Reklama

PANICKÁ PORUCHA PP10

Silva (Ne, 4. 4. 2010 - 19:04)

Alčo:-)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))).
Zítra písnu:-))

Silva (Ne, 4. 4. 2010 - 19:04)

...vařit a péct v důchodě buchtičky pro vnoučátka:_))

Dituš, sestry se handrkovaly, co svět světem je:-))My se švicou/o tři roky mladší/ děsně.Až se nad námi babička kolikrát rozplakala:-))
S těmi pupínky vám to blbě vyšlo, no co se dá dělat((

Gábi, asi máš nějaké stěhovavé bolesti, nějaké mezižeberní nervy, či co.Každého někdy něco bolí, štípe, pálí a mohly bysme ti vykládat, že holky? Tvůj hlavní problém je, že snižuješ AD, když ti ještě nezabrala??(((
Kolik máš vlastně let? A máš děti? Už jsem zapoměla.

Renčo, tak jsi si užila rodinného posezení, je to fajn že??
A 23 let to je taky na medaili. No my už letos těch 35:-))

Neli, ta chaloupka tě vždycky postaví na nohy, že??
My krtince letos žádné, loni rozvrtaná celá zahrada((
Beatko, nedivím se, že na tvoji sličnou dcerku a její matičku příjde půl Šumperka, je vyšlehat:-))Tak si to užij:-))
Víš , proč je ti tak dobře? Protože máš svoji dávku ušitou an míru. Vyladěnou na patřičné množství.
Jituš B)))

Tak se mějte, manžel leží vedle jak kohoutek v oboře, má teplotu 37,2. Načal se když šel v noci z "kulečníku", pokračování včera v zimě na zahradě a dorazil se dnes na té přehradě.
Ale on že nééééééééééééééééééééééé!
Jás e na to vykašlu, asi zase bude marod!!
holky, prý je dnes Báthory, tak já se jdu dívat, co ten Jakubisko tedy natočil!!
S

Alča (Ne, 4. 4. 2010 - 19:04)

Jsem ti k dispozici,stačí jen zavolat.
Tak všem pozdrav.SILVO přesně jako ty nabalila vyprázdnila ledničku na zítra jsem namarinovala kačenu a ještě přijdou na oběd.Jsem vyžraná jako moje zuby.Ještě že je zítra poslední den.Jsem zmořená jako prase.
SILVO nevzal by mě manžel za 30 Ká taky na hřbet?
Ať mě povozí jó?To jsem se tedy zasmála.
Děcka jdu se vykoupat,poklidit a opravdu zalehnout,protože už toho bylo dost.Teď ještě přijel můj spolubydlící a je mu špatně,protože u ožralce snědl nějakou sviňárnu a tak leží a pije SALVÁT čaj na žlučník.
Tak všem dobrou noc a zítra pěkný slunný a usměvavý den.Ahoj.

Silva (Ne, 4. 4. 2010 - 19:04)

Zdeni, tak jsi měla pravdu. Krásně jsem se probrala a nabrala do sebe přehršli"séráku". Bylo to vyvedené posezení, babky fajn, mladí taky a Micinka dnes zase mimořádně v pohodě, dokonce nám všem dala pusu, což je úplný unikát!!
Nakreslila babičkám i dědovi každému obrázek-děda a Vaneska, babička, Vaneska a kočka a babička druhá, Vaneska a Denisek a mladý to dal všem do rámečku:-))Fakt pěkně kreslí opička, na tři roky:-))
Tak jsem poklidila a konečně veget. Za celý den jsem sežrala jen jeden plát medovníku:-)) a nic víc. Všem jsem nabalila výslužku a jídlo na celé svátky:-))a mám klid v duši:-))

Zdeni, na hadicích jsem byla asi 8 nebo 9 krát, už ani nevím:-))Už jsem tady o tom psala.
Vůbec se toho neboj, nic to není, polykám to už jak malinu.Tedy naposled před 2 roky ve špitále.
Můžu ti ale říct dopředu nález-žaludeční neuróza, možná chronický zánět, což u nás nerváků bývá a možná reflux. Vyfasuješ Helicid a pomažeš. O co , že jo?
A ta psychouška ti snad pomůže, když už jednou ano.Moc ti to přeji.

Zuziku, tak si se vrátila od sestřičky??
Určitě jsi ji tam "ujedla" plno králíčků, kuřátek, kačenek a teď jsi na prasknutí?:-))
Jinak taky nemám ráda indiánky a kuřátka. Chtěla jsem jen na ozdobu medovníku kvůli malé.
Donutila jsem se ráno nabarvit vejce, naštěstí jsou už barvy kvalitní, takže pěkně chytly, i mě na rukách.((Ale obtisky moc nedržely, nicméně Vandiprdka to zaujalo víc než bohatá pomlázka od babiček:-))
Manžel jel v 16 hod s mladými na chvíli na přehradu na koníčky a dvě minuty svezení 30 kč, malá tam jezdila 8 minut:-))Dědek říkal, že by za ty prachy dělal toho koně sám a vozil ty děcka na hřbetě:-))

Dáši, využij už té nepříjemné situace k tomu, aby jsi si udržela to zhubnutí. Jinak totiž člověk ta kila nezhubne, než nerváky. Bohužel já jsem podcenila to, že jsem se mohla cpát a netloustla.A najednou hup....Tak si to udržuj!!!
Jinak -máš pěkného koníčka, sama bych vzala kurz u nějaké dobré kuchařky, která by mě naučila pořádně ..

