Reklama

PANICKÁ PORUCHA PP11 :-)

Lucka (Po, 13. 9. 2010 - 17:09)

jeden náš kamarád považuje ruce za nejdůležitější část těla,co se týče vzhledu!!!!!...nakonec proč by měl být ksicht to určující ?????
jdu si koupit melouna,než mi zmizej :-((

Lucka (Po, 13. 9. 2010 - 17:09)

holky,viděly jste jak má Jitule nádherný aristokratický ruce??? :-)),to se to hraje na klavír a ještě bys mohla krást :-)))),blbej humor,já vím
no to je fajn,že ses ozvala,jak řídíš???

Jitka B. (Po, 13. 9. 2010 - 17:09)

Ahoj.
Lazare - Básníci se tam opravdu netočili.
Hraju sama, se Zuzkou a taky už hraje Hanička. Ta si vytváří své vlastní skladby:-)
Táta nebyl zhulenej, jen ožralej. Ten už v tom stavu dělal takové věci. Třeba nám zničil zahradní houpačku, spadl z kola a vymknul si rameno,...
Smadlavé spoluobčany už neinhaluju. Jezdím autem:-))

Světlana (Po, 13. 9. 2010 - 16:09)

No teda Lazárku))))))) bohužel neni to jen od zubu.To ti teda děkuju za upřimnost.Taky si mohl zalhat.Lucko vždyt ty si moc krásná ženská a vypadáš mladě i Silvuš.A to je pravda pravdouci jako že se Světlana jmenuju.Jdu cvičit

Lucka (Po, 13. 9. 2010 - 16:09)

Lazáro :-)))))ty nikdy nezklameš..no to ti světlanka poděkuje,že je buclatá :-))) ale uznej,že na babičku nevypadá!!!!

A Hrušínský se u Jitky netočil, Básníci se točili v Krásným Dvoře u Podbořan...je opravdu krásný!!! a ještě Amadeus se tam částečně dělal(i v Žatci),tenkrát v přísným utajení,aby někdo náhodou nezahlídl toho zaprodance Formana :-(((( !!
mimochodem v ŽATCI se dodnes udržuje pro zahraniční i naše filmaře původní zdevastovaná část města,domy žid.synagoga atd.,dobrý byznys....a snědým kamarádům naší Alči je tam dobře,nemaj už co ničit :-))))))

Aleš (Po, 13. 9. 2010 - 16:09)

Čágo-bus.....JITULE máš...Co je to ÚT? - Útulek Trója?

LAZAR (Po, 13. 9. 2010 - 16:09)

...žijem v pokryteckým...Čágo-bus.....JITULE máš skvělej zámek,je to nářez a ty záhony to si zahradník mákne....se nedivím,že tam neteřinky relaxují......a pro tebe to musí být šok z takové oazy vyrazit do fachy busem a inhalovat potní výpary chudiny!:-((( Doufám,že už jezdíš ve svém žihadle.....?jen nechápu jak se mohl taťka nabořit do kašny se svou károu na fotce je nádvoří jak kráva....to byl tak zhulenej?:-)JITULE ty hraješ na klávesy se Zuzankou?mně je to nějak povědomé netočili tam HRUŠÍNSKÉHO jak maloval obrazy ve všech ročních obdobých v plenéru?.........:-))Tady jedou story o para jevech v kdejaké haluzně...ty nemáš nějaké z tak historického"zátiší"....:-)) **Taky jsem koukal jak to SVĚTLUŠCE sluší....je taková buclatá....to jako pořád?:-) měl jsem zato že to má od zubů......?*ZDENO ta přebušená "stodola"nemá chybu ale vypadá to na velkou makačku...;nějak jsem se orosil,tak razím do ulic se trochu zchladit........v mé noře už jede ÚT.........*ČUS!

Lucipera (Po, 13. 9. 2010 - 15:09)

no jo Pleva byl takovej malej komouš ale Bobeše nám napsal krásně vid??už se těším až ho budu číst vnučce!! :-)

Aleš (Po, 13. 9. 2010 - 15:09)

za komunistů svobodu v...Samozřejmě, že měli svobodu. Komanči jim dali peníze aniž vědeli co hodlají točit. Druhá věc je, že některý filmy potom zavírali do trezorů.
Každopádně se podívám radši na film 40let starý, než na ty dnešní sračky, kde hlavní slovo má ten, kdo dává peníze.

