...prosím....

saba (So, 20. 12. 2008 - 20:12)

Je předvánoční čas....všude shon, plno lidí....ale někde i o trochu víc lásky...věnujte malou vzpomínku těm, kdo u vás momentálně nejsou...věnujte jeden milý pohled těm, kdo u vás jsou....věnujte pohlazení těm, kdo jsou vám nejblíž...s láskou se vám vrátí...

Já vím, jsem sentimentální...tohle by se mělo asi dělat nejen v době vánoc, ale pořád...:-)

Milka (Čt, 18. 12. 2008 - 11:12)

Nemusíš mě hned nazývat tupcem. Já muže mám. Nechápu ale, jak mu pomáháš, když ho jen srážíš k zemi.

Yossarian (Čt, 18. 12. 2008 - 11:12)

Kdy už konečně pochopíš , že mu pomáhám ty tupče??...Všechno nasvědčuje tomu že mám pravdu ..Marek je roky ukřivděný , protože ho zdravé nechtějí ...mám mu lhát?Tak s ním začni chodit ty , né?

Milka (Čt, 18. 12. 2008 - 11:12)

Bože Yosko, kdy ty už konečně pochopíš, že láska není byznys ? Proč ubližuješ handicapovaným lidem ?

Yossarian (Čt, 18. 12. 2008 - 10:12)

Marku kdy ale pochopíš, že většina mužů taky dělají pro nás hodně a milují nás ....a navíc vydělají prachy a dá se nimi užívat, sportovat, .....zatímco ty nabízíš velký omezení .......tohle pochop a pak ti dojde jak na to máš jít .....nenabízíš skoro nic, jen svou ukřivděnost...

Marek (Čt, 18. 12. 2008 - 10:12)

Problem je, ze takove keci treba odradej potencionalni pritelkyne, kdyz jim neco takoveho jako Yoss napisi, ze treba mela postizeneho a ze.. Ano chytry clovek na to neda, ale znasto, vetsinou treba das na zkusenosti jinych.

nike (St, 17. 12. 2008 - 16:12)

Myslíš Maryšu, co nakupovala kafe u žida?? No jasně..
Marku vím jak to myslíš a když ti vadí kecy že nemáš co nabídnout, prostě je neposlouchej a jdi dál svojí cestou.Nemusí ti záležet na tom, co o tobě říkají druzí,to není důležité. Důležité je jen to, co ty sám o sobě víš a na zbytek se vykašli.

Marek (St, 17. 12. 2008 - 13:12)

Nevim, cely zivot je o toleranci, kompromisech a komunikaci. Je to jako vsude, kdyz neco nefunguje v praci, taky musis delat obcas ustupky, stejne jako v partnerstvi.
Vis, ale kdyz te nekdo hned odsoudi, jen protoze nevidis a neda ti ani sanci, to je mizerie, nemyslis? Nebo keci, ze nemam nabidnout co zdrave holce?
Je to jako chudy a bohaty, radej si vyberete bohatsiho, ktery vas pak zance mlatit, neob chlastat nez chudeho, ve kterem by ste sice nemeli fin. podporu, ale mel by vas rad a snazil by se pro vas udelat vse mozne. Znas treba Marisu?

Mrek (St, 17. 12. 2008 - 13:12)

Navic Nike, mas-li nevidomeho zamestnavatlee, jako sem mel ja, on na nas bral 9000 az 14000 a daval si to do kapsy a ted me propousti jako neuzitecneho, kdyz nebude mit takovou podporu a sam je nevidomy, tak.. Je nas malo, proto u nas pomluvy, zavist sou daleko vice videt.

nike (Út, 16. 12. 2008 - 02:12)

