Reklama

Je to psychické týrání?

tak tak (St, 10. 12. 2008 - 16:12)

Nechápe to nikdo,proč tu krávu hnusnou,odpornou ještě nikdo nezabil.Fuj.

názor (St, 10. 12. 2008 - 16:12)

nemyslím, že by Yoss byla ta pravá, ktrá má radit na diskuzi s tématem Psychické týrání. Radit ženám ... ona, která neudržela vztah, je rozvedená, nemá možnost se seznámit v reálu a seznamuje se prostřednictvím sex seznamky, má ID od 35 let, tedy 16 roků, nepracuje ( jen brigáda - úklid 2krát týdně, ), má ID na paranoiu, za sebou problémy s alkoholismem, dceru postiženou, příležitostné zajíčky na sex přes www.rande.cz pod nickem neskromna ( krátce ) jako Halina , neuspořádaný život po léta, lhaní a přetvářka, užívání spousty nicků tady, ona, která žije na netu od rána do večera sedm dní v týdnu, měla problémy s alkoholem, byla ixkrát hospitalizovaná na uzavřeném a i otevřeném oddělení, problémy se zdravotnickým personálem, bludy o tom, že ji sledují z družicve a kradou jí myšlenky z hlavy ( na Antipsychotikách o tom píše dost ), je ta, která je na každém foru, kde uráží a napadá včechny- a od ní si nechat radit ? Vždyť si sama se svým vlastním životem nikdy neporadila, dokonce i ten vztah nikdy neměla opravdový o lásce a opoře , jen sex nárazově s mladíky, kteří hledají dominu - vy jste tady citliví lidé, kteří vztah a lásku potřebují i si zaslouží - co vás pudí k člověku tak ubohému, emočně plochému a s životem promarněným jako je Yosska známá na všech diskuzích, i na Abecedě zdraví ? nechápu to,,,,

Marek (St, 10. 12. 2008 - 16:12)

Nike,
Ja nepotrebuji upozornovat od Yosky. Zazil sem si dost a sem jaky sem.
2 stejne charakterni lidi nejsou, kazdy je rozdilny.
Vis, nevidomou nechci, to sem se uz presvedcil, jednak by mi vadilo, kdybych znal jeji drivejsi partnery, dalsi vec je, ze navzajem v tak male komunite se lidi pomlouvaj a hledaj vzdy neco na tom druhem spatneho.
Vozickarku nechci, nedokazal bych se o ni postarat, totez hluchonemou, protoze rad komunikuji s lidma.
Nike, ja mam realny nahled na zivot, sem dost vnimavy, tudiz umim pochopit lidi.
Dokazal sem to, ze mam byt, mam ted i relativne dobry prijem, byt s potizema, ale nestidim se za to. Spise me vadi, ze Yossarian napsala, ze nevidomy nedokazou nabidnout nic hodnotneho, to je povrchni!
Dobra, nejake veci ji asi nedokazi nabidnout, ale podivej se treba na ty voly, na ktere ste narazili, taky byly charakterni idealisti a jak o dopadlo?
I postizeni sou alkoholici, to je pravda, ale hodne z nich dokazi milovat!

arek (St, 10. 12. 2008 - 15:12)

Yosko,
Co si to dovolujes rici, ze nemam co nabidnout, vubec me neznas. Ano si jedna z povrchnich, ktera cloveka odsoudi este drive, nez jej vubec pozna. Takovych jako ty, je bohuzel hodne, odsoudej cloveka hned, aniz by mu dali sanci poznat.

nike (Út, 9. 12. 2008 - 10:12)

