Reklama

PANICKÁ PORUCHA PP11 :-)

Nela (So, 11. 9. 2010 - 20:09)

Sobota večer a klasika v TV prd !!Pohádka,Dům u jezera po 50té a něco zábavného ?? Asi sebou taky fláknu jako Alča a budu si číst.

Alčo zítra asi cvičím se stromem :-))

Tak pěnké sny a dobrou noc poupata :-))

Lucka (So, 11. 9. 2010 - 20:09)

Zuzko,myslela jsem do lampionu štěstí,cos napsala???

Hanka 1 (So, 11. 9. 2010 - 20:09)

Zuzko..............rozumí tomu dobře syrové hovězí -přemražené

Alči........až v unoru,to asi budu muset dřív,to by stihla další kotata,se z toho picnu

A neradíš něco,aby tu kupu zvládla nakrmit

Tedy holky Vy jste duchařky,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,
Čekám na Naty jede z Tábora,ségra ji vysadila někde v Praze

Lucipeře (So, 11. 9. 2010 - 20:09)

....esli čecháčci, to nevím, ale moraváčci zajisté....
Nezáviď a neslovíčkař!!

Alča (So, 11. 9. 2010 - 20:09)

Tak jdu provést polohu ležícího střelce a pustím si můj oblíbený program a pěkně se přikryju,neboť v bytě je zima.
Tak všem přeji dobrou noc a ráno bude zítra cvičit jen NELA.
Tak pá pá.Vypínám.

Lucka (So, 11. 9. 2010 - 19:09)

a cos napsala ty Zuzko,řekneš????
aby tě pustila agora?

silvuši (So, 11. 9. 2010 - 19:09)

Holky já jen krátce-teď jsme dojeli, Neli čumím, v Brně nádherně:-))Byli jsme v Líšni/Alčo/v Eldorádu a shodou okolností tam dnes byl agitační den Věcí veřejných, tak jsme se zadarmo nažrali špekáčků:-)), opékali si je tam nad ohněm a bylo tam plno atrakcí a vše grátis, tak to bylo něco pro nás, to jsou ti malí Čecháčci:-))že ááno??

....esli čecháčci, to nevím, ale moraváčci zajisté....

Alča (So, 11. 9. 2010 - 19:09)

Jo jsou různé věci mezi nebem a zemí.Včera jsem sledovala pořad o UFO dávali to pozdě,ale mně to zajímá,tak jsem koukala.Je to na zone reality,pokud ten program někdo máte tak se dívejte vždycky po 22 hod.tam je pořad taky o duších,UFO a jiné záhady.Zajímavý pořad.

Věrunka (So, 11. 9. 2010 - 19:09)

tož holky nechte toho,jsem...Já už babičku nemám,obě umřely,je to dlouho.A kdo u mne stál a říkal mi to,nevím,jen že to byl ženský hlas.Ani manžovi jsem to neříkala,má ještě mamku a tak aby se nestresoval.Ta je naštěstí zdravá jen špatně chodí po operaci kyčle.

Alča (So, 11. 9. 2010 - 19:09)

SILVO,tak ráno půjdou ven špekáčci a cola to bude materiál co?No my byli na Táboře na dvoře,dneska bylo moc hezky.

zuzka (So, 11. 9. 2010 - 19:09)

No vidíte holky a můj muž by strašně chtěl duchy vidět. Že prý by ho to přesvědčilo, že to smrtí všechno nekončí. Dokonce když jsme vypouštěli na svatbě lampiony štěstí, tak jsme tam každý napsal své přání a on chtěl napsat na ten lampion - chci vidět duchy. Tak jsme mu řekli, jestli se nezbláznil tak tam napsal - chci do nebe))))
Fanda,bydleli jsme v domě na okraji Prahy, tak taky říkal, že vidí bílýho dědka bez očí. Byl tehdy moc malej na to aby si vymýšlel, ptala jsem se ho, jestli se ho bojí a on říkal, že ne.

