Reklama

PANICKÁ PORUCHA PP10

BEATA (Ne, 4. 4. 2010 - 18:04)

Ty dvě minutky co ten zákrok trvá vydržíš ZDENI,jen aby tam nic nenašli a uklidnilo tě to ale to čekání než tam půjdeš a budeš to mít za sebou,to je horší ale je to lepší než pepina,ta je někdy věčná,mrcha.

Beata (Ne, 4. 4. 2010 - 18:04)

tak hrozně ti ZDENI přeji at už jsi z toho věčného trápení venku a je ti líp,musí to být unavný pořád se takhle trápit,je mi tě líto ale snad to vše dobře dopadne a ta dr.v té Praze ti pomůže,moc ti to ze srdíčka přeji,jsi uplná hromádka smutka a neštěstí ale musí se to v lepší obrítit,zasloužíš si klid a pohodu a trochu toho štěstíčka,nezoufej,já vím že ti není do zpěvu,dokážu si tu bezmoc představit ale bude zase dobře,pokus se tomu věřit ZDENIČKO,MYSLÍM NA TEBE A NA VÁS VŠECHNY,NELINKO,děkuji za zasněžené fotečky,koukala jsem co to je,tady zeleno a jaro a u vás taková nadílka,to jsou věci.

Jitka B. (Ne, 4. 4. 2010 - 18:04)

zdeni - ta hadice je asi vážně hnus. Já bych si osobně raději zaplatila kapsli s kamerou. Stojí prý asi 12 000 Kč.

Beata (Ne, 4. 4. 2010 - 17:04)

Tak mám zase chvilku tak vás všechny moc zdravím,je nádherná neděle,opravdu si to užívám ale jsem unavená jak kotě,pořád nějaké hry venku nebo výšlapy s pejskem,večer lehnu a spím jako miminko,velikonoce taky nemusím ale chystaly jsme něco málo s Verčou protože se na ní chystá snad půlka Šumperka a to jsem chtěla koukat na pohádky a jeden den dáchnout,no doženu to až půjdou do školy,ZDENIČKO,teda ty máš zase trápení,nedivým se že je ti z toho všeho smutno,pořád něco a ta hadice je sice nepříjemná ale vydržíš to neboj,jsi šikulka,taky jsem to loni zvládla,sice vyklepaná jak stará pana ale zvládla,budu ti držet palečky at je líp a jsi zase šálalal....,jinak v konírně jsem nebyla,nestíhačka ale viděla jsem ho tak aspon tak,holky,at nemáte zítra modré zadečky a odpočněte když je ještě volno,zdraví sluníčko.

zdena (Ne, 4. 4. 2010 - 17:04)

Holky moje já měla tu náštěvu a musela jsem zalízt do postele ,zimnice a třes,ta mrcha zase přirazila ,zobla jsem rivotril tak za půl hodinky jse to uklidnilo,bojím se té hadice do žaludku,i když už jsem tak před deseti lety byla,žáludek pálí.
tak mám obavu co se zase vyvrbí.Mě už jsou ty prášky tak protivný,je mě smutno.

Nela (Ne, 4. 4. 2010 - 17:04)

Silvinko já byla na chaloupce :-)
Prací na zahradě jsem si namohla sedací svaly a ruce,že jsem se málem nenajedla /ono by mi to ale moc neuškodilo:-))/ ,ale bylo třeba pohrabat listí a tolik krtinců jsem ještě neviděla,co nám tam ti černí darebové nadělali.
V pátek ráno jsme vyjeli do zamračeného,sněhového dne a na chalupě padal tak hustě,že napadlo asi 4 cm sněhu.Takže jsem gruntovala uvnitř a hlavně po kunách !! letos se u nás pěkně vyřádily :-((( Už na ně nefungují ani ultrazvukové vlny :-(( V sobotu už se vyjasnilo a řádili jsme venku . Psiska byla štastná a špinavá od bláta až za ušima! Dnes prvni okoupat pejsany,dát prádlo do pračky a hurá na beránka.Už tu krásně voní :-)
Jsem ráda,že už jsme doma a budu se věnovat sobě :-) Manikůra,pedikůra.........

Nela (Ne, 4. 4. 2010 - 16:04)

KRÁSNÉ VELIKONOCE !!!