Marku,mám také postiženého kamaráda a mám ho moc ráda.Ucházel se o mne a já ho odmítla.Neurazil se. Marku,Yoss má pravdu a mluví o přírodním zákonu.Když budu hledat partnera pro život a vedle sebe budou stát dva charakterově stejně dobří jedinci:-)ale jeden bude mít nějaký hedikep,vyberu si toho zdravějšího, nebo bohatšího..Nedělám to proto, že jsem povrchní, ale proto,že jiskřit mi to bude s tím dokonalejším a věř, že se tak děje samovolně.Skrývá se za tím prosté přání aby náš vztah dobře a dlouho fungoval.Zdraví i peníze tento ideální stav podporují.Je větší šance, že se vše bude vyvýjet dobře.Oblzvlášť, pokud plánuji rodinu.Jiná věc bude, když můj partner během našeho šťastného vztahu dojde k nějaké trvalé újmě a já ho kvůli tomu opustím.Tam už povrchnost je. Marku rozlišuj.Yoss ti říká pravdu obecnou, nejen svou.A protože je to Yoss, podává to poněkud netaktně.Opět ale:kdyby byla opravdu zlá mrcha, nakecá ti nějaké plané naděje a bude se pro sebe chechtat.A to její -svůj k svému- můžeš to přece zkusit.Je spousta určitě zajímavých děvčat s nějakým hendikepem.Pokud trváš výhradně na seznámení se zdravou dívkou,pak bys zasloužil naplácat ty.Duchovní příčina onemocnění zraku spočívá ve faktu, že většina těchto lidí vidí jen to, co vidět chtějí.Zamysli se nad tím.Tvoje řádky jsou plné násilí a pomstychtivosti.Přestaň nenávidět.Až s tím přestaneš, zmizí ti ze života zkoušky v podobě Yossarin.Buď jí vděčný za to že existuje.Měla tě na něco upozornit.

P. (Po, 8. 12. 2008 - 21:12)

Renco, ja zjistila po 18(!) letech, ze ziju s psychotikem! To asi drzim svetovy rekord :(

Yossarian (Po, 8. 12. 2008 - 18:12)

Kecáš bludy Marku...jen říkám, že svůj k svému, že zdravá holka nebude chtít pro nic za nic slepce.....a jak vidíš nechce ..pořád hledáš a marně.....a jak více milovat ??I zdraví nás milují hodně, proč mít postiženýho a komplikovat si život ....vy navíc nejste zrovna moc charaktery, ty a Satyr......furt píšete jen o penězích .....nic nenabízíte pozitivního,ale brali byste všechno...probuď se Marku ....proto máš depky, že nevidíš reálně život....

Marek (Ne, 7. 12. 2008 - 22:12)

Ahojky,
Ne zenske jako Yoska nikdy mit nebudu neboj. Vis, kdyz ale pise, ze postizeni sou neuzitecni, ze je lepsi najit si zdraveho, ze postizeny neni schopen zabespecit rodinu a pak clovek cte to, ze zdravi sou horsi, pritom treba ten postizenej by te miloval vice, tak co si mam o ni myslet?
A co se tyce toho tyrani, tak jeden chlap, hovado, bohuzel tez jmenovec, holka se s nim rozesla, byl to alkoholik, na jednu stranu i chtel, na druhou rikal, jak by ji rozslapal ksicht aj. Tak teda sory, mrzi me, ze tenkrat sem mu hlavu neomlatil o barak, dkyz ji jednou napadl a ja ji branil, ackoli to pak obratila proti mne.

nike (Ne, 7. 12. 2008 - 18:12)

Sabi,štolu jsem odeslala:-) a dobrou chuť..Pro P taky jsem se bála, že bych svého tyrana podřízla, ten pocit znám.Když jsem zahnaná do kouta, bráním se.Ubližovat mi prostě nesmí nikdo.A zas tak rezolutní jsem při řešení svých vztahů nebyla,dost jsem se v tom plácala a prošla podobným jako spousta žen.Jen jsem to asi rychleji utnula a dnes už,pravda, rezolutní jsem.Kdybych neměla zkušenosti, které mám, nemohla bych je použít.A tak jsem za ně ráda i když mě při jejich sbírání leckde zabolelo.:-)

nike (Ne, 7. 12. 2008 - 17:12)

