Reklama

PANICKÁ PORUCHA PP10

zdena (Ne, 4. 4. 2010 - 08:04)

Kuřátko mě pobavilo,i když je to škoda.

zdena (Ne, 4. 4. 2010 - 07:04)

Ano cítím se lépe,snad to pomalu půjde k lepšímu,ve středu pojedu do Prahy k Dr.na první terapi,před čtyřmi léty mě pomohla tak doufám i tet.

Silva (Ne, 4. 4. 2010 - 07:04)

Máme Zdeni a bude to náročné, moc jsem si toho vymyslela na vaření a vůbec.
Koupila jsem medovník, jak kolo od vozu a na něj jsem koupila včera v Globusu takové kuřátko, jak když je "Indiánek", z toho materiálu. A než jsme dojeli domů, tak bylo , při vší opatrnosti, na sračku:-))
Tak pěkný den!!

Silva (Ne, 4. 4. 2010 - 07:04)

A ještě jsem vám chtěla napsat, že jsem taková nemastná, neslaná, očekávala jsem od těchto dní prudkou radost v těle:))Ale větší byla, když jsem se na to těšila. takže jsem si to asi "odtěšila":))

zdena (Ne, 4. 4. 2010 - 07:04)

AHOJKY Silvino,já taky nejsem zrovna nadšená když musím někam jet.Jak si psala o vaši první jízdě ,tak to já jsem nebyla lepší auto mě ve velikým kopci chcíklo a začali jsme couvat,všichni řvali no asi počtvrt hodině jse mě podařilo rozjet.
Silvi tak si to dnes z vnučkou užij,dnes máte i tu oslavu/myslím/ tak at se povede.

Silva (Ne, 4. 4. 2010 - 07:04)

Zdeni, ty jsi se potěšila s rodinkou, vnučkou, tak ať ti to i dnes vyjde, zdá se, že je to lepší??

Silva (Ne, 4. 4. 2010 - 07:04)

Zuziku, taky ty jsi se včera tak nadlábla? Já jsem dala v hospůdce klasiku-řízek , bramborový salát a vývar. Vše bylo moc dobré.Ale jsem na sebe naštvaná, že jsem takový "buřt" Mě to šlo všechno do noh, stehna jak dvě kýty, pupek a docela mě to už otravuje i při pohybu. Ale mám děsnou chuť na jídlo, kterou jsem vždy dovedla ovládat a teď to nějak nejde.

Gábi, no to mě nenapadlo, jak píše Miss. Je to opravdu bodání v kosti, není to "pažerák"? /žaludek?/

Miss, pozdrav na Slovensko. A dávej bacha , nepřeháněj to s těmi medikamenty!!Měla jsem taky takové údobí, že jsem po revoluci začala hojně požírat různé umělé vitamíny, když to k nám přišlo a úplně jsem si rozjela zažívání. je to docela nášup na žaludek, játra. Tak opatrně, zvlášť, když máš chorý pažerák:-))

nelik se nám nějak neozývá, ušlo mě že někde je??

Zdravím i naše chlapce, především Lazárka a ať si toho mrskutu užijí.

I vám všem pěkný den!
nezapoměla jsem na někoho?
To si uvědomím až za chvíli:-))
Jdu dělat, dnes náročný den.

Silva (Ne, 4. 4. 2010 - 07:04)

Dituš, ach jo, vy z těch chorob taky nevyjdete, holka. Už se "těším" až začnou chořet Vaneska a Denisek, jeden přes druhého(((

Markovi přeji, že je čím dál lepší!!

EviKu, zdá se , že se vše v lepší obrací.
Doufám, že jsi už byla s tím kašlem u doktora? Aspoň aby tě poslechl. Ať si "nevyrobíš" zápl plic. jednou se mi tímto způsobem postupně zadařilo.

Lucko, s těmi testy jsi mě vůbec nepřekvapila ale velice jsi mě překvapila s tou maminkou.Možná to bylo tím, že jsi s ní šla ty a myslím si, že nejsi taky žádné ořezávátko a taky to z tebe vyzařovalo, že se nenecháš odbýt:-))Ale stejně je to fajn.
Monty-chtěla jsem ti s tím Cipralexem odepsat ale Zdena to napsala přesně.

Jituš, tak jsi si to na tanečku pěkně užila:-))Ty už jsi skoro zdravá:-))Mám radost. A tak vás čeká chození po výprasku s klukamam:-))
A na tebe ještě příjde plno mrskáčů, že? K nám taky chodívaly partyje ale postupně odpadly:-))Teď už jen matčin bratr zůstal:-))
Beatko, ty jsi taky taková fajn-šalali:-))
Tak si ty velikonoce s děckama užij, tentokrát v duševní pohodě:-))

JitušB., do toho auta se časem pochlapíš:_))Musíš, to jsi si měla rozmyslet dřív, než jsi ho zakoupila. Když jsme měli první auto, tak nám týden stálo u baráku a nic. A pak jsem jeden den zavelela manželovi-nasedat a jedeme k vašim. V provozu přes Brno, dva roky po řidičáku, kdy nejezdil, jen zkušební jízdy.
No byla to "jízda smrti" :-)), to rozjíždění v kopečku na ruční brzdu, za námi gejzír šutrů, prachu a v zatáčce to řízl až do protisměru:-))Ale postupně se rozjezdil.
O synovi ani nemluvím, ten je nervák a udělal jízdy až na potřetí a dnes jedzdí přímo výborně, suveréně, velké štreky, v superprovozu a to jsem si myslela, že při jeho každé jízdě budu šílet.
Tak prsama do toho, ty to zvládneš!!

