Reklama

Je to psychické týrání?

K. (Ne, 9. 11. 2008 - 20:11)

Marek by vůbec už mohl odtáhnout ze všech témat,je to vůl a všude píše ty svoje krávoviny.

P. (Ne, 9. 11. 2008 - 18:11)

Marku, sorry, ale tahle diskuze neni urcena k tvojim diskuzim s Yoss. Uz jsou takhle zaneradena skoro vsechna temata!
Pokud ti Yoss vadi, reaguj na jinych tematech. TOHLE nevede k nicemu!

Marek (Ne, 9. 11. 2008 - 18:11)

Y|ossarian,
Si uboha, tak muzes neco tak napsat? Samozrejme, ze jim jde o penize, aby mohli byt rozmazlovany. VY zenske ste nekdy tak strasne povrchni! Nove hadry, spousty parfemu, same picovinky. Ach jo!

saba (Ne, 9. 11. 2008 - 11:11)

Reni, z vlastní zkušenosti vím,že ať se bráníš nebo ne, takový člověk půjde dál, nezůstane jen u nadávek...odejdi, a to co nejrychleji. Já odešla a ani jsme se nedostali do fáze nadávek, bylo to jen přehlížení a pak skok a fyzický útok, rafinovaný..půl roku po odstěhování jsem náhodou zjistila, že si na netu hledal definice psychického týrání a řídil se podle toho, jen aby byl na hranici... soubor si dokonce uložil, jak byl hloupý, našla jsem ho při mazání přebytečných souborů v notebooku...nevěřila jsem tomu, co jsem četla, on opravdu promyšleně jednal podle toho, co tam bylo psáno...ale dneska jsou informace o psychickém týrání daleko detailnější a to co bylo před dvěma lety, dnes neplatí...mrazí mě v zádech, když si na to vzpomenu.

Artemio (Ne, 9. 11. 2008 - 08:11)

Renčo,vztah,kde jeden nadává druhému blbec a dement - to snad ani není vztah.To je žití lidí vedle sebe.

Yossarian (Ne, 9. 11. 2008 - 08:11)

Tak když jsi slepej Marku, tak se ptá na peníze...to je logický, bojí se že dybyste měli děti, že nebudeš schopen je zajistit, o samotné peníze nejde .....vy tady furt omíláte jak de ženským o peníze a nepřiznáte, že jste slepci....jsi od začátku oslabený a do toho žádná jít nechce.

Yossarian (St, 10. 12. 2008 - 20:12)

No zdravý ženský nemáš co moc nabídnout ...tak si to přiznej Marku...uvidíš stejně se o tom přesvědčíš....ty si jen nárokuješ jak bys to chtěl .....a na to se ti každej vy.....

To co tady holky prožívají, není náhoda, musí si něco vyřešit, něco vybojovat , naučit se......proto já jsem nikdy neměla tyrana...protože já zas bojuju v jiným oboru .......všichni na sobě musíme pracovat, nebo nás k tomu osud dotlačí sám.

saba (So, 8. 11. 2008 - 23:11)

a co já chudák, která neměla bejvalýho vodnáře???:-)))

Marek (So, 8. 11. 2008 - 14:11)

Skoda, to je asi na me moc starsi :D, mne je 22. Ja spise nemuzu najit zenskou, ktere nejde jen o vzhled a penize. NO snad to nejak ustojite.

P. (Čt, 6. 11. 2008 - 21:11)

Renco, taky jsem cerstva 40 a muj manzel je.... vodnar :)

renča (Čt, 6. 11. 2008 - 17:11)

já si taky myslím,že ta její deziluze záhy skončí,ale už by bylo na čase,aby na něj za to vše,co nám provádí už konečně došlo,aqle zdá se,že má z pr.... štěstí,děkuji ti P za podporu,určitě se zase ozvu.
Marku asi máš pravdu,ale najdi mi v dnešní době opravdu hodného chlapa,u kterého bych vycítila,že mu na mě záleží,jsem sice normální ženská,ale je mi čerstvých 40,to není jednoduchý,asi jsem na dnešní dobu moc hodná a popdívej,jak se mi to vrátilo,již jsem byla jednou vdaná a mám ještě 20ti letou dceru,která mi radí to,co vy všichni, vidí ,jak jsem nešťastná,hodně mě podporuje,já tedy budu hledat. Ještě k tomu,co píše Dane,můj přítel je vodnář,zřejmě je to znamení zakomplexovaných chudáků,kteří opravdu nesnesou,když je někdo psychicky vyspělejší než oni,proto mi neustále nadává do dementů,blbců atd.přesně ale líčí jen sebe a ta jeho pipka musí být omezenější,proto mu zřejmě vyhovuje lépe než já,mějte se všichni pa Renča

Marek (Čt, 6. 11. 2008 - 00:11)

Ahojky,
Potrebujes pritele, ktery mu ukaze, kde je jeho misto na zemi!
A co se tyce traveni Vanoc spolecne, neni to myslim dobry napad, bude vyvijet na dite tlak, jak bude vse od Noveho Roku v pohode a ty se mu nedokazes vzeprit!

