Reklama

PANICKÁ PORUCHA PP11 :-)

Alča (Ne, 12. 9. 2010 - 10:09)

Všechny dneska zdravím.
Mám udělanou houbovou polévku,pečumasi na vrabce a dělám bramborovou kaši+rajčatový salát a ještě jsem udělala žemlovku,protože dneska zase bude všechno u nás.

SILVO dívala jsem se do snáře a ani se mně nechce psát co tan je,protože si budeš myslet že jsem to napsala schválně.

Mušky-revolty a nepokoje
Šváb- svárlivý sluha či služebná
Švábů mnoho,mezi nimi choditi-klepy a hádky.

Tak jdu pracovat,dál můj muž dneska trhav ve snu krásné červené jablka a to znamená pevné zdraví.Mně se nezdálo nic,možná zase něco o jídle.

DˇAŠI já nevím jak bych tu fotku té čtyřleté maminky poslala,nejde mně to ale všichni komu to ukážu kroutí hlavou.
Tak se zatím mějte a pá pá.

Drevokocúr (Ne, 12. 9. 2010 - 10:09)

Ahoj vespolek, Silvoušku, tož to máš se mnou tak, jakmile se mám na něco soustředit dýl jak 5-10 minut, tak mě začne taková roztěkanost a nepozornost až si myslím, že jsem cvok. Pak mě přepadnou úzkosti a jsem v prdeli jak Baťa s dřevákama. Například jsem včera řídil auto. Pršelo a tak to bylo pro mě vyčerpávající. Cesta dlouhá 35km pro mě byla očistcem, kdy jsem se z posledních sil dopravil domů, vzal Rivotril dvojitou dávku, lehl na postel, počkal až zabere a pak usnul. Večer po cca 6 hodinách to začalo nanovo a to jsem se jen koukal na televizi. Takže navečer jen normální dávku. Už mě to nebaví. Byl jsem u psychiatra, ten mi dal doporučení na ID, byl jsem u něj v ordinaci 50minut!!! Hodně se mě snažil povzbudit a opravdu mi pomohl ke klidu tím, že mi to doporučení dal. Vylíčil jsem mu své obavy z invalidizace, že ji v podstatě bych raději nechtěl, chtěl bych být naprosto zdravý a vydělávat svých 20tisíc měsíčně a být v pohodě. Jenže to nejde a to je problém. Budu se muset smířit s částečným (teda jestli mi jej dají) a to jen na rok. Doufám, že se do té doby dám dohromady! Zatěžovat už tak zadlužený rozpočet nechcu a už vím, jak mnoho lidí mi řekne, že jsem vůl, že jdu na ID a kdesi cosi. Jenže... teď mi podpůrčí doba nemocenské končí a nedostanu ani korunu a to v této situaci, kdy se máme stěhovat do jiného bydlení by bylo likvidační pro celou naši rodinu. Jestli dostanu 4000 ČID tak budu šťastný jak blecha. Aspoň nezdechneme hlady. Jsem z toho všeho tak volaako zmetěný že už bych se nejraději stěhoval, ale to zase musíme počkat na úřední šimly na katastračním úřadu atd,atd... Jen mi není jasná jedna věc. Je mi teď 27. V říjnu mi bude 28let. Když si teď budu podávat žádost o ID, musím dokládat posledních 5let pojištění sociální nebo stačí čtyři? Nikde jsem se nedozvěděl, jestli se jedná o dobu schvalování důchodu, nebo o dobu podání žádosti o důchod. Jestli mi v tom někdo dovedete poradit, prosím pisněte. Díky moc. Teď jdeme vařit oběd, tak si taky něco dobrého uvařte a přeji všem příjemný den.

Dituša (Ne, 12. 9. 2010 - 10:09)

brej den všem

Dáši ahooj, jojo,dávaj a dnes už od 7 h:-))a máme tady krááásně ,zoncna pálí a mně je vedýrko,vařím kuřecí na paprice,smetaně,knedlík a hrachovo fazolovou polívku

Věrunka (Ne, 12. 9. 2010 - 09:09)

...překlepů jak...Ahoj všichni,hezkou neděli.Ahoj Silvi,koukla jsem na snář - myši - docela dobrý (štěstí v manželství,blahobyt.Švábi(brouci)- špatný,zlý člověk v okolí - zloděj.Podle toho jak to křuplo,zloděj nemá šanci.To jsem jen vydedukovala.