Silva (Ne, 4. 4. 2010 - 07:04)

Zdeni, ty ptáče, zdravím tě , já už taky nespím:-))Včera jsem brzy padla za vlast , po těch dvou náročných dnech.
Taky musím nabarvit vajíčka, kvůli vnučce, která dnes příjde.
tak jsem vás rychle přečetla.
Je fajn , že se ozvala Pajka a je živa.Až bude klid a nálada, určitě napíše.
Nejlépe "napekla" na velikonoce Renča:-))Já jsem masa taky fůru nakoupila, mazanec by mě neminul.
Renčo, moje tchýně taky není špatná, nechci na ni jen kydat ale po té poslední nemoci se hodně změnila a příjde mě, že začala úporně lpět na životě a vyžadovat vysokou péči a zájem o svoji osobu.

Dáši,no jÓ , ty máš vaření jako hoby, vůbec mě nepřekvapuje, že pečeš vše sama:-)))Určitě to je jiné , jak ze supermarketu!!
A jinak, jestli nemíváš vedlejšáky při nasazení AD, tak je to s tebou ještě dobré. Já jsem úplně trojčila(((Určitě je to většinou psychika, co s námi na začátku mávne(((Někdo vezme dvě tabletky a už píše, jak skončil v nemocnici. A to se mě nezdá, když to ještě ani nemůže udělat"hladinu". Já jsem vzala dvě tablety a chytla mě ataka, kterou už jsem zlikvidovala i bez prášků. A tak si myslím, že to byly jen nervy a né ta AD((

Alčo, já jsem ráda, když z auta vylezu, ty když do něj vlezeš,jak jsi psala:-))
Má to naše"šílenství" různé varianty:-))
Se švakrem máte taky trápení((
A se zádama ještě na tom nejsem tak zle, vydržím být na nohách celý den. Ale taky jsem měla údobí, že jsem musela žejhlit po pár kouscích, páč jsem u prkna nevydržela.

zdena (Ne, 4. 4. 2010 - 07:04)

Krásně tu vykukuje sluníčko ,ptáčkové pějou,jimak je takovej klídek,všichni spí a já budu barvit vajíčka.
Hezké probuzení všem.

zdena (Ne, 4. 4. 2010 - 06:04)

KRÁSNÝ A KLIDNÝ HOD BOŽÍ ,JE KONEC PŮSTU TAK SI HOLKY DÁME DO ČUMÁČKŮ.
HOLKY DNESKA PONOCOVALY TAK TET SNAD VESELE CHRUPČEJ.
JÁ UŽ MÁM KAFÍČKO A PŘEMÝŠLÍM NA CO SE VRHNU
OHLÁSILA SE MĚ NA DNEŠEK NÁŠTĚVA.UDĚLÁM TU SVÍČKOVOU .MÁME JEŠTĚ SÁLÁT TAK UDĚLÁM KUŘ.ŘÍZEK A BUDE VYSTARÁNO.

Pajka (Ne, 4. 4. 2010 - 02:04)

Z pauzy mezi spánkem vás všechny zdravím a přeju krásné velikonoce!

Miss (Ne, 4. 4. 2010 - 02:04)

a tiez dakujem vsetkym za pozdravy, ja mam Vas tiez vsetkych na mysli, ale pri pisani cloveku nejake to meno vynecha, preto nerada konkretne menujem, pri tom v srdci vsetky mena su :) ja navrhujem urobit kompletny zoznam a niekde ho ulozit a potom ho len okopirovat, istota je istota :)

Miss (Ne, 4. 4. 2010 - 02:04)

Gabina - myslis cisto hrudnu kost? ja som to mala z pazeraka, resp. aj mam...