Dane (St, 5. 11. 2008 - 17:11)

Helo, kopni ho do ...., protože on je nedospělý, sobec a je vidět, že má strach jít do vztahu s holkou, která je psychicky vyspělejší než on. Měla bys s ním peklo a nechceš přece dělat jen to, co chce on. Chlapů je jako máku, tak hledej k sobě vyrovnaného chlapa. Jo, otázečka, není ten tvůj přítel náhodou vodnář?

P. (St, 5. 11. 2008 - 17:11)

Renco, kazda zenska si mysli, ze chlapa zmeni a ze na ni bude pouze a jenom hodny az bude s ni! Ale ono to tak nefunguje, ale na to si kazda musi prijit sama!
Muj manzel byl na milenku taky strasne hodny (v manii), ale uz hooodne vystrkuje ruzky, ale ona porad doufa, ze se ty krasne casy vrati! At doufa, dobre ji tak!
Drzim palce, at vsechno vyjde, tak jak ty chces! Budeme moc radi, kdyz se semtam ozves!

renata (St, 5. 11. 2008 - 16:11)

určitě sebou syna vezmu,snad to bude něco platné,v těchto dnech je zatím klid,přítel zase zřejmě cítí,že se něco začíná dít a postupně otáčí,je najednou moc pozorný,snaží se projevovat i velký zájem o syna,dokonce sám od sebe najednou začal vykládat,jak ho ta druhá dotyčná neustále obtěžuje telefonáty i zprávami,já udělěla blbost a koukla se mu do mobilu na zprávu od "kamarádky",kde mu psala,že mu nedá nikdy pokoj,stejně v nic lepšího nevěřím,pokud se mu takto vnucuje,je to jen chlap,i když ona je opravdu příšerná a zlá,vše si promyslím,ještě zkusím nezkazit synovi vánoce a prožít je společně a od nového roku končím s tyranem. Jen by mne zajímalo,když mi řekl,že se k ní chová taky tak hnusně,proč o něho tak usiluje,zařídím se tudíž podle vašich rad a k horšímu to dojít nenechám
zatím pa Renča

saba (Út, 4. 11. 2008 - 21:11)

Marku...já s ním už skoro rok nebydlím, o to je to horší....Svůj nátlak a psychické deptání na mě použil v mém zaměstnání....nemám zájem se s ní bavit, pokud bdue jednat korektně, chovat se normálně a nedělat zbytečnosti,jak tomu je doteď...dělal to i za manželství, proto jsem na to za tu dobu alergická...paranoidní, vztahovačná, protože jsem v tom prostředí s ním žila dlouho....bude chvilku trvat, než se srovnám úplně....říkám si, že už to zvládnu.... a pak zavolá nebo něco udělá... a mě to rozhodí a třesu se jako drahej pes....To přejde, taky to nějak musím zvládnout...Děkuji, měj se....držím palce.

Marek (Út, 4. 11. 2008 - 20:11)

Rozbit hubu by si zaslouzil, vyhod mu veci ven pred byt a nebav se s nim.
JJ to je, ale musim to nejak zvladnout.

saba (Ne, 2. 11. 2008 - 22:11)

tak jsme si pustila ten pořad s Evou Hurychovou.....a je to tam, zazněla tam ta myšlenka, že děti přejímají vzorec chování v rodině a pokud se děje týrání, nesousi to jako morální kodex sebou do dospělosti a chovají se taky tak..... buď se nechají týrat nebo se stávají sami tyrany....je třeba to řešit. Policie i z mé zkušenosti neudělá nic, dají od toho ruce pryč, jakmile zjistí, že to je bývalý manžel....mně se to stalo před 14 dny.....kdyby mě zranil, řeší to .... jinak ne.... to je strašný.

saba (Ne, 2. 11. 2008 - 22:11)

P. a holky.... taky mi to ohromně pomohlo, že jem si mohla o tom povídat, že jsem měla pocit, že někdo tomu všemu rozumí....a třeba je dál, prožil to a může i poradit.... měla jsem od začátku obrovskou podporu v příteli....pak i v rodičích....jsem taky tak ráda, že je mám.... a že mám i vás...děkuji.:-)

P. (Ne, 2. 11. 2008 - 15:11)

Renato, Saba ma vyborny napad, vem s sebou i syna!
Sabi, jak ti zavadim podporu rodicu! My jsme tak nejak s dcerou zustaly samy... Mamce je 74 let a podporuji ja ji (teda hlavne psychicky, ale i financne, ale to beru jako samozrejmost!)
Ale musim rict, ze diky diskuzi na doktorce jsem nasla nekolik vybornych kamaradek, s kteryma se stykam a porad je o cem mluvit (jsme na tom v podstate stejne)!
Takze Mončo, A., Heleno, Sabi, vsem moc dekuji! Nektere z vas znam osobne, nektere z mailu, ale jsem moc rada, ze vas znam!

Reklama

Přidat komentář