Reklama

PANICKÁ PORUCHA PP10

Silva (Po, 5. 4. 2010 - 09:04)

Zuzko,Alčo, to můj muž má často takové hlášky:-)) Teď už tedy méně než dříve ale pravda, že právě proto jsem si ho brala a to víc než proto, že byl velký fešák:-))

Bathory byla přímo otřesná. Já jsem měla ráda třeba tu Jakubiskovu Tisícročnou včelu. Ale tady to bylo vyloženě nudné a dost mi vadilo to, že se to vůbec nedrželo historických fakt.On z ní udělal mučednici ale já jsem sledovala na historickém kanále pořad , kde byla zcela podle úředních faktů zobrazena jako největší masová vražedkyně všech dob((Že to snad nedělala ani kvůli tomu koupání se v krvi ale že měla vyloženě úchylku-sadismus.
Jediné snad, co s epovedlo, tak ty kostýmy, podívaná.
A tak jsem to s tím jídlem nepřehnala,že?:-))Akorát ta nádivka s kachnou mě překvapila:-))
A někdy mě napiš, jaké máš plány do života, k čemu jste dospěli v politice a s homosexuály?Včera dávali v televizi ukázku z toho jak Troška natáčel nějaký film. A když jsem viděla ten jeho štáb, tak mě bylo zcela jasné, že je to tak, jak tady někdo psal:-)))
Já jsem nechala z 2,5 kg masa doma jen dva plátečky dnes k obědu a vše jsem rozdala, aby nás to dnes nelákalo k obžerství:¨))

Oliku, jsem ráda, když se tady objevíš!!
Jasně to mají i "normální" lidi, zvlášť báby po padesátce, že je jim někdy dobře, jindy depka.S tím už nic nenaděláme(((
Já ty velikonoce taky neprožívám, otevřu jen našemu Fanouškovi:-))

Jituš, tak si to taky užij, ty brzké koledníky mám nejraději((
Ale ty jsi mladá, pěkná, ještě si to vše zcela jinak užíváš.

Holky, u nás leje, je hnusně a Fanoušek nejde,nejde....:-))A manžel ještě spí((

Aleš (Po, 5. 4. 2010 - 09:04)

Už jsme vyslali tým specielně vycvičených opic, aby situaci vyřešily....taky vám to píše na YouTube?

Jitka B. (Po, 5. 4. 2010 - 08:04)

Přeji všem pěkné Velikonoce.

zuzka (Po, 5. 4. 2010 - 08:04)

ahoj všem)))) Tak včera jsem asi opravdu měla otravu kyslíkem, jak psala NELA, protože už jsem neměla ani sílu sem po návratu z vesnice nahlédnout. Tady se teď tak sympaticky zatáhlo)))
SILVO ty máš vtipného muže, jeho hláška s těmi koníky to mě pobavilo, že jsem se tu smála jak ALČA.))))) Jaká byla Bathory??? Já to ještě neviděla. Já jsem s Fandou čučela na Shreka třetího.
U ségry žranice - domácí kachna s nádivkou/její vlastní/, ale byla taková malá, skoro jako ta divoká, takže to spíš byla nádivka s kachnou a se zelím a knedlem. Já jsem taky udělala dort DÁŠO)))) ale ten jediný co dělám - piškoty, smetana, ovoce (OLI ty víš)))). Takže jsme se slavnostně přežrali, probrali život, politiku, homosexuály))))), plány do budoucna a odjuchali domů.
RENČO ty ses vdávala 4.4.? Já poprvé 3.4.)))
BÁRO ahoj)))) Ještě korálkuješ?)))
DITUŠ tvé malé to sluší i pupínky - díky za fota))) Já si pamatuju, že jsem všechny dětské nemoci prodělávala dost těžce a taky se říkalo, že aspoň dvě neštovice jsou ty pravé, taky jo, zůstaly mi dvě jizvy. NELE taky díky za fotky, ale ten sníh, to je úděs!!!!
Dnes přijde na oběd dcera s přítelem, tak musím něco vymyslet - udělám už něco lehčího asi s rýží.

Jitka (Po, 5. 4. 2010 - 08:04)

Ahoooooooooooj všem.-)).
Holky přežijte ten dnešní den, já už tu první koledníky měla, ještě by měl dorazit tchán a jeden kamarád, toť vše. Už ať je odpoledne.-)).
Ted jsem vás vůbec nestíhala, včera jsme ještě slavili s rodinou, to se taky moc povedlo, měli jsme to od tří a šli domů po desátý:-)))). Kluci už jeli taky hodovat, tak si užívám pěkně klídeček.-)

olga (Po, 5. 4. 2010 - 08:04)

Ahoj všem,

otevřu po pár dnech počítač a koho vidím? Báru!!! Báro moc a moc tě zdravím a závidím, že se nám tu líhne další babička, jen já pořád nic. Ale snad se taky dočkám než zaklepu bačkorama. A že je ti jednou hůř a jednou líp, to moc dobře znám. Předvčírem mi bylo dobře, dokonce jsem zase pochodovala /1750 kroků/ a včera a dneska zase nic moc, mám motanice a jsem hrozně unavená.
Zuzko, jak jsi psala o tý bederní páteři, tak to jsme na tom stejně- vařím a žehlím na etapy, protože stát na místě je utrpení. Jinak jsem si početla, jak vaříte pečete a smažíte na Velikonoce, já jsem letos Velikonoce zrušila a mám klid. Stejně tady už koledníci moc nechoděj a navíc nám nejde zvonek, takže se nedozvoněj.
Evikrk, tobě přeju, ať už se konečně zase zbavíš chorob a mám radost, že se fazolka drží.
Pajko, moc tě zdravím, snad zase občas napíšeš víc.
Zatím jsem přečetla jen pár příspěvků, takže nemůžu na všechny reagovat, tak mi to odpustťe, ale všechny moc zdravím ahooooj

Silva (Po, 5. 4. 2010 - 07:04)

A Báře gratuluji k babičkovství, ať to vyjde!!Bude mít těch depresí méně.