Miss (Ne, 4. 4. 2010 - 01:04)

Ahojte, prisla som Vam popriat kludne sviatky :) bez pp :)Najviac ma stve to obzerstvo, teraz ked chcem cosi zhodit tak je vsade plo jedla, mama nabalila syrek, udenu sunku, kapustnicu, nakupili sm esi domov wafle, no cista hruza :)

ja striedavo-oblacno, zase som si nieco vydumala, tak mam co robit posledne dni :)))ta tak. Inak som bola v lekarni kupila som si pripravok na ocistu tela, magne B6...pri plateni lekarnik na mna vyvalil oci, ze dufa, ze to nechcem vsetko pojest sama :))) ja, ze nééé, nééé haha a to som este koenzym Q10 zabudla pribalit a kupit aj pankreolan, no nabuduce ho este potesim viac :)))

aj ja zdravim vsetkych, Ales si milý, ze si si spomenul na Ditu a jej kamosku zo slovenska ;)))

Dituša (So, 3. 4. 2010 - 21:04)

Silvuš, ty sis teda daláá, mnámm,,.-)

zdena (So, 3. 4. 2010 - 20:04)

Čauky holky,u nás chcíp internet tak jsem volala technikum a teprve to zprovoznili.Mám tak nějak hotovo ,ráno budu malovat vejce.
Dnes jsem taková vyklepaná a bolí mě žaludek.Zítra bude líp .

Silva (So, 3. 4. 2010 - 19:04)

Gábi, asi se ti vždy zablokuje hrudní páteř. Jdi se poradit na nějaký cvik a vždycky ho v těchto situacích udělej, ono ti tam křupne a bude to dobré. Určitě to není bolest na úmrť, vyšetřená jsi , tak se neboj!!A jestli máš pochybnosti, zajdi k doktorovi, nech si udělat RTG a nech si zjistit, k čemu tam dochází, proč ti tam bodá. Budeš pak klidnější, když budeš přesně vědět o co kráčí.
Tak já vypínám, stejně tady nikdo není:-))

Silva (So, 3. 4. 2010 - 19:04)

Čau holky!!Já taky nemám velikonoce ráda a vůbec svátky, je to jen honička a pak chvilka radosti. Ale nedá se nic dělat, už kvůli té naši malé musím světit:-))Navíc mě zítra čeká ten haldamáš:-))
Dnes jsem se už neukázala,včera jsem využila volna a vyrazila do světa. Napřed odpoledne ve městě jsem ho s jednou kamarádkou prošla a pak dala obří pohár se zmrzlinou, šlehačkou, horkými malinami.Já to nějak nemiluji ale ona mě přemluvila. K tomu presso a pak rovnou na večerní posezení a vypila jsem 6 dc Veltlínu a musím říct, že jsem byla mírně"ož". Holt už jsem zcela odvykla. Ale co mě hlavně překvapilo nesmírně, že jsem se z této kombinace nepo...kakala. Obyčejně mi jen ta šlehačka samotná udělá nepříjemno.
No bylo to docela fajn ale že bych byla nějak u vytržení, tak to zase ve mě nějak nebylo.
Ráno jsem vstala později a už mě manžel hnal na chatu:-)) Tam sice sluníčko ale zima, nevlídno, vítr, smutno, nebavilo mě to. Naštěstí muže taky né, tak jsme pohrabali a jeli asi ve tři na "oběd":-)) a pak courali po Globusu. Zakoupila jsem si třetí sportovní bundu Alpine, takže zítra udělám přehlídku před rodinou a dvě vrátím, jednu si nechám:-))To jsem celá já. Nerozhodná,věčně nespokojená:-))
Jen jsem vás prolítla, metelesku blesku, ale už nemám čas psát, až zítra ráno román.
Všechny vás zdravím ale hlavně Lucku, která zítra odjíždí na týden. Ozvi se pak, jak bylo ale né až za čtrnáct dní:-))),když jedeš na týden!!:-))
Tak pěkný večer všem!!

Dituša (So, 3. 4. 2010 - 18:04)

Zdenule,díky za vzpomínku s přáníím svátků,samozřejmě opětuji,řpeji ouplně všem,péáč na vypisování jmen se necejtím.-) a dík Alešovi,že na Ditušu z Hané pamatovla taky:-) a preji i zdejší mužský hrstce-Aleš,Mara,Lazar...at se nezmrskají,ale mrskají,,nebo mrouskají??šmarjá,ta čeština ale je bohatě rozvinutá.chááááá chááááá.
Velikonoce taktéž neprožívám,že bych bartvila a čekala návštěvy,to bejvalo v časech mého dětství a raného mládí,tj.v komančismu,,,to chodili některí pání od mamky z práce....bývalo rušněji.Jelikož jsme bývala dívka stydlivá,moc ráda jsem svátky neměla.
Nyní pár let je beru spíš jako možnost "uvítat"obrozenecký období po zimě,tj. sluníčko a barvy zelenou,žluto,červbeno,.,.,čili všekvetoucí počátky jara,proto si udělám malou výzdobum,jak mě napadne...nejradši bych ve vlastním,páč jinák nemam k vyzdobám oprvadickou náladu,,je totěžko popsatelný pro ty,co mají svoje vlastní bydlení.Asi tak no.
Ale snažím se,at hgolky aspon ví,že Velikonoce existují.Mazance peče mamka,prý dostanem dva,šmankote,to bude váha zas trnout hrůzou.Holkám jsem chtěla nastrakt zajíčkovu nadílku po záhrádce,ovšem Linda nebude moct ven ,atk snad aspon nebude pršet a poženu tam s Julií...co naděláme.

Reklama

Přidat komentář