Sabi,štolu jsem odeslala:-) a dobrou chuť..Pro P taky jsem se bála, že bych svého tyrana podřízla, ten pocit znám.Když jsem zahnaná do kouta, bráním se.Ubližovat mi prostě nesmí nikdo.A zas tak rezolutní jsem při řešení svých vztahů nebyla,dost jsem se v tom plácala a prošla podobným jako spousta žen.Jen jsem to asi rychleji utnula a dnes už,pravda, rezolutní jsem.Kdybych neměla zkušenosti, které mám, nemohla bych je použít.A tak jsem za ně ráda i když mě při jejich sbírání leckde zabolelo.:-)

saba (Ne, 7. 12. 2008 - 17:12)

nike,zřídila jsem si mail výhradně pro štolu...:-))) gtp315"gmail.com Děkuji...:-))

P. (Ne, 7. 12. 2008 - 16:12)

Nike, zavidim ti tvoji rezolutnost!
Ja se bojim toho, ze pokud na me vztahne ruku, tak ho zabiju! Zatim se boji on me! :) A to jsem skoro o 40 cm mensi! :)

nike (Ne, 7. 12. 2008 - 16:12)

Sabi, na štolu ti pošlu recept ráda,je ale bez marcipánu,ještě po mé babičce.Nechci ho ale zveřejňoat tady v diskuzi.Máš e mail?A na netu jsem viděla i recept na štolu s marcipánem..Jinak Sabi se smiř stím, že ti nikdy neodpustí,že jsi ho opustila.Jako mně ten můj první.Neustále prý o mně mluví (velmi kriticky)a jsem přesvědčená, že mne nějakým svým podivným způsobem stále jakoby vlastní.Neodpoutal se,jsem zkrátka jeho osudová.:-)Už to neřeším, jen se vyhýbám jakémukoli kontaktu s ním.Těšila jsem se,až syn dosáhne plnoletosti,neustále mi totiž volal.Teď už nemá právo.Ten druhý je v poho,když se potkáme i na pivko zajdem a pokecáme.
Líbo děkuji a máš pravdu,spousta mužů hledá u ženy jen to teplo, které umí vykouzlit,konzumovali by,ale na investice jsou opatrní.Dávám jim proto najevo, že se ráda rozmazluji,oblékáním,tím co vyzařuju atp.Lenoši už si na mne netroufají, přestala jsem je potkávat.Sebeúcta přitahuje úctu jako magnet.:-)
Marku,proč se tolik zlobíš na Yoss?Její názory jsou její názory a ona tě nenutí, abys je přijal.Je dost svérázná, ale asi se taky jen po svém zařídila podle toho co zažila.Z jejích příspěvků cítím že ráda druhé šokuje a baví jí to,ale taky cítím, že to nemyslí zle.Jen prostě ráda dělá vlny.Zato z tvých vět Marku vane zahořklost a sebelítost.Nekritizuji,jen upozorňuji,abys s tím mohl něco udělat.Když si budeš říkat,že potkat slušnou ženskou pro tebe není možné, nikdy ji nepotkáš.Když se budeš držet role oběti,budeš potkávat Yossky a masírovat jim nožičky..a budeš je za to nenávidět.Tak se vpamatuj a narovnej.Vždyť jsi chlap.:-) Pa pa všici!

P. (Ne, 7. 12. 2008 - 14:12)

Ahoj Sabi, tak jsem opet on-line! To jsou veci, co se tady deji! Par lidi je mimo misu.
Teda, vy jste me dostaly s tou stolou. Miluju ji! Jednu mam ve spajzu a s marcipanem! Nesmime ji nacit, jinak je s ni do druheho dne amen! Zatim se drzime ;)
Sabi, jestlize zacal mluvit tise, tak mel deprese! Ver mi.

Helenko, co je s tebou?
Renco, jsi v pohode?