Beata (Ne, 4. 4. 2010 - 19:04)

Stejně si tu hadici radši nachystám,kotátka,já se rozloučím a naženu loupežníky domu at se navečeří a vykoupou at mám večer klídek,krásný večer,dobrou noc a pěkné pondělí,opatrujte se,mám vás ráda,paaaa.

zdena (Ne, 4. 4. 2010 - 19:04)

JITULKO tak to jo tak si dej záležet at se ti pak dobře jezdí.

zdena (Ne, 4. 4. 2010 - 19:04)

Beatko ty jsi opice to bych po tobě nemohla chtít,jsem ráda že je ti tak dobře.

Beata (Ne, 4. 4. 2010 - 19:04)

JÉÉÉÉ ZDENI,já má nápad,až půjdeš na tu hadici tak napiš a já si najdu nějakou hadici ve sklepě a budu ji polykat s tebou a nebudeš v tom sama a třeba se nebudeš tak bát,ju?

Beata (Ne, 4. 4. 2010 - 18:04)

NEDIVÍM SE ŽE JSI UNAVENÁ ZDENI,je to normální když ti není uplně dobře,možná i ty léky co bereš tě unvují,čert ví ale to nevadí,zase bude dobře,uvidíš.

Jitka B. (Ne, 4. 4. 2010 - 18:04)

zdeni - auto ještě nemám. Musí jít na technickou kontrolu, pak ho ještě budou vylepšovat, pak ho teprve zaplatím a možná začnu i jezdit:-)

zdena (Ne, 4. 4. 2010 - 18:04)

Gábinko dík moc,musím se pochlapit.Hlavně at ti je co nejlépe.

zdena (Ne, 4. 4. 2010 - 18:04)

Já vím že musím začít u sebe,za mě to nikdo neudělá.Já jsem ale pořád unavená,něco udělám a jsem grogy že nic nevydržím to mě štve,jsem jak zabržděnej vlak.

Beata (Ne, 4. 4. 2010 - 18:04)

Ahoj GABI,TAK PŘIPRAVENÁ NA MRSKUTA? A AT JE JEN A JEN LÍP.

Beata (Ne, 4. 4. 2010 - 18:04)

Třeba dlouhé roky jsem nesnášela rána a trpěla nesnesitelnýma uzkostma,hrozný a už večer jsem byla neštastná co zase bude ráno,ty raní třesavky a každý den,fakt zabíjačka a tet,během pár dní se už večer nemůžu dočkat až se ráno probudím,říkám si že je to snad nějaký zázrak ale těším se ránona uplné prkotimy a tím pádem jsem v pohodě a spokojená,nechápu to ale dokázala jsem se přesvědčit že i ráno může být příjemný,prostě je to super a snad se taky nějak dokážeš přesvědčit a přestaneš se trošku bát at se můžeš uvolnit a pomalinku zotavovat,nedej se ZDENIČKO,je to těžký ale dokážeš to společně s dobrou doktorkou.

Gábina (Ne, 4. 4. 2010 - 18:04)

Zdeničko to zvládneš,já na tom byla celkem 3X.Výhoda na tom je,že to je fakt chvilička.Já jsem taky věčně na hromadě.To bude dobý uvidíš.

zdena (Ne, 4. 4. 2010 - 18:04)

NIC JINÉHO NÁ VÝBĚR NEMÁM.
Jitulko tak co autíčko ,byla sis pro něj?

Beata (Ne, 4. 4. 2010 - 18:04)

Já jsem ráda v jednom kole ZDENIČKO,vím jaké to je chtít se z toho dostat a nevědět jak na to,znám to,já byla takhle zoufalá taky celé roky,depky,klepání,pocení,nervozita,bleee,nicpříjemnýho,pořád nějaká vyšetření a nejistota,strach,pláč,uplné vyčerpání a zoufalost,hrozný a trápí to i tebe a mrzí mě to protože vím jak ti je a ta bezmoc mě fakt vyčerpávala ale co mi zabraly AD tak je to hrozný obrat,nechápu jak se to stalo a pořád přemýšlím jak ti pomoct ale vím že kromě AD co beru jsem se tomu musela a musím pořád hlavně přičinit já smam,najít v sobě tu sílu a nepustit to k sobě,naučit se radovat a nestrachovat ale musela jsem to opravdu chtít dokázat a nějak se vnitřně přesvědčit,nechápu to ale ta síla a chut žít normálně a to šílený zoufalství zároven mě pomohlo a dokázala jsem to nějak,jen před tím nesmím znovu utýct,byla bych zase na začátku,nevím z čeho a proč mám v sobě ten blažený pocit radosti ale ten ty hnusné bleee dny přepral a je to zatím o.k nevím jak dlouho bude ale jsem smířená se vším,snad ti pomůže ta dr.jak k ní pojedeš,přeji ti to.

Jitka B. (Ne, 4. 4. 2010 - 18:04)

zdeni - tak, když jsi to zvládla jednou, tak to zvládneš i podruhé. Já mám problém i s polykáním prášků, tak bych jim tam asi udělala pěknou scénu, protože bych to prostě nemohla polknout.
Já bych asi nespolkla ani tu kameru. Prášky si drtím jako bych byla mimino.

zdena (Ne, 4. 4. 2010 - 18:04)

jITULKO B. je nepříjemný než jí tam zastrká.Ono to nebolí ale je to nepříjemný.
O kapsli vím že se to dělá ale nevím jestli i v ROUDNICI kam chodím.

zdena (Ne, 4. 4. 2010 - 18:04)

JÁ VÍM ŽE TO MUSÍM VZDRŽET,DŘÍV TO DĚLALI POD NARKOZOU TO BY MĚ VYHOVOVALO.
Beatko ty jsi v jednom kole,ty dětičky si tě užijou.SERE MĚ ŽE NEJDE SE Z TOHO DOSTAT,NEVÍM JAK NA TO.

Reklama

Přidat komentář