Lucipera (Po, 13. 9. 2010 - 15:09)

já taky Zuzko koukala na Primu a vůbec ted prima Novu pěkně válcuje,je to tím,že se Primě podařilo přetáhnout k sobě schopné lidi(např.Š.Baborovskou) a celkově je to příjemnější kanál .-)
až na to zneuctění Národního divadla,na tom si trvám!!..Prachař je moc fajn přirozenej kluk a když jsem přepla na Novu,nějak mi to přišlo takový uprděný..zbytečně nastrčený panáci(ŠEREDOVá,Troška...)no nevím...stejně byl nejlepší na 1 Roden v Hlídači č.47 ale to už jsem viděla několikrát,moc krásnej film!!
Robinsona jsem se kdysi snažila taky číst ale je to fakt nuda,i film mě nikdy nebavil :-((

PPP (Po, 13. 9. 2010 - 15:09)

...žijem v pokryteckým světě a proto Aleši tady snad když je to anonymní můžeme být k sobě fér.Nic nás to nestojí jen ta slušnost.

Aleš (Po, 13. 9. 2010 - 15:09)

Na netu jsem viděl video, kde "zpívala" dcera D. Haška. To bylo hrozný! A co na to porota? Rozplívali se jak blbečci. Krausa chápu, ten byl unešen mládím "zpěvačky", ale L.B mě zklamala a ten Slovák - hnus!
Tady vidíte v jak pokryteckém světě žijem.

černá punčocha (Po, 13. 9. 2010 - 15:09)

za komunistů svobodu v tvorbě..:-))))))))to může napsat jen někdo kdo v mánii hubičkuje cikánky v šalině a v depresi uráží lidi, co toho maji i tak dost

Aleš (Po, 13. 9. 2010 - 15:09)

Ahoj Zuzanko jen tě chci...Piš - FEJSBÚK - a máš to bez problémů:-)

Aleš (Po, 13. 9. 2010 - 15:09)

Ahoj odpoledne. Tak jsme se s...Ne, tady ty hovadiny pro lúzu nesleduji. A nejvíc mi vadí ty nekonečný seriály co běží např. na Primě. To točí diletanti, kteří zkurvili celou kinematografii. Zaplať pánbú za komunisty a za to že dávali filmařům svobodu v tvorbě.

Světlana (Po, 13. 9. 2010 - 15:09)

Ahoj Zuzanko jen tě chci pozdravit musim nakoupit rychle.4etla jsem ted jak píšes ,že jsem ti podobná.To je poklona pro mě.Snad už tě to motání přejde brzo asi počasim.Jo jo mě se tež libí ten talent.Tak zatim ahoj.Jo jeste taky bych chtela vidět dceru nevim jak na to.Já nevim jestli jsme tam jako přatelě na faebook.zatim pa vypínám

zuzka (Po, 13. 9. 2010 - 15:09)

Ahoj odpoledne. Tak jsme se s Fan. vrátili z pochůzek, musí přečíst Robinsona Crusoea, ale nesmí to být převyprávění od Plevy, ale originál od Daniela Defoea, což nemají ani v hlavní knihovně. Tak po antikvariátech, nakonec jsme sehnali z r. 1929 převyprávěno nějakou ženou, ale Pleva tam vypustil náboženství, chtěl se zřejmě zavděčit bývalému režimu atd. Takže to snad bude o.k. stejně mi prodavač v antikv. řekl, že originál má tisíc stran a je to pěkná nuda..)))) Takže jsme cestou zpět nakoupili, byli u holiče a teď jsme dorazili domů. Venku je tma, ale neprší, ochladilo se. Já se stále cítím jak po nemoci - ale jinak dobrý.
Díváte se na ten TALENT??? Já jo, ale na Primu neboť se mi líbí ti dva kluci co moderují - Prachař a ten Slovák, pak se mi taky líbí víc porota - Bílá, Kraus a Slovák /je hezkej/)))). Na Novu ne, protože Mareše už teda nemusím, přijde stále stejnej. Ale zrovna jsem si říkala, kde se bere v tak malých zemích jako je Česko a Slovensko tolik talentů? Mě to moc baví!

Světlana (Po, 13. 9. 2010 - 14:09)

Silvuš))))) já myslela že jsi na fecobook (já nevim zda píšu dobře)Tam mám ty fotky a ,že tam jsi taky víš.Já vim Lucko na 83 zase nevypadám.Ale abych měla 4letého kluka taky ne.Marušce je 10 tak proč ne.Mě bylo 36 když se narodila a vypadá starší.Ale já tam mám napsáno ,že to jsou vnoučata.Oni dcery vypadaj mladší než jim je.Je mi 46let Tak dík ,že si mi ubrala.Po ránu vypadám i na 80.Silvuš nepřeháněj celej život mám smůlu na chlapi jo ožrálci na mě letělly

Aleš (Po, 13. 9. 2010 - 14:09)

Tak jsem dal každě aspoň pusu na tvář, protože jim, hádám, nebylo víc než 20. Ostatní pasažéři se na mě dívali dost znechuceně:-))

Aleš (Po, 13. 9. 2010 - 14:09)

Mně včera v šalině dvě cigánky hádaly 30let. Holt jsem ještě sympaťák!
Já kyž mám euforii, tak se bavím se všema. Dokonce se ptaly jestli mám čas...neměl jsem:-))

Reklama

Přidat komentář