Reklama

Je to psychické týrání?

jana D. (Ne, 6. 12. 2009 - 11:12)

Dobrý den,prosím o radu,vubec nevím co mám dělat.Jde hlavně o mou mámu o nás o sourozence už takový strach nemám,každý z nás má už rodinu a bydlíme jinde.Jde o to,že máme firmu,tato firma je napsaná na otce,pracuji tam už jen já a máma.Otec je pan "podnikatel" nikdo s ním nevydrží ,pořád jen křičí a nadává,nemá žádné přátele.Je rok od roku horší a zrovna včera,začal zase zuřit ,nechápeme proč,vubec se ho to netýkalo.Mamu uplně psychicky deptá.Vždycky se ho bála a právě včera už to nevydržele a vše mu řekla,jak je zlej na všechny atd.Chtěla od něj odejít,ale zase si to rozmyslela.Doma je to psychický teror.co máme dělat,prosím poraďte.Máme strach ,že mamince něco uďelá.

Bohumil (So, 5. 12. 2009 - 19:12)

Jano to je nářez teda.

adam (So, 5. 12. 2009 - 18:12)

Ahoj, nevím, jestli to, co se...Asi ti to patří, jinak tě totiž nelze pochopit.

* (Pá, 4. 12. 2009 - 22:12)

No Jano, na tohle se da rict jedine:PRYC OD NEJ!!!

Jana (Pá, 4. 12. 2009 - 22:12)

dobrý večer nemám se komu svěřit, hrozně jsem naletěla, učebnicový případ manipulace. muž 55 let rozvedený mně začal před půl rokem balit byl milý pozorný lichotil mi podporoval v práci velebil jak se starám o synovce atd. pak přišly erotické maily a sms, realizace ovšem za půl roku nikdy...pouze mne osahával pod stolem v kavárně a tahal do průchodů, byla jsem u něj 2x doma ale jako malá jsem se vymluvila že musím odjet na služební cestu. každé jeho zmáčknutí mi dělalo modřiny na rukou i na stehnech vidím jak se mu zlostí stahují rysy, má masivní potíže s potencí šíleně pil je to ex alkoholik. co je ale nejhorší z toho milého pána se stal uzurpátor, křičí na mne vyčítá práci synovce žárlí na kolegy na práci mluví občas o mne s despektem trestá mne ignorací, před tím posílal maily od rána do noci, nyní se neozve i několik dnů a ani mne neosloví jménem, týrá mne psychicky, jakmile zjistí že jdu sama do kina (on totiž nikdy nemá čas) tak se odmlčí atd. bojím se jej že až jej opustím což jsem měla udělat už dávno bude se mstít. je to vlivný bohatý mocný muž a ve svém jádru velmi mstivý. když mne jako ženu opět po několikáté odmítl, řekla jsem mu že asi budu muset povolat "rezervisty". hodně zle se na mne podíval a pronesl - tak to bys zkusila jen jednou. také má poškrábené ruce, takové krvavé štípance na rukou, tvrdí, že při běhu na mne myslí.....hezký večer.

Šmudlíček (Út, 17. 11. 2009 - 22:11)

Ten druhý vždy zajde tak..."Takže asi budete pořád v pozici trápeného." to je teda podpora

johanz z Mallev (So, 24. 10. 2009 - 14:10)

Dopisy Titrana a xxNatalie ....zRaje do Pekla.... Plné romantiky a lásky čtete na

www.Johanz.sblog.cz

kecáš Marie (So, 24. 10. 2009 - 07:10)

Bohužel, někdy tomu druhému...Jasně že to nepatří do týrání , pze ten člověk to připouští aby se to dělo, v zájmu dětí to musí nějak skončit ....a pravdu mám, sama jsem to zažila , je potřeba jí nechat léčit nebo od ní odejít .Ne ničit celý roky rodinu, psychicky týrat mě může někdo jen když se nechám já.

Marie (Pá, 23. 10. 2009 - 22:10)

Helo, drž se, přesně jak píše...Ahoj Mončo,nevím,jestli se ještě na tyto stránky díváš. Možná ne, a to je dobře, pokud to máš už všechno vyřešené. Moc ti to přeju, protože vím, o čem je řeč.