Už jsme doma a peču beránka.
Máte tam fotky at víte,jak bylo krásně :-))

jdu vás přečíst zlatéčka :-)

zdena (Ne, 4. 4. 2010 - 12:04)

ahojky Renči A Máro ta potvora tě nenechá na pokoji.At už odtáhne do věčných lovišt.
Já dneska taky nic moc pálí mě ta pusa a už i tribice a žaludek já se tomu šlaufu do žaludku nevihnu.To mě seře,už mě tam chtěla poslat uondala sem jí že se bojím.
Jinak mám hotovo a v jednu má přijet návštěva,radši bych si hodila šlofíka.

Marek (Ne, 4. 4. 2010 - 11:04)

Ahoj všem, tak dneska jsem se probudil a ta mrcha po mě šla, ale už jsem se z toho vymanil..

Jakpak je dneska Vám?

PŘEJI VŠEM VESELÉ VELIKONOCE BEZ PEPINY..

AHOJ Mára..

Gábina (Ne, 4. 4. 2010 - 11:04)

Zdeňulko,to je fakt humus,no ale zas nezbývá nic jiného než vydržet,asi jak je člověk nervní,tak se stahují ty svaly a zatuhne to.Jinak už fakt nevím.Ahoj Renatko,taky na to pořád myslím,teď jsem tam dlouho nebyla,ale jak pojedu pro léky tak se ozvu a sejdeme se.

Renča (Ne, 4. 4. 2010 - 11:04)

Krásnou sváteční neděli všem :-)))
Tady krásně,ale studený,ledový vítr z or. Mám peřiny v okně a průvan po celém bytě.
Včera jsme si s mladou udělaly první letošní opíkačku,tak vám pošlu foto. Na večer se udělalo úplně jasno,krsně,tak jsme zajely koupit masko a daly si do nosu :-) I vinko. Dlouho ted nedojede,tak si užíváme.
Dnes nevařím,zbylo ze včera :-)
Ditul,ty neštocičky,taky vzpomínám,jak to u nás chodilo zmalované a protivné :-((
Zuzi,pěknej výlet.
Silví,tobě taky přeji krásnej den s rodinkou.
Gábi,kdy dáme tu kávičku ve městě?
Zdeni,Dáši,Lazare :-)))

Jinak já se dnes vdávám....(23 let) :-)))

zdena (Ne, 4. 4. 2010 - 10:04)

DÁŠENKO ,LÁZÁRKU ZDRAVÍM

zdena (Ne, 4. 4. 2010 - 10:04)

ahojky, Gábinko mě bolí taky levá strana ,hrudní kost a žebra i prso a rameno,potvora nedá to pokoj.
Dituško hodně trpělivosti s malejma cácorkama,máš to veselý

Gábina (Ne, 4. 4. 2010 - 10:04)

Ahoj holky,děkuji za rady.Silvi já to neměla píchání ,ale spíš bolest.Dnes je to lepší.Dnes zas pro změnu bolí levé žebro u prsu i na dotek mám to jako kdyby nateklé a bolavé,tak nevím.Na RTG zad jsem nebyla.

Dituša (Ne, 4. 4. 2010 - 09:04)

Hezký den všem.
Silvi,Zuzi atd...musím podat smutný hlášenínic pozitivního,ač u nás slunce.Ven nemůžu,protože jsem s malou,která se do rána osypala CELÁ A UPLNĚ VŠUDE,MÍST VEDLE MÍSTA,to Julča neměla,v hlavě měla pár asi tři pupinky,Linda uplně durch,jen mrančí,celou noc jsem spala s ní,měla i vyšší teplotu,tak jsem jí tajne ve spánku dala čípek.Co jsem zvládla namazat tek.pudrem,je namazáno,ale skáčou další,teprv červený tečky,z těch se udělá vodnaty puchyřek,pak puchýřisko až bolák...jako by nestačilo,že já jsem se osypala-ne neštovicemi,pred MS a doted se toho nemužu zbavit!!bolí to,natírám vším možným,ale zatím se nehojím,asi puberta,nebo co:-(Nějak na mě to jaro zatám nemá blahý oučinky.chjo:-(Julča je protivná,jenom knučí co chvíle,vztekavě,nemužu skákat jen kolem ní,tak je protivná....dělá jen naschvály.Pak se rozčiluje i přítel,že je drzá,pak se obě sestry handrkují,no dá se othle vubec prežít..bez pupínku kůůůůůůůůů???
hezkej den...