Dášenda (Ne, 12. 9. 2010 - 08:09)

AHOJ VŠEM,

HOLKY.věci mezi nebem a zemí mě přitahuji, ale zároveň se jich moc bojím...když jsme byli na pohřbu mé první tchyně, tak potom na fotce, kterou dělal fotograf stála mezi mnou a bývalým manželem postava mrtvé tchýně,ale jakoby průhledná....byli jsme z toho paf..

Alčo, z tou fotkou to je síla!!

DITUŠ,HOLKY TI DÁVAJ CO PROTO:))

včera bylo opravdu krásné babí léto, byla jsem se svou rodinkou na hrnčířských trzích odpoledne se pokochat.

Starší dcera odjela se svým přítelem a partou jejich známých motorkářů na Korsiku samozřejmě na motorkách, plavili se na trajektu a pořád se mi neozývala tak jsem měla strach, ale už přišla zpráva , že jsou ok, tak se mi ulevilo:))

HANI ,to je nadělení ,tolik koťat:))

ZUZI,LUCKO ahoj:))

Silva (Ne, 12. 9. 2010 - 08:09)

...překlepů jak máku(((
Zdeničko ahoj!!

Dnes jsem měla sen, že jsem měla celý pokoj čerstvě vylíhlých malých myšek, švábů a už nevím čeho a já jsem mezi tím musela trajdat a křupalo to(((((((((Nevíte co to znamená?Mí oblíbeni pavoučci, což by mohlo značit štěstí, tak ti tam nebyli.

Silva (Ne, 12. 9. 2010 - 08:09)

Holky moje, pěkné ráno!!:-))
Nemohla jsem se včera zůčastnit duchařských rozhovorů ale dnes vše dohoním a večer si vás pečlivě přečtu!!
Za chvíli dokluše matička a jedeme všichni, i s Mickou,na zahradu.

Tka pěkný den všem.
Kocúrku asi si fakt zahráváš, tudy cesta nepovede, na starně druhé mám pocit, že jsi pro to udělal dost, dokonce jsi i podstoupil léčebnu , tak tě trochu chápu, člověk si holt pak pomůže jak to jde!!!
A to mají být údajně doktoři postupně ještě horší:-))((((((((((
V jaké fázi máš nové bydlení??

Holky jsem ráda, že ten osel vás pabavil! Dobrý mail že?:-))

zdena (Ne, 12. 9. 2010 - 06:09)

Kocoure,kocoure ty si hraješ!!!

zdena (Ne, 12. 9. 2010 - 06:09)

Hezké probuzení do nedělniho dne a pěknej den.V šechny vás zdravím,u nás už svítá je pěkná mlha,tak uvidíme co z toho bude.

Hanka 1 (So, 11. 9. 2010 - 22:09)

Zuzko dík,dnes žrala absolutně vše rybu ,tvaroh,mlíko jen mlaská a ta prtata jsou tedy opravdu prtata.Naty dorazila zítra pošlu fotky,dobrou všem

Drevokocúr (So, 11. 9. 2010 - 22:09)

Zdravím všechny spolubojovníky. Dle všeho založím celorepublikový klub přátel Rivotrilu. Kdo se ke mě přidá? Už jsem z toho všeho tak zdrblej, že nevím čí jsem.

zuzka (So, 11. 9. 2010 - 21:09)

Jo HANKO myslela jsem syrové hovězí maso, které před tím, než jí ho dáš, tak zmrazíš, aby tam nebyly bakterie a pak ho zase rozmrazíš a dáš kočce sníst... Vyčetla jsem to na netu, že jim to po porodu dělá dobře, že je tam hodně živin. Dávala jsem jí dokud kojila.
LUCKO napsala jsem zdraví a prachy)))))

Světlana (So, 11. 9. 2010 - 21:09)

Facebook ja to neumim ani napsat

Světlana (So, 11. 9. 2010 - 21:09)

JEEE já zapoměla napsat co jsem zvorala na faccebook

Světlana (So, 11. 9. 2010 - 21:09)

Ahoj děvčátka ,skoro celý den sedim u počítače nák jsem to tam zvorala já vůbec nevim co dělám.Musim se pak zeptat.Silvuš kuju za fotky a Jak si psala a to jak si psala ,že si to viděla to máš pravdu))).Tak všechny zdravim a dekuju za fotky.Dobrou noc Já jsem upně hrbatá z toho počítače.A za chvilku přijede Lucka s Jindříškem z Prahy.Dobrou noc