Alča (So, 11. 9. 2010 - 19:09)

NELO každý dům to máš pravdu,náš barák je taky starý jako Metuzalém.Taky tady byl kdysi lékař,potom pojišťovna a já nevím co ještě.Na zahradě,ale nic já už vás nebudu strašit,já jsem taky sama doma i pes šel s pánečkem na ryby,tak je tady klid,dneska toho bylo až až.Jsem ráda,že už jsem v klidu.
Holky nepřitahujeme jako Pepiny a Agory ty duchy?Já jsem si kdysi zapálila svíčku a jednou se mně stalo to už jsem bydlela tady v tom baráku ta svíčka začala prskat a divoce plápolat,potom se uklidnila a svítila normálně,tak mně bušilo srdce.Průvan tady nebyl a všechno bylo zavřené.Záhada.

Nela (So, 11. 9. 2010 - 19:09)

Alčo neposílej to já už se taky začínám bát a to tu nejsem sama.

Taky něco přidám do mlýna :-)
Dcera i syn jak byli menší mi několikrát říkali,že tady chodí po bytě pán.Je v obleku a bílé košili a s kloboukem na hlavě.No i pes se někdy tak zadívá do prázdna a ten malý začne z ničeho nic štěkat. Párkrát jsem měla pocit,že kolem mne něco prošlo ,takový vánek se mihnul. Je to hodně starý dům,základy ze středověku a bydlel tu německý lékař i ordinaci tu měl.Každý dům má svého ducha :-))

Silva (So, 11. 9. 2010 - 19:09)

Holky já jen krátce-teď jsme dojeli, Neli čumím, v Brně nádherně:-))Byli jsme v Líšni/Alčo/v Eldorádu a shodou okolností tam dnes byl agitační den Věcí veřejných, tak jsme se zadarmo nažrali špekáčků:-)), opékali si je tam nad ohněm a bylo tam plno atrakcí a vše grátis, tak to bylo něco pro nás, to jsou ti malí Čecháčci:-))že ááno??Jo a ještě cocacola zdarma:-))
A volit je stejně nebudeme:-))

Ráno jedeme na chatu, tak večer se ozvu.
Pá všem a dobrů, půjdu Micině vykládat pohádku, doufám, že neusnu dřív jak ona:-))

Lucka (So, 11. 9. 2010 - 19:09)

Alčoooooo.. nech toho....už se bojím,že na mě skočí něco i z počítače,já jsem na tohle hrozná!!!

Alča (So, 11. 9. 2010 - 19:09)

Tak jsem vám tu fotku mojí maminky zkusila poslat a nejprve jsem to poslala na manželův email a byly ta,samé čísla a písmena,ale njaké arabské.Tak nevím,co s tím je.Nedokážu to poslat.

Lucka (So, 11. 9. 2010 - 19:09)

tak se budeme bát spolu Renčo.. :-)

hele holky,teda Zdeni,napsalas tady někdy,že bydlíš na statku???
to je zajímavý,psalas to myslím,jen do maila a tady anonýmek píše ..statek????????????????

Renča (So, 11. 9. 2010 - 19:09)

Já jsem taky sama a bojím se :-(((((

Renča (So, 11. 9. 2010 - 18:09)

Mě takové věci děsí a bojím se jich :-(
Ale taky mám jednu.
Asi tak měsíc po otcově smrti jsem seděla s kámoškou v hospodě a po nějaké době jsem ji začala vykládat o pohřbu a jak se segra byla na tatínka podívat před obřadem....v ten moment se zaklepaly na stole všechny skleničky. Jakoby o sebe ťukly. A staly všechny od sebe. Taky jsme hleděly,oči vytřeštěné....

Něco jsem nafotila,tak pošlu.

Alča (So, 11. 9. 2010 - 18:09)

LUCKO mně manžel taky nadávám ať nepokouším osud,lae já nic nedělám.
VĚRUŠ to je taky divný,já když se mně zdá o někom kdo umřel tak obyčejně druhý den prší,to už mám vychytané.Jak se mně zdá o otci nebo babičce,tak je vždycky mokro.
Nebo náš pes třeba vleze pod velkou kytku a tam stojí třeba dvě minuty zježená.Já to zkusím nafotit.To se taky díváme co to dělá.Čumí do země,ocas se jí třese a má ho v divné poloze.

Reklama

Přidat komentář