Marku, nemyslím si, že bys neměl zdravé dívce co nabídnout, většina děvčat si ale vybere toho, kdo nabízí víc a není to opravdu povrchní, je to přirozené.Mluvíme tu ale o obecné situaci, tedy o pouhém výběru bez okolností.Samozřejmě se může stát, že potkáš dívku, která bude mít trochu jiné priority,může se stát a lidem se to stává, že se někde potkáte, seznámíte a zamilujete se.Může se to stát a nemusí.Věř, že i docela zdravým lidem dá mnoho práce najít toho pravého partnera pro život a dokonce se stává, že ho nepotkají nikdy.Prostě ho nepotkají.A protože nechtějí slevit, zůstávají single.Je to jejich svobodné rozhodnutí.Já, protože jsem už ve vztazích žila, nemám takovou touhu po vztahu a šťastná jsem bez něj.Alespoň teď.Někde jsem četla, že na celém světě existuje pouze šest dokonalých párů a ty ostatní jsou o kompromisech.:-)No a když nepotkám člověka pro sebe,kvůli kterému se ráda vzdám své svobody, kompromisy odmítám, alespoň prozatím se mi do žádných nechce..
Chápu ale, že ty po vztahu toužíš, protože sis ho ještě asi moc neužil.
Přeji Ti ze srdíčka štěstí Marku:-)a držím palce.Pa

Marek (Pá, 12. 12. 2008 - 12:12)

Nike,
Ja nepopiram, treba i nevidoma by mozna byla, ale zatim ne, problem je, ze se navzajem zname, je nas jen cca 240000 a ono kdyz ty mladsi resp. od 18. do 35., coz je me max. rozmezi znas, s kym vsim su.., navzajem se pomlouvame, zavidime, tak to by nebylo ono.
Vozickarku rekl sem, ze bych se ja o ni nedokazal postarat a byt by byla ona spokojena, tak ja ne, protoze vedomi, ze ji nemohu tolik pomoci jako jiny, by me uziralo.
Nemam nic proti zadnemu postizeni, ale opravdu me zveda prizpevek ze zidle, ze zdrave holce nemam co nabidnout, promin, ale zkus se nad tim zamyslet, opravdu to tak citis i ty?

nike (Čt, 11. 12. 2008 - 02:12)

Dobře Marku,chápu a přeji ti, abys našel, co hledáš.Musím ti ale napsat, že ten můj kamarád je celý život sám, protože ani on nechce postiženou.Zkusil to a nevyšlo.Tak to asi vzdal.Uvědomil si,že raději bude sám.Peníze vydělat umí,je samostatný a je to hodný chlap.Jenomže problém je v tom, že je poněkud neskromný.Třeba by nechtěl ani baculku a to už mluví o tom, že sám by chtěl, aby jeho s jeho hendikepem někdo bral, ale on cizí hendikep netoleruje.No nic,ono už to nějak dopadne.:-)
Taky ti musím napsat, aby spravedlnosti bylo učiněno zadost, že znám manželství, kde ona je vozíčkářka a on věřící člověk.On se o ni vzorně stará, mají děti a i když peníze jim spíš scházejí,najdeš u nich spoustu pohody a lásky.Lidem kolem se to asi líbí, protože jim pomáhají.
No a k diskuzi:děvčata,mrkněte na téma NEÚCTA, NADÁVKY MEZI PARTNERY - JE TO NORMÁLNÍ? a najděte příspěvky od Jandy.Zlatý důl!Mějte se!!pa:-)

P. (St, 10. 12. 2008 - 20:12)

Renco, on ma deprese. Mazej dokud je relativne klid!

renča (St, 10. 12. 2008 - 17:12)

čauky, zatím jsem v pohodě,ale P. asi ten rekord držíš,ale já jsem ti v patách,tak to jsme teda dopadly,co? Ten muj má nyní nějaký melancholický období,je nějakej zaraženej a mám pocit,že se něčeho bojí,začíná dolejzat,ale má smůlu,chlapeček,už jsem se konečně odhodlala mu ukázat,zač je toho loket,už mi ubližovat nebude,jak on,tak já. Pa pa,zase se ohlásím

Reklama

Přidat komentář