Dituša (So, 11. 9. 2010 - 21:09)

Asi sebou fláknu:-)))Neli,no to je nápad..a ještě tak s burčákem na nočním stolku(( kterej nemám,vlastně ani ten burčák..páč dole pod námi byla ve vinotéce na něj fronta,tož jsem odplula pryč)

Dituša (So, 11. 9. 2010 - 21:09)

Lazário,nestraš,fáákt s AD je to nahnutý finančně?no,to přibude sebevražd,páč jinak nevím,jak by si ty horší stavy vydělávaly na Adečka...když musí brát povíc a ještě třeba doživotně.Džízes..to je vošajstlich.

Dituša (So, 11. 9. 2010 - 21:09)

..poděkovala.ZDenko,teda statek??Těpéro,to se nadřete.

Neli,liják jste měli celej den?Tady teplo,až dusno,ale nakapalo,je možný,že v noci či zítra.

Silvi:-))))))))))))))to zvířátko:-)))))))

Beat,je mi jasný,že se třemi to musí bejt žúžo!!

Dituša (So, 11. 9. 2010 - 21:09)

Hezkej večír,...Hančo tak kotátka?No vidíš,nám stač jedno,asi kocourek, divočák je to.Porod jsem si taky početla se zájmem,měli jste veselo.

Holky,dík za pochvalu,jenže se nebojte,dnes jsme byla byla samým"zvládáním perfektním" jednou nohou v cvokhausu,trh se nakonec konal,ale hned tam obě hoky začly fnukat,že domůů a malá si usmyslela jahudky-měli pár v kelimku a nevypadaly,oprostě jsem řeka né,taki byl kravál na celj trh...a jak nekoinečnej,,až jsme potkaly maliny,pod vidinou domácách "horkých malin" se zadařilo ji uklidnit:-).Tři tašky a kytici -mečíky,asty,jiřiny,cynie,bylo dusno,fofrem na bus.Tam jsem ani nemohlacvaknoutlístky,páč hend se rozjel a do zatáček,holky neměly napřed kam sednout,tak jsme stresovaly,at nežuchnou,malá se ještě moc vestoje neudrží.Pak mi mečouni začly vypadávat,no dílo!Už jsem citila kleping ,sulcovatěly mi ruce,začly ES a mrskla jsem tašky u dveř,at mužu odemknout,doma začly obě hend volat kočku a tahat se o ni,která dřív.Šla jsem ještě s Li nakoupit naproti,dotáhal dvě tašky a košík,udělal oběd-smaž sýr po 1OO letech snad.Moje záchranná služba v podobě dědy a jeho paní dorazila po pul 3 a vzala si holky na náměstí,kde jarmark a otevřená radnice zdarma památky-a v pul 6 už byli doma.Já okamžitě lehla a spala hodinu,presto se cítím jak polámaná,unavená a přiznám se,že došlo i na slzy-a to pěkně po dlouhý době.Ještě jsme s přítelem s oběma šli ven,na kolbrndy a do bankomatu tady kousek.
Večer porbhly horký maliny,ale to už jsem videla rudě a obě dostaly nadílku,kterou si za celý den zasloužily už.Ani na jednu ze zpráv se nemužemn podívat v pětiminutiovým tichu.--.a jejich tatík si stále někde užívá.te dmá už snad přřijet,ale to si dcerky vezme zas jen an pár hodin a bude nej...
Tak asi porběhl náš dnešní den.

ted mě napadlo,jak ráda bych někdy jela do Prahy,jen sama s přítelem tak na 3 dni.Kdyby tak byl hezký říjen kolem prázdnin,juj,to by bylo!

A šla bych s Luc a Zuz na kafíčko:-)))

mailíky jsem ,holky,viděla až ted,snad jsem všem

zdena (So, 11. 9. 2010 - 21:09)

Holky duchaření není zrovna můj koniček ,ale strach z něho nemám,mám taky pár různej zážitků ,ale na nos nebudu psát.
Jinak tu bylo dnes opravdu pěkně ,tak jsem tu naši chalupu vyfotila ze všech stran ,aby Lucinka viděla co je to za monstrum.Zítra to pošlu . zatím všem hezký večer a klidnou noc pa ráno.

Reklama

Přidat komentář