Marek (Ne, 7. 12. 2008 - 10:12)

Yosko,
Ty bys potrebovala poradne namlatit prez prdel. Ano berte si z nich to nejlepsi.
Nejsem idealni, ale neuhodil bych zenskou, pokavad by me nenapadala. I matka, ktera me napadal, kdyz sem rekl rodicum pravdu, tak sem se ji snazil jen od sebe dostat. 2x sem se porval s chlapem, ktery napadl zenskou a jak se to obratilo proti mne? Ta zenska byla protivna este na me, ze za to muzu ja.
Takze zenske opravdu me cim dal vice mrzej jejich chovani.
Najit slusnou zenskou, ktera by se chovala dobre, usmivala by se, nebyla by preslazena, falesna neni mozne, resp. potkal sem jen par takovych, ale bohuzel nejsou pro me, sou zadane.

Marek (Ne, 7. 12. 2008 - 10:12)

Jiste, vyzdimat z nej co jde pro sve poteseni a pak ho kopnout do pr..
Hm, si opravdu pripad Yoss. Este ze ja s tebou nic nemam, asi bych zkoncil na psychyatrii.

saba (Ne, 7. 12. 2008 - 07:12)

Milá Nike, tohle na vysvětlenou myslím stačí....jojo, každá z nás je jiná, každá má jiné zkušenosti a slučitelnost s povahou toho druhého...a tvoje dětství a výchova rodičů v tom hrála doela podstatnou roli. Nemůžu říct, že bych měla dětství plné útrap a nehezkých vzpomínek...ale můj tatíněk nebyl z těch, který by se maminky zastal když to bylo třeba...nějak neuměl řešit spory...utíkal od nich...a tak nějak jsem si tohle všechno nesla sebou....nezazlívám jim to...ale zaky mě to ovlivnilo v mém dospělém životě.....To opravování ruin - jako bys mluvila o mně... a jistě o mnohých jiných...Já sice orpavovala jen jednu ruinu, ale ty zážitk se mi tak vryly do paměti, že se mi to vrací pořád jako určitá křivda...já makám a on si s prominutím válí zadek...Pamatuji si, že jsem byla bez práce,tak kdo sekal cestu pro kabely na 380V na sporák.... no já....on chodil přece do práce...když byl na úřadu práce on, myslíte že něco podobného dělal??,Ale kdepak....věčně jezdil do Prahy na výběrová řízení, někdy i dvakrát v týdnu...ale on přece dostával podporu ne? takhle mi to vysvětlil, že já když jsem byla vedená na pracáku naposled, jsem nebrala ani korunu, ale on ano....ale že toho do Prahy projel 2x tolik, než dostal, to už nějak zapomněl...ááále, nemá cenu se nad tím rozčilovat, taky se mnou vždycky praští emoce, ale dřív jsem to brala tragicky děsně dlouho... dneska si na to jen vzpomenu a nic dál... je to totiž za mnou a už jsem to strávila... některý křivdy zůstanou déle, ale už to asi umím zvládat... co neumím zvládat jsou ty přítomné události nečekané, jako když mi na parkovišti při předáván dětí začne nadávat .....to fakt neunáším. Nejraději bych mu jednu vrazila, ale zatím mám strach....přece jen jsem trochu menší....už jsem to zažila, že jsem s ním jen chtěla zacloumat a najednou jsem ležela na zemi... a neslyšela dva dny....asi ho maminka nenaučila, že holky se nebijou.....a přitom se tvářila jako světová ....jojo....dvě tváře....
Jojo, sny jsou odrazem skutečnosti....tak se taky budu těšit na to, až se mi zase budou zdát sladký sny....

Nike, jestli máš recept na štolu, můžeš mi ho, prosím, poslat???:-)))ňam, hezky s marcipánem, tu miluju!!!:-))....Na odhazování balvanů je štooooola jako dělaná....:-))

Liba (Ne, 7. 12. 2008 - 06:12)

Tak to jsi výjimka, silná. Přeji Ti to.Já jsem taky sama, vdova, už chci sama zůstat, je fakt, že chlapi mají jiný myšlení než my,v mých letech už každý by se najedl, napil, možná pomiloval, jak se zmíním o štípání dřeva, už ho chytnou záda, balí kufry. To nepotřebuji.

nike (Ne, 7. 12. 2008 - 05:12)