LAZAR (Ne, 4. 4. 2010 - 09:04)

KRÁSNÝ A KLIDNÝ HOD BOŽÍ...Z pauzy mezi zranici vas zdravim a preji hezke velikonoce! :-))

Dášenda (Ne, 4. 4. 2010 - 09:04)

KRÁSNOU VELIKONOČNÍ NEDĚLI VŠEM,

ZUZKO,ahoj taky jedeme dnes k příbuzným,upekla jsem jim dort a za chvíli vyrážíme.

DITUŠ,tak si užíváte neštovice:(( to je radost,ale zas to budou mít holky za sebou,Anča to zatím nedostala.
Pošli výzdobku,ráda se podívám.To ožerství na velikonoce nesnáším :)) u nás včera mazanec,medovník, salát no fuj bylo mi těžko,dnes už si dám pozor:))nerada bych mých shozených 10kg přibrala zpátky :))

SILVI,vaše malá bude mít jistě radost,děti milují svátky,taky musím s malou barvit vejce dělat výzdobu,ale mě to baví:))já jsem na tyhle věci maniak :))stejně jako na vaření:))chci jít do kurzu k nějakému známému kuchaři,třeba Polraich,chci se přiučit novým zajímavým věcem,V Praze kurzy fungují ,ale jsou pěkně drahý.

OLINKO,já bych se mohla živit jako aranžér,protože na to mám rekvalifici,dokonce několik:))je to jeden z mých velkých koňů:))baví mě hodně věcí,ale aranžerství a vaření asi nejvíc:))

MISS,zdravím tě,nepřežeň to s těmi potravinovými doplňky:))

Silva (Ne, 4. 4. 2010 - 09:04)

Zuziku ahoj, za chvíli nakráčí máti a do večera se nezastavím.Ale musím si považovat, že se tak všichni, v plném počtu sejdeme, uvědomuji si.

Taky jsem schovávala pečivo v papírovém pytli ve spíži, shodoou okolností, pro toho strejčka, co mi zůstal jako poslední mrskač:-))je jen o 8 let starší jak já a v podstatě jsme spolu vyrůstali.Né, tedy , že bych mu to dávala na tu pomlázku :-))ale oni mají barák v Jundrově a donedávna měli slepice, králíky:-))No a jednou jsem do spíže přišla a měla jsem černý strop, jeden mol vedle druhého. A bylo po schovávání.
Ale myslím, že jsem vám to tady už psala? Jo ta skleróza a to máme v rodině:-)),jak jsem vám psala:-))
Tak jdu taky prsama do toho, i když žádné nemám:-))

zuzka (Ne, 4. 4. 2010 - 08:04)

Ahoj všem))) Tak SILVO prudkou radost v těle??? Tos mě pobavila)))) Tu neočekávám vůbec a kdy jsem jí zažila naposled? Ani si nepamatuju. Možná po nějaké hodně těžké zkoušce? Všichni ještě chrupou - mě v 8 hod. vzbudila kočka, škrábající na Fandovy dveře - nevím proč škrábe zrovna na něj, asi, že jsou zavřené. Tak jsem vylezla, aby ho neprobudila, dala jí nažrat - sobě taky))))) Dnes jedeme navštívit mou sestru,60 km za Prahu, tak doufám, že počasí vydrží - zatím svítí slunce, na výlety déšť nepotřebuju, ale prý má začít pršet. Schovávám jí starý chleba a pečivo pro králíky aspoň člověk na vlast.oči vidí, kolik toho nakoupí a pak nespotřebuje!!! Včera jak jsme slavili tchánovy narozeniny, tak švagrová přinesla zákusky a mezi nimi byla taky ta kuřátka - indiánky. Ale moc mi to nešmakovalo - moc sladký.
ZDENI ahoj, ty ranní ptáče))) Já vejce nebarvím už několik let. Ještě když byl Fanda malej, tak jsem se donutila kvůli němu. Ani žádnou výzdobu nedělám. Jediné, že nakoupím čokoládové zajíce a ty v pondělí rozdám...
PAJKO, co je s tebou? Ty už si s námi nechceš psát?(((((
NELA je přece na chalupě.
BEATKO ahoj, bylas na tom koňském ranči??)))

zdena (Ne, 4. 4. 2010 - 08:04)

SILVI NEBOJ TA RADOST SE DOSTAVÍ BĚHEM DNE.

Reklama

Přidat komentář