Silva (Po, 5. 4. 2010 - 07:04)

Zdeni, tak my zase zahajujeme?:-))
Zdravím všechny mrskače i mrskané:-)) V Brně škaredě a čekám taky s jakou se probudí manžel. Včera měl nakonec i po Paralenu 37,6, tak jsem zvědavá.
Lazare, tak jsem se zase zasmála.Kdybych měla rybku s jogurtem doma, tak si ji dám k tomu medovníku:-))Když jsem přežila tu kombinaci v pátek, tak už mě nemůže nic uškodit:-))
A souhlas s Lazarem, ten sajrajt polkne každý.A lidi, kteří si prošli atakama PP nemůže taková prkotina zaskočit.

Tak já jdu vyhlížet svého jediného mrskače:-))On totiž chodí velice brzy, čímž mě štve.No nějak ty velikonoce přežiji((

zdena (Po, 5. 4. 2010 - 06:04)

Hezké ranko všem,užijte si sváteční pondělí ze vším všudy at vás prdky nebolí až na vás ty šupači vletí.

Jitka B. (Ne, 4. 4. 2010 - 23:04)

Lazare - vzhledem k tomu, že jsem u podobných zákroků asistovala, tak bych si možná raději koupila pilulku s kamerou.
Záleží na víc faktorech, ale není to určitě příjemné. Každý má jiný práh bolesti, dávicí reflex, paniku z doktorů,...

LAZAR (Ne, 4. 4. 2010 - 22:04)

Lazare - to jsem si...Rebelko a najde se nejakej magor kterej by to love vyplaznul za takovou prkotinu? :-(( A s tou narkozou to je sci-fi? To staci striknout na mandle nejakej anestez.sajrajt a polkne to kazdej jako lahudku......neprozivat! :-)) Jo takova punkce cenichu tak to je k posrani.....to jsem vzal kramle a mel stesti,ze to naslo cestu samo v horke sprse na budku...........***

Dituša (Ne, 4. 4. 2010 - 22:04)

BÁÁROOO AHOJ , MOC TE ZDRAVIM,TED SE TO TU BABIČKAMI JEN HEMŽÍ:-) MĚJ SE HEZKY A AT JE TI DOBRE.

Rebelka B. (Ne, 4. 4. 2010 - 22:04)

Lazare - to jsem si nevymyslela. Cituji: "Nevýhodou kapslové endoskopie je vysoká cena kapsle, která se pohybuje mezi 12.000 – 15.000 tisíci korun."

Nela (Ne, 4. 4. 2010 - 22:04)

Lazare už ti je posílám,ale jsou tam zase pejsani,tak budš mít komentář :-))

LAZAR (Ne, 4. 4. 2010 - 22:04)

Ožiju Silvoušku ožiju :-))...Nelo???? kde mam fotky? :-)

LAZAR (Ne, 4. 4. 2010 - 22:04)

...Koukam ze se tady toceji velky prachy.....ja bych polykal slahoun za kilo tak 20x za den! :-)) tedy celkem 2 litry aby nedoslo k omylu....a za 30kc bych za chrbtici vozil posrankove 5minut.....no dobra cena ne? :-) Silvuse ty medovniky jsou misto jogousu? :-) Dobrüü?

Nela (Ne, 4. 4. 2010 - 22:04)

Ožiju Silvoušku ožiju :-)) Jsem ale utahaná jako kotě :-))
Alčo :-)))))))))
Beatko ty jsi naše šídlo :-))
Zdeni to zmákneš v pohodě !! Není to nic příjemného,hlavně to slintání,ale co naplat!! Hlavně,at jsi v pořádku!!!
Zuzi tak ty jsi byla na venkově ??:-)) To budeš mít otravu kyslíkem :-))
Pajko,vítám tě v pracovním procesu:-)
JitušB za chvíli budeš dělat brrm,brrrrm:-))
Máro je paráda,že je ti líp!!
Jdu dnes brzy spát,mám po návratu z hor otravu kyslíkem a stašnou ůnavu :-))Tak zítra AT VÁS POŘÁDNĚ VYŠLEHAJÍ OGAŘI,AT JSTE ZDRAVÉ CELÝ ROK !!!!!!!!!!

LAZAR (Ne, 4. 4. 2010 - 22:04)

zdeni - ta hadice je asi...Ta Rebelie keca za 12 litru ?

bára (Ne, 4. 4. 2010 - 21:04)

Ahoj všem,kteří si na mě pamatujete. Mám se asi stejně,jako většina z vás - jednou líp,jednou hůř,panika teď celkem dává pokoj,ale zato se poměrně často propadám do depresivních stavů,kdy jsem bez energie,unavená .. no, jsem stále na AD. A budu už konečně babičkou,snad vše dobře dopadne. Přeji všem krásné Velikonoce.Bára

Alča (Ne, 4. 4. 2010 - 20:04)

Tak se musím ještě vrátit k té SILVĚ.To jsem se ale smíchem tak rozplakala,protože jsem si představila,jak mě SILVO tvůj můž tahá na zádech a strašně heká pod tou tíhou a můj muž se ptá co se směju,jestli nechcu po dnešku LEXOŠ.

Reklama

Přidat komentář