Děkuji Sabo,já jsem se asi při prvním vstupu sem vyjádřila dost překotně.To co jsem si přečetla prostě rozvířilo vzpomínky a emoce.Neboj, taky jsem si ve vztazích poplakala a ten druhý mě hodně mrzel,že nevyšel.Ničeho ale nelituju, prošla jsem něčím, abych něco pochopila a věřím, že ještě pochopím.Být na všechno sama jsem se musela naučit,taky jsem to vždycky neuměla.Ale dobrý pocit jsem měla od samého začátku.Pustila jsem se do toho s vervou a nadšením, že si konečně zařídím život podle svého.Koupila jsem a splatila byt,zaplatila porozvodové půjčky,nakoupila nový nábytek a makala a makala, abych to zvládla co nejdřív.Ještě toho chci spoustu udělat, ale teď si dávám oddech a prostě si užívám,zasloužím si to.To, že jsem se dokázala ze všeho vybabrat,mne zbavilo hořkosti, kterou jsem nějakou dobu cítila.Já měla tátu, který se choval jako Chlap a nebil mne,k mámě se choval pěkně a nás učil chovat se k ní jako ke královně.Rodiče nás vychovávali ke slušnosti a ohledům k druhým lidem.Mamča byla bezvadná.No tak jsem si myslela, že všichni muži jsou takoví a chvíli trvalo, než jsem pochopila že nejsou.Ten první si dělal co chtěl a mně by všechno zakazoval, nebyl to partner, ale šéf.V podstatě jsem ho nezajímala ani já, ani syn.Ten druhý na mne byl hodný,ale jak říkám, nespolehlivý slaboch a to je nebezpečné zase jinak A já neumím dělat policajta.Ty dva vztahy mne poněkud vyčerpaly a tak chci být teď sama.V létě se o mne zajímal velmi sympatický muž, dokonce movitý.Líbilo se mi to do té doby, než jsem zjitila, že chce vážný vztah.Už už si mě k sobě stěhoval..Nechci se vázat,teď ne,překážel by mi.Pochopila jsem to, když jsem si uvědomila, že mám rande a musím tam jít.Vadilo mi to.Nechci závazky.Roky jsem dělala tažného koně a teď lítám!Na vážný vztah musím dostat chuť a ta zatím není.Jenomže on na mne tlačil a tak jsem se mu zaprezentovala jako potvora, abych ho odehnala i když mi ho bylo líto.Jsem opravdu šťastná, jak jsem nikdy nebyla,ať se to zdá jak chce divné.Zmizely špatné nálady,deprese a noční děsy.Po rozvodu jsem ve snech opravovala baráky,spíš ruiny,ale časem se to zlepšilo až k malým úpravám.Dnes bývám ve snech na dovolené u moře, nebo ve společnosti lidí se kterými si povídám,nebo něco děláme.Z jednoho snu jsem se probudila rozesmátá.Byla jsem u moře s nějakou kamarádkou a málem jsme zmeškaly letadlo.Běžely jsme na letiště a z kufrů nám čouhaly oděvy.Hrozně jsme se tomu smály a nakonec kufry odhodily.S tím smíchem jsem se probudila a bylo mi hrozně fajn.Jak by ne,zbavovat se zavazadel,znamená zbavovat se starostí.Vím, že kdybych šťastná nebyla a jen si to namlouvala, moje podvědomí by mi to ve snech řeklo.
Tak.Dopekla jsem vánoční štoly,provoněly celý byt.Jdu si schrupnout a držím vám holky palce,nedejte se,cesta kterou se dá jít se vždycky najde.Jen je někdy potřeba odházet z ní nejdřív balvany..

saba (So, 6. 12. 2008 - 20:12)

Nike,tak jestli to bereš takhle a máš všech minimálně 5 pohromadě,tak je to v poho.....:-))a to zase není málo. Omlouvám se,pokud jsem se tě nějak...dotkla.Jsi jedna z těch,kterým se vztahy utvářely normálně a tvoje povaha nešla nejschůdnější řešení pro život. Držím palce, aby tomu tak bylo stále.

Reklama

Přidat komentář