Marie (Pá, 23. 10. 2009 - 22:10)

Jděte do historie příspěvků a přečtete si příspěvky např. od Horacia. Můžete si mnohé objasnit i se dobře zorientovat v tématu psychické týrání a manipulace.

marie (Pá, 23. 10. 2009 - 22:10)

Tohle ale snad nepatří do...Psychické týrání=psychická porucha.
Člověk, který dokáže druhému ubližovat, není v pořádku.

K. (Pá, 23. 10. 2009 - 21:10)

Tohle ale snad nepatří do tematu psychické týrání.Nebo ano?To jsou vyloženě psychické poruchy a jejich řešení.

Marie (Pá, 23. 10. 2009 - 21:10)

Právě proto,že vím velmi...Bohužel, někdy tomu druhému nic jiného nezbývá, zvlášť, když jsou v rodině děti. Chce fungovat dokud to dokáže a dětem dělá mámu i tátu, sebere veškeré svoje síly a bohužel i rezervy. Opět vlastní prožitá zkušenost. Stále platí, kdo to nezažil nevěří. Proto prosím, neodsuzujte to, co jste nezažili. Nemůžete to tím pádem ani pochopit. Je to strašmě moc těžké. Bohužel to většinou končí, že ten, kdo se to snaží zachránit, odnese to svým zdravím. Chce to silnou osobnost.

Marie (Pá, 23. 10. 2009 - 21:10)

Je to nemoc a ty jsi debil,...Nemáš pravdu. Lidé s takovými poruchami si ve většině případů nepřipustí, že jsou nemocní. To spíš přesvědčují druhé, že oni se mají léčit. Bohužel mám podobnou zkušenost se svým manželem a sama jsem z toho byla kolikrát na dně. Jak chceš člověka, který si o sobě myslí, že je zdraávý přinutit jít se léčit????

K. (Pá, 23. 10. 2009 - 17:10)

Nehrabe mu,jen dělá důležitého,aby ho tady někdo litoval,kreténa.

Frank je debil (Pá, 23. 10. 2009 - 17:10)

Je to nemoc a ty jsi debil, máš to řešit přes doktory a ne to nechávat na ní!Ona za to nemůže.
Tvojí vinou to odnášejí děti ,ale ty vidíš jen sebe, dokonce tady lidem vnucuješ , že jsi týranej, hrabe ti asi taky..

P. (Pá, 23. 10. 2009 - 17:10)

frankie1, dej manzelce na vyber, bud lecba nebo rozvod! Obcas to zabira...

P. (Pá, 23. 10. 2009 - 11:10)

frankie1, to, co pises, radi zkuseni psychiatri, pochybuji, ze Yossarian (Kecáš) vymysli neco jineho. Ona je psychotik a dava za vinu svemu ex to, ze se nekolik let nelecila a ze ji nedotahl k lekari.
Problem psychotiku je prijmout svoji nemoc jako takovou... Tvoje zena je diagnostikovana, ale stejne na to kasle :(

Kecáš (Pá, 23. 10. 2009 - 08:10)

Ale donutíš, pokud má tak závažný problémy,ale ty to nechceš řešit, chceš jen pomlouvat ! To jak jsi laxní odnesou akorát tvoje děti a tvojí vinou, žena za nemoc nemůže ,ale ty jsi při smyslech.

frankie1 (Pá, 23. 10. 2009 - 07:10)

Právě proto,že vím velmi...Když myslíš, že ji pomlouvám... takže celý tento web je o pomluvách ?
Je jednoduché radit ji "zařídit léčení". Jak se to dělá ??? Člověka když nechce, tak nedonutíš léčit se. To by musela někoho napadnout a zranit nebo tak něco. Myslel jsem, že třeba někoho napadne něco co mě nenapadlo co s tím dělat. Už jsem úplně vygumovanej. Rozvod se sice nabízí, ale děti mají mít oba rodiče, to si aspoň myslím já. Nebo čekat až půjde do práce, že se to buď zlepší nebo urychlí....

Reklama

Přidat komentář